Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (86)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

miria nu stiu pe ce principiu merg , eu nu.l folosesc pt ca mereu sunt pe fuga, dar daca pana acum tu n.ai patit nimic de genul contractii sau altceva, mai mult ca sigur ca bebe e bine

roxana 31 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Dragi mamici, cine ma lamureste si pe mine nitel: daca bagam la sterilizat in sterilizator sa zicem 4 biberoane, dar folosim doar 1 sau 2, si vrem intre timp sa sterilizam pompa de san (sau orice altceva), ce facem cu cele 2 biberoane care erau inca neutilizate? Se pot tine in pungute de alea de bucatarie, sau cum?

29+ Eric Mihai

Mergi la inceput

briza, eu sterilizam mai multe, scoteam 1, 2 apoi daca vroiam sa le bag la sterilizat pe cele folosite, cele ramase in sterilizator le scoteam si le lasam afara, pe raft, cu capacul pus.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Ah, ca tot vorbiti de sterilizat. Cum sterilizam in spital pompa de muls ??

Denisa, 30 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Cristina m-am uitat pe net de curiozitate pt ca si eu mai incalzesc uneori scaunul masinii. nu am gasit nicaieri sa fie mentionat ca e nociv in sarcina, singurul aspect era sa nu pui paturi electrice direct pe burta, aia am gasit ca era interzis. in rest scaunul incalzit ar afecta mai mult barbatii avand efecte negative asupra calitatii spermei, in rest pt femei e OK, atata timp cat nu iti arde posteriorul

eu inca sunt la lucru, cred ca flacaul meu s-a saturat de ce conversatii plicticoase aude pe aici.
O seara buna tuturor!

Ina 31+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

denisa daca iti dau ei din spital, cred ca e gata sterilizata, asa ar trebui, daca vii cu ea de acasa, ori le rogi s.o sterilizee, ori ti.o aduce in punga sterilizata sau varianta mai e solutia aia de la chicco, dar si in aia am inteles ca tre sa stea ceva timp, nu doar sa torni pe ea

am mai terminat un rand de haine albe, le.am pus la semnatura, sa vedem daca reusesc saptamana viitoare sa termin si cu cele colorate!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

salutare burtici...
Vin si eu cu vesti nu prea bune... In ultimele 2 sapt nu m-am simtit prea bine, drept urmare am lispsit si pe aici de la discutii..
Adica..stari de greata, voma,lipsa poftei de mancare, ameteli, oboseala...etc. Azi noapte a fost chiar urat, mi-a fost tare rau, pana la urma am vomat dar starea generala tot proasta a ramas.Azi abia dupa masa am reusit sa mananc ceva. Medicul meu de familie, o doamna ff constiincioasa s-a interesat mereu de starea mea, mi-a dat si fier..il iau de 10 zile, si am refacut analizele. Din pacate sideremia e ff mica , 33, cand valoarea minima e 50. Si VSH e mare, 120 la o ora si 136 la 2 ore, iar valoarea normala e 2-13, respectiv 12-17. Am inteles ca in sarcina e marit dar mi-a spus ca asta e prea mare.
Din analizele voastre imi puteti spune cate ceva? Ati avut asemenea valori?
Doctora mea a vorbi cu medicul ginecolog, merg dimineata la el si mi-a recomandat internare, perfuzii pt intarire, pofta de mancare, asimilare fier...Eu ma consolam cu ideea ca auzisem si la voi de stari din astea dar doctora mea a zis ca nu e bine, mai ales sideremia scazuta, afecteaza si bebelul. Iar daca se poate face ceva sa fie mai bine, sa facem.
Ce ziceti, n-o fi de speriat, nu?

Ioana, 33+ , si Alexandru ,07.04.2006.
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Bumbitza eu sper sa nu ne intoarcem la 800 de lei ca si mor. La cate rate am, tre sa ma intorc imediat la munca si nici asa nu rezolv nimic ca oricum nu am cu cine lasa pe bebe. Doamne da sa nu se ajunga aici, ca si eu ies in strada.

Oana 36+ Eric Nicholas
AMR 3+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Cum?? Nu stam 2 ani acasa, doar daca vrem ne intoarcem la servici, nu?

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 28+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Rebiana am citit si eu informatiile pe care ni le-ai trimis despre declansarea travaliului. foarte folositoare. am inceput si eu sa ma panichez ca nu mai este asa de mult. ziceai ca suntem foarte energice inainte de marele eveniment, m-am trezit de dimineata la 5, am fost la munca 6 ore apoi acasa am tot impachetat diferite chestii, ne mutam weekendul asta...si nu mi-e somn deloc. o fi normal?

am o intrebare, am inteles ca pentru nastere trebuie sa fii epilata total, voi cum faceti, mergeti undeva la cosmetica sau acasa? si cum faceti sa vedeti zona de burtica?

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Desi am dus la scoala certificatul de prenatal si cererea pentru acei 15% compensatie, in care se facea referire la articolul 66 pe baza caruia e firesc sa-i primesc, m-am lovit de un mare "Habar n-avem... ISJ-ul nu e de acord... bla, bla, bla"... asadar eu raman la cei 85% din brut.
Starea mea... aceeasi.
Kisses...

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Poti face cerere la ITM, daca vrei.. Tb sa ni dea, chiar daca ei nu au habar, exista lege tb sa o respecte, sunt drepturile noastre..
Eu te sfatuiesc pe tine, dar sa vad eu ce rezolv..

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 28+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput