Gravidute prin FIV (58)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

CASTELANA condoleante pt. bunica,off dar multe probleme ai mai avut.

HUSKI cum e acasa ,v-ati acomodat?

ELENADA ce trece timpul si ce mari v-ati facut.

MIRUNA tICAIE CEASUL.

CARMELLY ai GRIJA DE TINE.

Noi suntem bine,in greutate luam conform tabelului,san nu mai am si le dau numai lapte praf si ceai de colici (CACI N-AM SCAPAT,AVEM CRIZE DUPA MASA DE LA ORA 21)
Timpul parca zboara mai avem putin si facem o luna

PUP TOATE FETELE.

iana

Mario Constantin si Sophia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor

Miruna nu am ajuns la Auchan dar azi cred ca voi ajunge. Imi ploua in gura nu alta.

Castelana mi-as fi dorit si eu o sarcina usoara sa fiu activa dar nu a fost sa fie. Bune ca a trecut si ca am nascut doi pitici sanatosi. Asata e tot ce conteaza.

Piticii cresc. La pranz papa pireu de legume. Ana se bucura enorm cand vede lingurita si tremura de fericire. matei se stramba scuipa dar pana la urma papa si el. Toata ziua vb pe limba lor. matei se taraie si ajunge unde vrea el. Ana e mai statica si nu se oboseste ea prea tare ca tine mult la sunculitele ei si nu vrea sa le piarda.
Azi la ora 10 le-am data pt prima oara mar si nu au fost foarte invantati. e un gust nou si erau surprinsi. oricum au papat cate un sfert de mar fiecare iar pe restul l-am papat eu ca tare bun mai era.
daca vreti sa ii vedeti mancand si jucanduse va puteti uita www.youtube.com/user/piticielenada" target="_blank"> aici

Pupici tuturor

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui iana_mari

CASTELANA condoleante pt. bunica,off dar multe probleme ai mai avut.
Noi suntem bine,in greutate luam conform tabelului,san nu mai am si le dau numai lapte praf si ceai de colici (CACI N-AM SCAPAT,AVEM CRIZE DUPA MASA DE LA ORA 21)
Timpul parca zboara mai avem putin si facem o luna

PUP TOATE FETELE.

iana

Mario Constantin si Sophia Elena

Iana, merci! nu te amara, asta-i viata.
Cred ca Dumnezeu mi-a trimis puiul ce-l asteptam sa avem si bucurii nu numai au si of in familie!

ma bucur ca voi sunteti bine si crestetiiiii, ce frumos trebuie sa fie!!!!
Sa fii sanatoasa si puii tai la fel, sa va puteti bucura unii de ceilalti!

castelana fericita 31+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elenada

Buna fetelor

Castelana mi-as fi dorit si eu o sarcina usoara sa fiu activa dar nu a fost sa fie. Bune ca a trecut si ca am nascut doi pitici sanatosi. Asata e tot ce conteaza.

Piticii cresc. La pranz papa pireu de legume. Ana se bucura enorm cand vede lingurita si tremura de fericire. matei se stramba scuipa dar pana la urma papa si el. Toata ziua vb pe limba lor. matei se taraie si ajunge unde vrea el. Ana e mai statica si nu se oboseste ea prea tare ca tine mult la sunculitele ei si nu vrea sa le piarda.
Azi la ora 10 le-am data pt prima oara mar si nu au fost foarte invantati. e un gust nou si erau surprinsi. oricum au papat cate un sfert de mar fiecare iar pe restul l-am papat eu ca tare bun mai era.
daca vreti sa ii vedeti mancand si jucanduse va puteti uita www.youtube.com/user/piticielenada" target="_blank"> aici

Pupici tuturor

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

sunt indragostita de piticii tai!!!!!!!!!!
Sunt asa de scumpi!!!!!!
cuminti, mancaciosi si cu niste obrajori numai buni de pupat.
Mi se pare mie sau Matei seamana cu tine Elenada?
Ana si-ar baga ea manuta in papica, nu?
sa-ti traiasca!
sa fii fericita de minunile voastre!

castelana fericita 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Castelana sa stii ca Matei seamana cu sotul meu. doar gura este a mea. ana seamana cu mine dar are gura sotului. sunt o combinatie intre mine si sotul meu. Pupici

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elenada

Castelana sa stii ca Matei seamana cu sotul meu. doar gura este a mea. ana seamana cu mine dar are gura sotului. sunt o combinatie intre mine si sotul meu. Pupici

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

hai c-am nimerit-o!
Sunt frumusei si tare scumpi!
sa va traiasca!

castelana fericita 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Fetelor...la mine cred ca se apropie momentul...am eliminat o parte din dopul gelatinos cu ceva sange rosu...oare sa sun dr. sau sa stau linistita ca mai poate dura cateva zile?

37+ Andreea, AMR aprox. 2 saptamani

http://www.flickr.com/photos/luckylucky2010/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Simona Suna ti drul si el o sa fie in masura sa ti spuna dc mai stai sau sa te duci la spital, te rog frumos tine ne la curent, eu stau aici si astept sa ne spui ce a zis. vezi ca se grabeste bebelina sa iasa varsatoare..iti tinem pumnii

Elenada ce scumpi sunt Ana si Matei mi a placut tare mult inregistrarea mai ales ca matei tot timpu isi duce mana la capul Anei, cine stie se joaca cu ea sau o mangaie dar super mi a placut.

Iana Da Iana ticaie ceasul mai ieri iti faceam galerie tie si voi mai aveti putin si faceti o luna.Tot nu ai reusit sa pui pozele??

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 36+ Daniel
AMR 3 saptamani (sau mai putin)
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Simona suna doctorul nu sta. Tinem pumnii si facem galerie.
Claudia felicitari pentru fetita. Esti o graviduta frumoasa. La mine problema cu fierea e minora. Rinichiul e cel cu probleme mari, sper sa nu fac infectie si sa avanseze gradul la hidronefroza ca raman fara el. Sambata ma duc pentru urocultura, urina, hemograma. Cica de aia am si burta uriasa, rinichiul este si el mare, din cauza acumularii de urina. Vom vedea. Nu pot sta in picioare de durere de spate/sold, nu pot face mai nici o treaba, ca partea dreapta din cauza rinichiului isi spune cuvantul. Noaptea nu mai zic, o detest. Ziua apuc sa dorm mai bine. Stiu cum e si cu fierea. Eu la fiere mai beau un ceai de galbenele. Calmeaza durerea. Nu stiu daca este sau nu interzis in sarcina dar eu am baut. Sarcina usoara si la termen in continuare.
Castelana condoleante pentru bunica. Sarcina usoara.
Iana, pupam puisorii tai. Lasa ca trec si colicile; imi pare rau ca nu mai ai laptic la sani. Tu cu cezariana cum te simti? Mai doare? Sanatate si sa creasca voinici puii tai.
Elena, stiu cum a fost sarcina ta. Eu am mai facut un fiv acum 2 ani si urmaream pe net. Sarcina mea e parfum pe langa a ta. Dar uite ce minunatii ai. Pe youtube nu pot sa ma uit, e inchis prin lege acest site. Aveam un programel de vazut si yt dar unde o fi...
Fetelor modificati in listuta, pe bebele lui blueflower il cheama Daniel. Am vazut la un alt subiect.
Pupici la toate.

25+  si
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Simona vezi ca am scos majoretele ptr tine ,am inceput sa facem galerie, te rog tine ne la curent cu cea ce faci!

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 36+ Daniel
AMR 3 saptamani (sau mai putin)
BEBE

Mergi la inceput