pe olitza la 5 luni?!
Incep prin a va spune ce Deni are 5 luni si 2 zile si sta tare bine-n fundulet.
...ma invatase fii-mea in ultima vreme cu 3 kk/zi dar ieri nu a facut niciunul. Ce-i drept nici nu mai mananca asa bine ca inainte ca o chinuie iesitul celui de-al treilea dintisor (mai tare decat primii doi). Vazand azidimineata ca pampersul e tot curat am asezat-o pe olita si surpriza: a facut si kk si pipi. ...
Acu stau si ma-ntreb: n-o fi prea devreme? S-o mai pun?
Pupici mici de la fete mari
Raspunsuri
roxy spune:
bravo,esti fetita mare deacum.Si tu Lumi esti fenomenala si ti-ai luat masura de prevedere pentru Toma necredinciosul ,l-ai pozat pe dl.kk.Sa vad acum pe cineva ca mai vrea ...dovada...
S-a o tina tot asa si sa scapati repede de pampers ca tare sunt scumpi
Roxy si Cristi cel vorbaret
huianur
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy
mamamariana spune:
Doamne Lumi! E mortala!!! Eu as pune-o numai pentru distractie, dar daca mai si face kk la olitza, atunci ce te mai gandesti si mai intrebi??? Daca nu se simte bine sau oboseste la spate, sa stii ca plange si nu sta. Daca sta, inseamna ca ii e bine acolo - pune-o ca tare mult face un kk in olita la casa omului...
Pupici si multi kks la olita,
Mamamariana
MirelaV spune:
hihi..mai mare olita ca ea..eu zic ca daca ea sta si nu chitaie..sa o mai pui..cu cat mai devreme..cu atat mai bine..si scapi si de o cheltuiala in plus..cu banii pe pampers ii cumperi ei altceva..hainute..jucarele..sa-ti traiasca..e o frumusete
MirelaV
Aalina spune:
Felictari Denisa pentru realizare. Lumi si eu zic sa o mai pui cand stii tu ca e ora la care face cu aproximatie. Si poate se obisnuieste.
Pupici
EDDY spune:
Hihihi,norocoaso!Kiar daca nu a facut-o conshtientizind ca olitza este pentru asha ceva,totushi este o realizare.Shi tzinind cont ca are numai 5 luni...sincer,este nemaipomenit de bine.Asha cum tzi-au spus shi fetele inaintea mea,pune-o in continuare pe oala atunci cind "shtii" tu ca ar fi timpul pentru shi fi sigura ca daca se va simtzi cumva inconfortabil,te va face sa afli rapid
Naomi,la 1 an shi doua saptamini cit are acuma,nu a facut niciodata ni'k la olitza,nici macar din gresheala;dar nu ma panikez caci este abia la inceputul practicii.Ii place sa stea pe olitza,sa se ridice shi sa se asheze pe ea shi atit.In skimb,de 3 ori mi-a facut o figura ce m-a determinat sa iau o pauza cu antrenamentele:am ashezat-o pe olitza la fro ora dupa ce papase shi bause suculetz,a stat cit a stat pe ea shi apoi s-a ridicat shi a plecat pe covor la jucarii,unde i-a venit inspiratia sa faca pipi.Asta este!Singura satisfactzie (daca o pot numi asha) pe care o am,este ca prima data cind mi-a facut faza cu pipi pe covor,eu eram cu camera video in mina ashteptind sa aud ceva,ca sa le arat shi bunicilor din Romnania ce nepoata meseriasha au ei shi...adevaru' ca am ce sa le arat
Scuze ca m-am intins la vorba shi la domnishoara,
Eddy & Antonia Naomi
Cary spune:
E un pas inainte,dare mi-as dori sa fiu si eu asa de norocoasa.
Ma intreb cum de ti-a trecut prin cap sa mai si pozezi????
Cred ca asteptai de mult evenimentul....si iaca s-a produs.
Deni e tare draguta,sa fie sanatoasa si sa-i mai faca lui mami asa surprize!
Lumi spune:
Multumesc pentru incurajari si cuvintele frumoase. Asa cum m-ati sfatuit si voi, am pus-o astazi dimineata din nou si... iar a facut. Voi continua sa fac asta si va sfatuiesc pe toti ce-i care n-ati facut-o pana acum sa incercati.
Pupici,
Lumi si Denisa
http://community.webshots.com/user/lumiy si
http://community.webshots.com/user/denisadinescu(poze noi)
try spune:
lumi, din ce-am citit si eu caci n-am inca un bebe cica nu-i prea bine s-o pui la olitza pana nu sta foarte bine in fundulet. Ar putea sa-i afecteze coloana vertebrala, muschii spatelui u-s foarte bine dezvoltati ca sa o poata sustine intr-o astfel de pozitie mai ales pe ceva tare.
parerea mea e s-o ti cate putin pe olita ca sa nu-si solicite mult spatele. Oricum ea nu realizeaza inca fapta buna pe care-o face, deci rolul educational al olitei nu-l va intelege acum. Chiar daca se va bucura odata cu tine la fiecare "mare realizare", ea o va face doar din imitatie: razi la ei, rad si ei la tine.
Ai o fetita dulce-dulce. Iar pe olita arata a o imparateasa. Pupici pe ambii orbajori-rotunjori. Offf ,ce dragi imi sunt fetitele...
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
romana_74 spune:
Lumi, e o dulcica mare Denis a ta! Sa ne mai tii la curent cu realizarile ei! Sa-ti traiasca si la cat mai multi kk pe olita!
ROMANA&BB MATEI
mirela.mustaciosu spune:
Noua ne-a recomandat pediatrul sa-l punem pe olita pe bebe incepand cu varsta de 8 luni si sa nu-l lasam niciodata mai mult de 10 minute. N-am cerut prea multe explicatii la vremea respectiva. In schimb l-am pus in scaunul cu masuta de la 5 luni, desi recomandarea era sa incercam asta dupa 6 luni, dar pentru ca sub nici o forma nu accepta sa manance altfel... Nu stiu cum e mai bine.