Locul fetelor Nou-Venite (62)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

fata ca sa ii treaca supararea.
O sa treaca timpul repede si o sa se intoarca.
De ce nu ai plecat cu el?

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

buna fetele!
prima zi fara sotulache...parca tot astept sa vina de undeva
o duminica frumoasa va doresc

asa creste bebicu
alein 21 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Neata si de la noi va uram o duminica seara placuta.
Am intrat sa pup fetele, sa va spunem ca noi suntem bine, crestem , au trecut greturile si mama papa non-stop iar tata cara fructe non-stop .
Aseara am fost in centrul atentiei la o aniversare, toata lumea venea sa ne ureze sanatate multa la bebe iar noi ii corectam de fiecare data:"La bebei ", urmau tipete si exclamatii gen:" Vai doi, vai ce frumos si eu mi-a dorit gemeni.....vai!!! vai !!!!"
Ce mai a fost atractia serii, parca venise circu in oras, eu de felu meu sunt mai timida, nu mi-a placut sa fiu in centru atentiei....da se pare ca lumea e emotionata la ideea de gemeni.
Aseara m-am imbracat pentru prima data in viata mea in rochie scurta (am fost mereu complexata din cauza greutatii asa ca toata viata n-am iesit din pantaloni si fuste lungi). Am ras de m-am prapadit, cat am fost mai tinerica n-am purtat scurt acum cand sunt gravida se pare ca mi-am luat lumea-n cap, paraca nu ma mai intereseaza.
Alee ma uitam ca ai 21 de saptamani, Doamne ce a trecut timpul, parca mai ieri ne dadeam cu presupusul asupra testului de sarcina si uite acum ce mare e bebe.
Cora, Jesia, Mvb, Polo, Babiela, Arianna, Flory pup la fete iar celor noi le urez bine ati venit.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Citat:
citat din mesajul lui polo

Jesia, imi pare rau, dar aseara nu am putut intra sa iti urez o minivacanta placuta, asa ca o fac acum si in plus adaug si urarea "sa va intoarceti trei".

Nu face nimic iubita
Ne-am intors de la munte unde a fost fff frumos ....maine suntem in z14 poate vrea Bunul Dumnezeu si ne trimite un sufletel si noua

Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Mie nu imi dai ? M-am suparat
Ma bucur ca ti-au trecut greturile si ca ai fost in centrul atentiei. Acum o sa fii mai activa. Mi-a fost dor de tine
Cand iti spune sexul ?

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Am intrat sa pup fetele, sa va spunem ca noi suntem bine, crestem , au trecut greturile si mama papa non-stop iar tata cara fructe non-stop .
Aseara am fost in centrul atentiei la o aniversare, toata lumea venea sa ne ureze sanatate multa la bebe iar noi ii corectam de fiecare data:"La bebei ", urmau tipete si exclamatii gen:" Vai doi, vai ce frumos si eu mi-a dorit gemeni.....vai!!! vai !!!!"
Ce mai a fost atractia serii, parca venise circu in oras, eu de felu meu sunt mai timida, nu mi-a placut sa fiu in centru atentiei....da se pare ca lumea e emotionata la ideea de gemeni.
Aseara m-am imbracat pentru prima data in viata mea in rochie scurta (am fost mereu complexata din cauza greutatii asa ca toata viata n-am iesit din pantaloni si fuste lungi). Am ras de m-am prapadit, cat am fost mai tinerica n-am purtat scurt acum cand sunt gravida se pare ca mi-am luat lumea-n cap, paraca nu ma mai intereseaza.
Alee ma uitam ca ai 21 de saptamani, Doamne ce a trecut timpul, parca mai ieri ne dadeam cu presupusul asupra testului de sarcina si uite acum ce mare e bebe.
Cora, Jesia, Mvb, Polo, Babiela, Arianna, Flory pup la fete iar celor noi le urez bine ati venit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui trutzi

Mie nu imi dai ? M-am suparat
Ma bucur ca ti-au trecut greturile si ca ai fost in centrul atentiei. Acum o sa fii mai activa. Mi-a fost dor de tine
Cand iti spune sexul ?
Citat:

Imi cer scuze, te rog sa ma ierti da ce sa-i faci daca impart neuronu cu inca 2 , hai te rog nu te supara, uite special pentru tine.
Cred ca peste 2-3 saptamani o sa vedem ce ascund intre picioare.

Mergi la inceput

Wow, trebuie sa scoatem agitatele
Doamne ajuta sa fie cu ochisori luna asta

Citat:
citat din mesajul lui jesia

Nu face nimic iubita
Ne-am intors de la munte unde a fost fff frumos ....maine suntem in z14 poate vrea Bunul Dumnezeu si ne trimite un sufletel si noua

Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

buna seara feteleeeeeeeee
am intrat sa va pupacesc nitel

+14 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

paunita

Mergi la inceput

Citat:
Imi cer scuze, te rog sa ma ierti da ce sa-i faci daca impart neuronu cu inca 2 , hai te rog nu te supara, uite special pentru tine.
Cred ca peste 2-3 saptamani o sa vedem ce ascund intre picioare.

Mi-a trecut
Nu stiu cum esti tu dar, eu sunt tare nerabdatoare ptr tine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

buna seara feteleeeeeeeee
am intrat sa va pupacesc nitel

+14 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

paunita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Liaaaaaa si eu fata si paunita
Draga,mai ai putin si vei afla ce se ascunde in burtica
Jesia,sper ca v-ati intors trei de la munte
Trutzi,ai terminat concediul,ai muncit asiduu pentru bebe?
Aleeeee,nu plange,sotul tau a plecat sa aduca banutii pentru bebe si mamica,hai nu fii trista,uite niste pupicei de consolare

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput