Locul fetelor Nou-Venite (62)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polo spune:

Neata si multam de cafeluta.
Jesia, imi pare rau, dar aseara nu am putut intra sa iti urez o minivacanta placuta, asa ca o fac acum si in plus adaug si urarea "sa va intoarceti trei".

Violab, noi asteptam rezultatul la beta si ne rugam sa fie bine. Pana atunci curaj gaina ca te tai si fruntea sus doar suntem "barbate"

Nike, sa dea DD sa auzim numai vesti bune in continuare.

Va pupacesc pe toate de va merg fulgii.

http://community.webshots.com/user/diove

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Fetelor am donat sangele de rigoare. Astept rezultatul, desi nu cred pt ca de azi dimineata se intimpla ceva acolo. Am ceva scurgeri maronii. Foarte putin dar totusi este. Asa ca...Oricum asteptam o minune.
Pupici tuturor si multumesc de suport.
Bun venit fetelor noi si sedere cit mai scurta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui violab

Fetelor am donat sangele de rigoare. Astept rezultatul, desi nu cred pt ca de azi dimineata se intimpla ceva acolo. Am ceva scurgeri maronii. Foarte putin dar totusi este. Asa ca...Oricum asteptam o minune.

Vio nu-ti mai face griji...totul e bine....petele astea maronii pot fi de la nidare...se prinde bb....ai incredere...daca nu te-au napustit uritii e de bine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Citat:

Vio nu-ti mai face griji...totul e bine....petele astea maronii pot fi de la nidare...se prinde bb....ai incredere...daca nu te-au napustit uritii e de bine

Pai pe mine cam asa ma napustest uratii. Ma avertizeaza pentru o zi ,doua dupa care potopul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Citat:

Pai pe mine cam asa ma napustest uratii. Ma avertizeaza pentru o zi ,doua dupa care potopul.

Da ,dar ar putea fi si cealalta varianta in care ar tr sa crezi mai mult

Mergi la inceput

Fetelor, TVR1, Vedeta familiei ...offffff ce dulce este ea.

Mergi la inceput

Fetelor, asa cum ma asteptam e negativ. Asta e. Ma reincarc pentru urmatorul. Va pup pe toate si va multumesc pt to ajutorul dat.

Mergi la inceput

Violab, imi pare enorm de rau, dar capul sus ca DD are el un plan pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Vio
Nu a fost sa fie de data asta, dar nu-ti pierde speranta, mergi mai departe si sigur o sa reusesti, ai sa vezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Buna fetelor,va salut si va pupacesc pe toate
Vio,imi pare nespus de rau pentru rezultat,stiu ce simti,dar....nu este totul pierdut,data viitoare va fii sigur bebe

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput