Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 10
andira spune:
Miria - si eu am scaune incalzite, dar nu le-am folosit (cam uit de ele
).
Dar sincer nu cred sa dauneze ceva...
Oanka - iti dai tu seama cand s-au rupt membranele. Pur si simplu curge si nu poti controla. La mine a fost ca o apa roz.
Rebiana - multumim pt informatii! 
Of, ce cu morcov ma simt...
Greenfrog - eu ma duc la salonul de cosmetica la care ma duceam si inainte. Am fost chiar acum o saptamana, mi-au cam iesit ochii...![]()
29+
honeybaby spune:
Roxana - am vb cu o prietena care a nacut acolo si nu-ti dau din spital. E bine sa ai de acasa. Am uitat s-o intreb de sterilizat. Dar nu cred ca sunt prea bine voitoare ele s-o sterilizeze.
M-am gandit la varianta cu solutie. Adica sa iau solutie pun in pompa, si o las cat trebuie dar parca nu e bine asa ca nu sterilizez si cupa care vine pe san
Mai e varianta sa folosesc pompa la muls in caz ca pocnesc sanii sau nu am canalele desfundate si sa arunc laptele . Asa nu mai conteaza daca e sterila sau nu pompa
Si varianta cu caratul dupa mine o cutie de sterilizat in ea, dar deja IAU PREA MULTE CU MINE IN SPITAL
Ioana nu stiu ce sa zic de analize. Stiu ca VSh-ul e normal sa fie mare, dar nu stiu cat de mare...
Denisa,
30 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
andira spune:
Honey - si eu stiam ca ti se da pompa din spital.
Dar esti sigura ca o sa ai nevoie? Nici nu mi-am pus problema sa o iau dupa mine (oricum trebuie sa cumpar una noua, pe cea veche am aruncat-o de mult), ar fi necesara banuiesc doar daca bb e prematur si nu va putea trage singurel.
Hm, eu nu prea cred sa-ti trebuiasca...
29+
greenfrog spune:
andira mi-e cam frica de durere in zona aceea...o merge oare cu crema:) de epilat?
36+
Rebiana27 spune:
Ioanaa nu stiu sa-ti raspund la intrebarile legate de analizele medicale. Sper sa fii ok cu starea rea si bebe din burtica sa fie sanatos! 
Roxana foarte frumoase hainutele!
Andira lasa morcovii incolo! Mai e timp sa dezvoltam plantatii intregi! 
Denisa ma gandesc ca ar fi mai potrivit sa lasi pompa acasa, la un loc cu solutia de sterilizat si-n cazul in care e nevoie ti le aduce sotul. Iti mai trebuie un recipient in care sa pui apa - in care pui solutie (destula!!) si ocupa spatiu in bagaj care se poate dovedi inutil.
Alina ma gandesc si la varianta expusa de tine! 
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
miria_cristina spune:
Of, voi n-ati folosit!
Eu mi-am luat belea pe cap acusi cu o noua intrebare.
De paturi stiam ca afecteaza copilul proaspat nascut (c-ar face leucemie
)sau declanseaza avort la inceput de sarcina.
Acuma despre scaune, mai repede un barbat priceput la masini stie decat mine. Din ce am cautat pe net, cica ar fi in protectie de carbon si asta le impiedica deajarea campului electric, ca sa nu perturbe calculatorul masinii si ca fata de restul aparatelor electrocasnice sunt conectate la curent continuu, nu alternativ, deci nu ar degaja camp electromagnetic.
Deci, n-ar fi nimic periculos, dar vreau sa stiu din gura cuiva care stie nu sa fac eu pe desteapta cu ce citesc pe ici pe colo.
Cristina +26
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
Rebiana27 spune:
Silvia cred ca merge crema de epilat.. in fond vei efectua operatiunea in graba (atunci cand se rup membranele sau se intetesc contractiile) in cazul unei nasteri naturale.
Andira nici eu n-am avut nevoie de pompa atunci cand l-am nascut pe Luca (desi o asezasem constiincioasa in bagaj, ca asa citisem) si nu stiu pe nimeni, dintre fetele care au nascut in aceeasi perioada, care sa fi avut nevoie.
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
stefimic spune:
buna seara burticute, abia acum am reusit sa ajung la zi cu cititul, ieri nu am avut o stare prea buna si nu am citit prea mult si astazi am recuperat tot.
am vazut pozicile cu INA burticoasa, foarte frumoase, o sa te bucuri de ele mai tarziu.
am vazut si pozicile ANCAI cu camerele baietilor ei, care sunt superbe, mi-as dori si eu o casa asa mare ca a voastra, noi avem un apartament cu doua camere si cand vad la voi cat spatiu aveti.
sa le stapaneasca sanatosi.
CASTELANA ma bucur ca ai vesti bune de la echo si ca bebele tau creste ca un cozonacel, sa creasca in continuare tot asa si sa fie sanatos, ma bucur ca si mama ta este mai bine si tu sa fii puternica in continuare.
JENI sanatate multa iti doresc si stai linistita in pat pana intram in zodia pestilor ca sa vina sirena, si eu tot sirena i-mi doresc dar tu ai mai multe sanse asa ca stai cumintica.
REBIANA multam frumos de informatii, eu chiar nu stiu cum sunt contractiile sau sa ti se rupa pa, asa ca i-mi sunt de folos informatiile tale.
sper sa-ti fie mai bine si sa te vad ajunsa la 38 de saptamani.
DENISA referitor la sterilizat, eu in spital ii dadeam sotului acasa si i-mi steriliza si biberoane si pompa de muls si aveam un vas cu capac etans in care le puneam si i-mi luam de acolo si foloseam, eu la sterilizatul din spital nu am incredere, cel putin la noi, pentru ca a incercat mama sa-mi sterilizeze un biberon si cand a vazut procedura s-a lasat pagubasa si am revenit la sterilizatorul nostru acasa, e cel mai sigur asa.
IOANA sanatate multa iti doresc.
SILVIA, hi, hio ce haioasa esti, eu nu o mai vad acuma la cata burtica am, si asa ca apelez la sot, si la prima sarcina tot sotul ma epila.![]()
DELIA ma bucur ca ai avut o zi mai linistita, iti doresc sa ai ca mai multe la fel.
poze cu burtica la aproape 37 de saptamani.
http://family.webshots.com/album/576520573WrmqsS
va pup burticoaselor, sa aveti o noapte linistita si iepurasii sa stea linisti la caldurica.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
36+
IOANA
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefimic REBIANA multam frumos de informatii, eu chiar nu stiu cum sunt contractiile sau sa ti se rupa pa, asa ca i-mi sunt de folos informatiile tale. ![]() sper sa-ti fie mai bine si sa te vad ajunsa la 38 de saptamani. |
Doamne ajuta, asa sa fie! Anca foarte frumoasa camera lui Lucas!!
Mami de Luca
again ~
Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!!
dayanara spune:
stefi ce burtica mare ai! apoi m.am uitat la semnatura si am vazut ca tu vei fi una din primele mamici :)
rebiana
of saraca andra, acum asta.i mai lipsea, bine ca cel putin si.au dat seama acolo unde e mai controlata decat acasa
roxana
31
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE