Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (86)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

fetelor ma tot foiesc pe aici ca vreau sa intreb ceva mai aiurea si nu stiu cum: cand mergeti la baie pt partea a doua, ce culoare are? mai ales cele care nu iau fier, pt ca fierul coloreaza
intreb ca la mine e cam deschis si cica ar fi semn de colestasis sau colestaza cum ii zice acolo
totusi asta se manifesta cu mancarimi nasoale....

roxana 31 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Idem!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebiana merci, stau mai linistita, macar pana pe 10 cand am programare la endocrinolog apoi o sa intreb si la ginecologie pe la sfarsitul lunii, cu toate ca daca nu e cu mancarime, nu e grav deloc si nici de luat in seama...cred

roxana 31 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Roxana Simptomul principal al colestazei de sarcina este cel al mancarimii care incepe, de regula, de la mana si picioare si se poate extinde pe intreg corpul. De regula, se accentueaza pe timpul noptii. Alte simptome pot fi: urina inchisa la culoare si, uneori, viermi. Rareori apare icterul... E drept ca si scaunele deschise la culoare reprezinta un simptom (nu stiu daca singur conduce la ideea de colestaza dar....)

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

DENISA - Nu stiu ca iar sunt in ceata. Cica merg pe pricipiul paturii electrice. Nu mai stiu cu ce curent, parca era continuu.

Mama, ce-as da sa stiu nitica fizica! Dar n-am fost buna decat la copiat.

Cristina +26 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Seara buna burticutze! N-am mai apucat sa intru azi ca m-am luat cu treaba la serviciu. F greu mi-a fost sa stau iar 8 ore pe scaun dupa ce am stat atata timp acasa si m-am putut intinde-n pat ori de cate ori am vrut. M-au luat niste dureri groaznice de spate iar bebelina a fost tare agitata, mi-a mutat burta din loc. Cred ca nu-i place la serviciu, seamana cu ma-sa

Cu intoarcerea la cei 800 ron eu zic ca-i doar un zvon, sa gandim pozitiv ca sa nu atragem schimbari in rau :D

Ami eu am vazut la TV aseara stirea cu un bebe care s-a infectat in spital cu stafilococ auriu si a facut o forma severa. Cica nu era un caz singular, mai venisera inca vreo 3-4 bebei cu aceeasi problema, numai ca facusera forme mai usoare. E f periculos pentru bb, poate fi fatal daca nu se descopera la timp si nu se trateaza adecvat. Eu am zis ca pun restrictii in ceea ce priveste vizitele si pupaturile in primele zile ale bebelinei, la ce sistem imunitar au ei la inceput sunt tare vulnerabili.

Jeni, fii cat de cumintica poti si o sa fie bine, iar sirena ta iubita va veni cand trebuie

Of Andra, mai e putin si ajuneti si acasa! Important e ca sunteti bine! Pupici pentru mamica puternica si bebelul luptator! Multumim de vesti Rebi, si pentru ghidul de semne de travaliu. Sper ca te simti mai bine.

Ioanaa28,imi pare rau ca nu esti ok. Nu stiu din pacate cum e cu analizele, dar zic sa nu te nelinistesti ca se rezolva.

Greenfrog, eu merg la salon si ma epilez cu ceara traditionala, de obicei cosmeticiana nu lasa niciun fir de par. Eu am alta problema, cum stiu eu cu cat timp inainte sa ma duc, de unde stiu cand se declanseaza...ca daca ma duc prea devreme incepe sa creasca. Oricum varianta de urgenta ramane tot lama, cu oglinda presupun.

Pt sterilizarea pompei de san nu merge sa luam solutie dintr-aia de la chicco intr-un pulverizator?

Pupicei daca nu ma mai vedeti pe aici inseamna ca m-a furat somnul.

PS: am uitat sa va zic, nu mai mananc atat de mul tin viata mea, m-am simtit ca un balon abia mi-am revenit, mai aveam un pic si ma rostogoleam. De la 12-13 si pana acum n-am mai mancat nimic

30+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira

Aaaa, Honey, febra laptelui nu vine chiar instant. Deci nu ramai cu sanii pocnind de lapte pe acolo in primele 2 zile, stai linistita.

La mine s-a declansat cam la 4 zile de la nastere, eram deja acasa.

Chiar sunt curioasa - a inceput la cineva in prima sau a doua zi?

29+

Da! Eu am avut lapte imediat dupa ce am nascut, dupa 4 h, ca abia at s-a eliberat rezerva si mi-a adus-o si pe Ioana..am stat cu ea in camera...3 zile. Ma externa cu o zi m rpd, dar facuse Ioana icter si am m stat 1 zi.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 28+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Multumesc pentru raspunsuri fetelor... si pentru urari de sanatate..
Daca ma interneaza ar fi doar pt cateva zile. Poate rezolv sa merg doar la tratament ca mi-e mila de Alex sa-l las doar cu tati. Dar acum primeaza starea lui bebe, ca nu mi-e de mine ci de el. Asa ca voi face cum spune doctorul.

toate burticile...tare bine e sa va aiba omul prin preajma..orice sfat si cuvintel conteaza cand nu ai o stare prea buna.

Ioana, 33+ , si Alexandru ,07.04.2006.
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

in sfarsit mi-e somn..maine merg si eu sa ridic rezultatele ultimelor analize. saptamana viitoare mergem la dr ginecolog sa vedem ce zice. am intrat oficial in sapt 36.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Miria- la prize e curent alternativ.
Uite asa ma duc eu la sot si il anunt oficial ca am gasit motivul pt care nu mai calc: campul magnetic produs de fierul de calcat.
Nici mie nu mi-a placut fizica. Defapt mi-ar fi placut dar nu am inteles-o destul de bine. Oricum daca 4 ani de liceu si 5 de facultate ceva a ramas.

Sa inteleg ca paturile electice nu sunt bune pt ca emit camp magnetic ? Oare de nu le ecraneaza cumva ? De dileme am si eu...

Deci pompa o las acasa sau in bagajul din masina. Bagajul asta din masina o sa fie un bagaj cu ce as putea sa las acasa dar nu sunt sigura

Denisa, 30 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Stefi o la la ce burtica faina are bebe piscinuta nu gluma! sa stea bebe pana aproape de termen, ca nu mai e mult.

Ioana28 iti doresc multa sanatate, sper sa te simti mai bine. Trebuie sa ne imbarbatam unele pe altele, mult a fost putin mai este!

O seara buna tuturor si un somn cat mai lin.

Ina 31+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput