Locul fetelor Nou-Venite (62)
Raspunsuri - Pagina 18
trutzi spune:
fata ca sa ii treaca supararea.
O sa treaca timpul repede si o sa se intoarca.
De ce nu ai plecat cu el?
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo buna fetele! prima zi fara sotulache...parca tot astept sa vina de undeva o duminica frumoasa va doresc asa creste bebicu alein 21 sapt maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Dragaica spune:
Neata si de la noi va uram o duminica seara placuta.
Am intrat sa pup fetele, sa va spunem ca noi suntem bine, crestem , au trecut greturile si mama papa non-stop iar tata cara fructe non-stop .
Aseara am fost in centrul atentiei la o aniversare, toata lumea venea sa ne ureze sanatate multa la bebe iar noi ii corectam de fiecare data:"La bebei ", urmau tipete si exclamatii gen:" Vai doi, vai ce frumos si eu mi-a dorit gemeni.....vai!!! vai !!!!"
Ce mai a fost atractia serii, parca venise circu in oras, eu de felu meu sunt mai timida, nu mi-a placut sa fiu in centru atentiei....da se pare ca lumea e emotionata la ideea de gemeni.
Aseara m-am imbracat pentru prima data in viata mea in rochie scurta (am fost mereu complexata din cauza greutatii asa ca toata viata n-am iesit din pantaloni si fuste lungi). Am ras de m-am prapadit, cat am fost mai tinerica n-am purtat scurt acum cand sunt gravida se pare ca mi-am luat lumea-n cap, paraca nu ma mai intereseaza.
Alee ma uitam ca ai 21 de saptamani, Doamne ce a trecut timpul, parca mai ieri ne dadeam cu presupusul asupra testului de sarcina si uite acum ce mare e bebe.
Cora, Jesia, Mvb, Polo, Babiela, Arianna, Flory pup la fete iar celor noi le urez bine ati venit.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 10+
jesia spune:
citat din mesajul lui polo Jesia, imi pare rau, dar aseara nu am putut intra sa iti urez o minivacanta placuta, asa ca o fac acum si in plus adaug si urarea "sa va intoarceti trei". |
Nu face nimic iubita
Ne-am intors de la munte unde a fost fff frumos ....maine suntem in z14 poate vrea Bunul Dumnezeu si ne trimite un sufletel si noua
Ce nu te doboara te face mai puternic
trutzi spune:
Mie nu imi dai ? M-am suparat
Ma bucur ca ti-au trecut greturile si ca ai fost in centrul atentiei. Acum o sa fii mai activa. Mi-a fost dor de tine
Cand iti spune sexul ?
citat din mesajul lui Dragaica Neata si de la noi va uram o duminica seara placuta. Am intrat sa pup fetele, sa va spunem ca noi suntem bine, crestem , au trecut greturile si mama papa non-stop iar tata cara fructe non-stop . Aseara am fost in centrul atentiei la o aniversare, toata lumea venea sa ne ureze sanatate multa la bebe iar noi ii corectam de fiecare data:"La bebei ", urmau tipete si exclamatii gen:" Vai doi, vai ce frumos si eu mi-a dorit gemeni.....vai!!! vai !!!!" Ce mai a fost atractia serii, parca venise circu in oras, eu de felu meu sunt mai timida, nu mi-a placut sa fiu in centru atentiei....da se pare ca lumea e emotionata la ideea de gemeni. Aseara m-am imbracat pentru prima data in viata mea in rochie scurta (am fost mereu complexata din cauza greutatii asa ca toata viata n-am iesit din pantaloni si fuste lungi). Am ras de m-am prapadit, cat am fost mai tinerica n-am purtat scurt acum cand sunt gravida se pare ca mi-am luat lumea-n cap, paraca nu ma mai intereseaza. Alee ma uitam ca ai 21 de saptamani, Doamne ce a trecut timpul, parca mai ieri ne dadeam cu presupusul asupra testului de sarcina si uite acum ce mare e bebe. Cora, Jesia, Mvb, Polo, Babiela, Arianna, Flory pup la fete iar celor noi le urez bine ati venit. http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de 10+ |
Dragaica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi Mie nu imi dai ? M-am suparat Ma bucur ca ti-au trecut greturile si ca ai fost in centrul atentiei. Acum o sa fii mai activa. Mi-a fost dor de tine Cand iti spune sexul ?
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica |
Imi cer scuze, te rog sa ma ierti da ce sa-i faci daca impart neuronu cu inca 2 , hai te rog nu te supara, uite special pentru tine.
Cred ca peste 2-3 saptamani o sa vedem ce ascund intre picioare.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 10+
trutzi spune:
Wow, trebuie sa scoatem agitatele
Doamne ajuta sa fie cu ochisori luna asta
citat din mesajul lui jesia Nu face nimic iubita Ne-am intors de la munte unde a fost fff frumos ....maine suntem in z14 poate vrea Bunul Dumnezeu si ne trimite un sufletel si noua Ce nu te doboara te face mai puternic |
Lia73 spune:
buna seara feteleeeeeeeee
am intrat sa va pupacesc nitel
+14 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
paunita
trutzi spune:
citat din mesajul lui Dragaica Imi cer scuze, te rog sa ma ierti da ce sa-i faci daca impart neuronu cu inca 2 , hai te rog nu te supara, uite special pentru tine. Cred ca peste 2-3 saptamani o sa vedem ce ascund intre picioare. http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de 10+ |
Mi-a trecut
Nu stiu cum esti tu dar, eu sunt tare nerabdatoare ptr tine
trutzi spune:
citat din mesajul lui Lia73 buna seara feteleeeeeeeee am intrat sa va pupacesc nitel +14 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici paunita |
cora79 spune:
Liaaaaaa si eu fata si paunita
Draga,mai ai putin si vei afla ce se ascunde in burtica
Jesia,sper ca v-ati intors trei de la munte
Trutzi,ai terminat concediul,ai muncit asiduu pentru bebe?
Aleeeee,nu plange,sotul tau a plecat sa aduca banutii pentru bebe si mamica,hai nu fii trista,uite niste pupicei de consolare
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"