HAI ELEFANTICA, HAIRCUT!!! Pufuleti 2010 (117)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

oani...sper sa te descurci,sa le rezolvi ... si te rog nu te supara ca am zis asa cu prezenta

Andreea 36+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Oani, bafta maine la control! Sa vii cu vesti foarte bune!

Fetele, voi stiti, cum a nascut Mariucasara -natural sau cezariana? Ca din cate vad eu, cam toti bebeii mai mari de 3500gr. se nasc cu cezariana si tare ma tem ca daca mai sta mult Bogdan, ajungem si noi la ceza... curaj gaina ca te tai....

38+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Felicitari Mariucasara, bun venit pe lume bb Petru Sebastian!!!!!

Felicitari Tomaca, bun venit pe lume bb!

HAI ELEFATICA!!!! NASTERE USOARA!!!

HAI HAIRCUT!!!! NASTERE USOARA!!!

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Mai mai, cum scoti tu fetele la raport...

Am avut si eu socri la noi saptamina trecuta si v-am citit mai mult din 2 in 2.

Oricum felicitari noilor mamici , nu enumar de frica sa nu sar peste careva, si Bun venit bebeilor!!!!

Noi dupa ce la 35 de saptamini ni s-a spus sa stam la pat avind deja 3 cm dilatatie, la 36 aveam 4 cm si de atunci stationam si asteptam sa se intimple evenimentul. Adevarul e ca de cind mi-a zis dr sa stau cumintica sa ajung macar la 36-37 de saptamini, am stat. Imi fac treburile prin casa da in ritm leeeennnnnt.

Si acu sa agitam si noi niste fete-motzate pt puisorii ce sa pregatesc sa vada soarele, sau mai bine zis ninsoarea de afara.

Hai Elefantica!!!!!!!

Hai Haircut!!! mi-ai luat-o inainte se pare, desi noi suntem cu o zi mai marisori

Nasteri usoare fetelor si bebei sanatosi va doresc!!!!

Vine Surpriza

Alina 38+ , mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)

Mergi la inceput

ofe...mariucasara a nascut natural

baly bn ai revenit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Hai ca am inceput si eu sa citesc cu atentie capitolul.
Voi de plateea mai stiti ceva? Parca avea laptopul cu ea si credeam si eu, ca si lorex, ca-i pe dupa perdea. Dar nu arata... Plateea, asteptam un dulcic, ceva si o stire despre tine si despre bebe!
Alexuzzza astazi se intoarce cu bb acasa? Nu ma astept sa si intre sa ne puna poze, sper numai sa ajunga cu bine.
Dar bea, oare ce mai face?
Cred (corectati-ma daca gresesc) ca nici de nicolcris nu am mai citit nimic dupa ce a nascut.
De Vikinga am mai citit intr-o zi la topicul ei, ca e extraordinar de incantata de cei 3 vikingi ai ei. Reuseste sa se organizeze super bine si are timp pt toti. O admir, eu nu ma pot organiza nici pe mine, daramite pe ceilalti. cristies pt programul lui bb Alexis! Imi place cum te documentezi si apoi aplici teoria. Bine ca functioneaza! A si apropo de suzeta, daca te descurci fara ea, foarte bine, nu-i obligatorie, dar si eu cred ca dupa ce-i bine stabilit reflexul de supt nu mai sunt asa probleme. Iar pt plans incearca feonul, cum au zis fetele. Eu am auzit de multe rezultate bune, dar asta numai dupa ce a crescut André. De citit nu tin minte sa fi citit pe undeva despre asta, asa ca nu am link, dar l-am vazut pe al meu finut ce frumos se linistea.

37 + Lucas + André (30.01.2006)

Mergi la inceput

alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SorinaF spune:

Pentru fetele care fac modificarile pe prima pagina, pe bebelusul lui tomaca il cheama TUDOR IOAN.

I-am spus ca deja au inceput sa curga mesajele cu felicitari si va multumeste pt ele.

Si sa incurajez si eu fetele de azi:
HAI ELEFANTICA!!!!!!!!!
HAI HAIRCUT!!!!!!!!!!!!

36+ Luca Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

lorex - ai multi, multi pupici de la mine si multi
Pt reteta (vine mama si o pun sa o faca ), pt momentul cu Plushenko (a fost chestia care m-a animat cel mai tare astazi, dar e drept ca dupa ce l-am vazut, am mai pierdut vreo ora sa vad si altele), pt curatirea listutei (aici imparti cu detectivele noastre minunate) si...simt ca mai aveam un pupic, dar nu-mi amintesc pt ce era . Ete na, ti-l dau oricum, si fara motiv

37 + Lucas + André (30.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Cristies - te felicit ca ai reusit sa faci un program la bebe. Asta e foarte bine pentru tine. Sunt cateva aspecte aici:
- nu toate mamicile sunt rezistente sa il lase pe bebe sa scanceasca, sa il lase nesupravegheat chiar si cand doarme. Imi aduc aminte la mine ca eram zombi si totusi stateam si ma uitam la ea cum face nani ca daca se trezeste cumva . Deci uite niste pentru o mamaica relaxata. Bravos!
- daca intervine ceva, o mica raceala, colici sau eu stiu un stres la mama, in familie - se duce dreak tot programul. Exemplu concludent dormea Andreea mea de la 3 luni singura in patut la ea in camera, se trezea o data pe noapte, sugea si se culca la loc; am plecat 2 sapt din tara cand avea 7 luni, a dormit la soacra mea cu ea in pat; la revedere cu chinul meu de 2 luni sa o obisnuiesc sa doarma la ea in patut . Ce imi e f clar este ca juniorul va dormi la mine pe burta noaptea ca eu vreau sa dorm tata , am nevoie sa raman sanatoasa la cap si nu prea merge fara somn.

In concluzie, orice ajuta proaspata mamica si nu deranjeaza pe bebe e SUPERB!!

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 39+ Cristian
AMR 2 zile

xela, si fetita doarme singura in camera??? Si tu o sa dormi cu bebele in pat fara ca ea sa fie geloasa? Si noi avem/o sa avem probleme cu dormitul ca roxsi nu vrea sa doarma fara mine.
In ultima instanta o sa dormim toti 4 in acelasi pt si toata lumea va fi fericita; bine, mai putin tati cand va trebui sa se trezeasca dimineata ODIHNIT

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si 36+

Mergi la inceput