NUUU hotarit E-urilor din hrana zilnica!!!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

Citat:
citat din mesajul lui BIENCUTZA07

sa ii ferim pe cei mici,dar cat timp? crestem copii sanatosi pentru vremuri bolnave? ce mai e sanatos? aveti siguranta ca legumele si fructele si lactatele si alte cele cumparate,pe care scrie ca sunt bio,chiar sunt bio? trebuie sa le oferim alimente sanatoase insa sa nu exageram...adica mi se pare aiurea sa renunti la delikat-ul pentru supe pentru ca are e-uri.Copiii mei nu au nici ticuri nici probleme de sanatate,au crescut cu ce am considerat eu ca e mai sanatos dar fara sa exagerez.E trist ca traim astfel de vremuri in care producatorii isi bat joc de sanatatea noastra a tuturor,pentru ca ce conteaza cel mai mult pentru ei este propriul profit.
Pe de-o parte sunt de acord cu tine, ca nu poti sa-i tii doar pe meniu bio, pentru ca atunci cand vor scapa cu colegii de clasa la Mcdonalds, o sa vomite 2 zile.
Pe de alta parte, desi recunosc ca mi se intampla sa mai scap si eu printr-un fast-food, sa mai mananc o pizza, etc., cand gatesc acasa ignor complet existenta prafurilor de genul delikat, pentru ca le pot inlocui foarte simplu cu condimente din plante uscate si maruntite, bulion facut in casa, etc.. Daca pot sa evit un rau, de ce sa n-o fac?

Mami de strumf Ema (14.12.12)

Mergi la inceput