Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *143* - LMA Luana

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Asaaa cu Intalnirea pt noi ora e un pic cam tarzie pt ca maine mai avem programata o vizita, dar incercam sa ne conformam si sa ajungem.

Si noi avem de vre-o doua zile probleme cu refuzatul papicii la care se mai adauga un somn agitat noaptea. Incerc sa gasesc motivul ca sa trecem mai repede de aceasta etapa.

Papa Am vazut cam ce fel de mancare dati la bebei dar ca si consistenta cum le-o dati? Taiata bucatele, pasata, sfaramata ? ma refer in principal la cele care au zis ca i-au dat lui bebe fripturica, peste la cuptor, ciorbita de oameni mari. Aris, Vitamina cum papa acum?

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem noua lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Dragos!

Provista!

Chatonel, Georgiana, frumoase poeziile!

Vazut "blondutz" ochios , gemanuti dormind frumos, grasunica vesela Maya, motzata Sophiphi, pitici catzaratori, mergaretzi, plimbaretzi, toti minunati!

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Copiii mei nu dorm impreuna..insa i-am lasat jucandu-se..si i-am gasit asa:
http://picasaweb.google.com/catalincodrina/Ian2010#5431746767141480642

Sunt asa draguti !!!

PS - A ajuns vaporul ?

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Si oare ce am vrut sa mai scriu?

A, novus, tu te alinti, nu?

Cred ca da !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Copiii mei nu dorm impreuna..insa i-am lasat jucandu-se..si i-am gasit asa:
http://picasaweb.google.com/catalincodrina/Ian2010#5431746767141480642

Sunt asa draguti !!!

PS - A ajuns vaporul ?

am scris pe apgina anterioara, da, mersi mult

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

Cu toata dragostea spunem si noi LA MULTI ANI PRINTESEI LUANA! si felicitari pentru implinirea frumoasei varste de 1 anisor.
Avem si pentru mami ei,Monica un buchet imens de (caci,deh,asa e obiceiul)si toata stima.
A trecut un an,in care,dintr-un ghemotoc curajos s-a transformat intr-o veritabila printesa buburuza,ajutata bineinteles de mamica ei ,de tatal ei,dar nu in ultimul rand,de Dumnezeu.
Desi uneori avem impresia ca Dumnezeu loveste atat de tare,incat nu vom mai avea puterea sa ne ridicam vre-odata,tot el ne da aceasta putere si ne inalta catre victorie.Tie,Monica ti-a dat aceasta putere,si sunt sigura ca acum,in aceste clipe esti foarte fericita privind minunea care a crescut in tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

http://www.youtube.com/watch?v=bbDF7JJS1pE
Va dedic o melodie frumoasa....in special pentru Monica

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Si din partea noastra pentru ALMA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Anca nu mi-ai raspuns. Atunci abia astept sa ne vedem ca sa mai ascult povesti. Si daca va fi greu pt Gaza mica cu doua vizite pe seara, as veni si fara ea numai ca sa mai aud ce mai povestesti.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem noua lunite

Mergi la inceput

Si pt DRAGOS avem o surpriza caci si el aniverseaza...bebeluseste inca...dar...e sarbatoare
.

LA MULTI ANI DRAGOS!!!

Mergi la inceput