Locul fetelor Nou-Venite (62)
Raspunsuri - Pagina 13
cora79 spune:
Vio,esti iertata,caci esti graviduta,alearga hormoneii
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
nike974 spune:
corectttttttt!
cora are dreptate!
fetele,sunt ff fericita.
bebele a venit cand nu m-am gandit nicio secunda la el.Le-am incredintat lui Dumnzeu si Maicii Domnului totul.
incerc acum sa mananc.o sa fie bine.stiu asta.
maine sunt in spital iar.poate reusesc sa ies seara.nu am ce sa spun.am o rezerva numai a mea,dar eu cu sotul meu avem un cordon ombilical.cand nu dormim impreuna,avem insomnii toata noaptea.
aleesicoo spune:
cora pana vine sotul acs o gaseste pe mamica fara par in cape tare grea departareaaa
asa creste bebicu
alein 21 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
violab spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo cora pana vine sotul acs o gaseste pe mamica fara par in cape tare grea departareaaa asa creste bebicu alein 21 sapt maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
Draga mea stiu exact cum simti. Si sotul meu e plecat in State si nu e prima oara cind suntem departe unul de celalalt. Si cita nevoie am de el acum in aceste momente!!!Dar tu esti o norocoasa. Ai un bebe in burtica si asta face asteptarea mai dulce. Gindeste-te la noi care asteptam cu nerabdare aceasta minune. Asa ca multumeste-i lui Dumnezeu pt tot ce ti-a dat si gindeste-te ca o sa se intoarca cu si mai multa dragoste pentru voi. Uite niste de incurajare.
aleesicoo spune:
iubita asa este , sunt o norocoasa drept pt care ii multumesc Domnului si ma rog pt sanatatea micutului meu in fiecaer seara dar totusi este greu si fara el acs, ca vb aia dragoste ca a sotului nu ti o poate da altcineva, chiar daca sunt alaturi de parintii mei , eu de el am nevoie
in seara asta mi a zis ca face tot posibilul sa vina pe 1 iunie acs, eu am DPN pe 7 iunie exact cand facem si 1 an de la cununia civila
acum sa vedem cand o vrea si bebe sa vina
fetele, miercuri sa imi tineti pumnii si sa va rugati sa vin cu vesti bune de la morfo fetala
citat din mesajul lui violab Draga mea stiu exact cum simti. Si sotul meu e plecat in State si nu e prima oara cind suntem departe unul de celalalt. Si cita nevoie am de el acum in aceste momente!!!Dar tu esti o norocoasa. Ai un bebe in burtica si asta face asteptarea mai dulce. Gindeste-te la noi care asteptam cu nerabdare aceasta minune. Asa ca multumeste-i lui Dumnezeu pt tot ce ti-a dat si gindeste-te ca o sa se intoarca cu si mai multa dragoste pentru voi. Uite niste de incurajare. |
asa creste bebicu
alein 21 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
cora79 spune:
Ale,sigur ca o sa fie bine la morfofetala,abia astept sa ne spui cat de mare a crescut bebe
In seara aceasta a fost si sora mea la control,se pare ca bebe are LABII
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
Lia73 spune:
citat din mesajul lui Andreea82 Mi-a tot fost pofta de cateva zile de alune in coaja...am papat acuma o punga cu mare pofta si mi-au cam pus capac Ahmm, apropos, voi aveti deja arsuri? Eu de cateva zile am nishte arsuri la stomac...am citit ca ar fi un alt simptom deranjant al sarcinii dar in lunile mai mari, sau nu? |
yo am arsuri si de la apa
+13 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
paunita
Lia73 spune:
iar ptr arsuri mi-a zis doar rennie sa iau ..nic altceva
+13 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
paunita