Nou stil de viata (289)
Raspunsuri - Pagina 6
mephala30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dordia2000 Cel mai nasol in perioada asta este ca imi e o foame....non-stop |
asa functionez si io, .
mephala30 spune:
Salutare, poftiti la prima din luna februarie, .
Zuzi, vezi ca sunt niste [ b] la zile de nastere si la Gabrielama, poate modifici cand ai timp.
Lou, am facut multe paini, paine fara framantare, paine cu branza, paine cu malai. Acu' sa nu-ti inchipui ca am rezerve de paine, nici ca manacam multa paine, de fapt painicile mele seamana mai mult cu baghetele din comert.
Cris, se vede ca v-ati distrat, sa va fie de bine!
Vio, bafta la examene.
Tzuni, faci tort matzei?
Gusta, vreau sa te vad cu pletele in vant. Eventual pe o motocicleta, .
tuturor, o zi buna.
CRISCOSTY spune:
Hello! Va multumesc pentru urari Carmen ,multumim pentru cafea
Cuscra, esti frumusica sa-ti mai faci o poza cu pletele in vant, sa te vedem mai bine
Vik, pup o mamica fericita Niste poze nu ne arati?
Va pupic si va doresc o saptamana cat mai reusita
puskin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tumpi Delia, bine zici si mie mi-ar place o sueta de genul asta.Statea si ma gandeam ca inafara de Tzuni si Puskin, nu stiu nici o fata de aici, mi-ar place sa cunosc mai multe.Poate cu prima ocazie cand vin in tara. |
Eu citesc aproape zilnic, dar cum n-am nimic interesant de spus, nu prea postez. M-a scos din hibernare ce a scris Tumpi mai sus...eu nu-mi aduc aminte sa ne fi cunoscut,m-am cam senilizat .
Tumpi, scoate-ma din ceata .
zisaCami spune:
... Ma mai primiti?!
Sambata l-am sarbatorit pe puiul meu, care tocmai a implinit un anisor!
Raducu a luat de pe tava: cheile de la masina, banii si acuarelele cu pensula pentru pictura! Deci se pare ca avem un artist ... Am pus cateva poze si voi reveni cu mai multe imediat ce le voi primi de la nasi; noi nu am prea apucat sa facem decat cateva, mai mult am filmat.
La 1 an avem asa: 9,400 kg si 78 cm ( la nastere a avut 3,030 kg si 47 cm ); deci si-a triplat greutatea de la nastere, ceea ce e "ca la carte". De vreo saptamana a spart gingia primul dintisor si tot de atunci am inceput sa facem si primii pasi. Suntem sanatos tun, nu am avut nici cea mai mica raceala in acest an de zile. Am iesit afara cu regularitate, inclusiv pe ger, cand se pare ca se face cea mai buna imunizare. Cu mancarea nu prea ne omoram, mai cu seama cu masa principala ( de pranz ), insa atata vreme cat ia in greutate si e vesel si vioi nu ma ingrijorez. Suntem tare vorbaret, fascinat de tablouri si extraordinar de activ, de sociabil si de vesel, o minune care a devenit centrul universului nostru!
Mami, in schimb, e tare lenesa: la un an de la nastere nu a dat jos decat 10 kg din 21 kg luate in timpul sarcinii; e drept ca nici nu a facut vreun efort ... dar gata, de azi m-am hotarat sa ma mobilizez si sa dau jos vreo 16 kg pana la 1 iunie; sper sa si reusesc!
Cam atat despre noi ...
Puskin sper ca esti ok acum, m-am gandit de multe ori la tine, chiar daca nu am apucat sa-ti scriu ...
Zuzilici spune:
Buna dimineatza!
Am intrat doar s ava urez o saptamana minunata si sa va zic c-am actualizat listutza.
Raducu, sa ne traiesti sanatos si norocos si s-apucam sa-ti vedem expozitiile cat de curand. Cami sa-ti traiasca minunea frumoasa.
Astept datele tale sa te trec in listuta. Am vazut pozele si sunteti foarte frumosi.
Vik felicitari pentru cele doar 10 kg. ramase dupa sarcina. Ceva poze cu minunea ta nu ne-arati, secretoaso...
Crys l-am vazut si pe Dani si se vede c-a avut fun. Nici nu-i de mirare ca va declara iubirea ...
Succes tuturor concurentelor si saptamana aceasta.
p.s. Tzuni
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Gabrielama spune:
Buna ziua, doamne frumoase!
Am trecut sa va salut, suntem la munte de sambata; ninge superb, suntem intr-o pensiune superba, care imi demonstreaza ca se poate si la noi, cu bun simt, bun gust si multa munca, sa faci un lucru minunat (asta dupa ce sambata am aflat ca tabara de schi a Marei, platita in avans - si deloc ieftina - s-a anulat; pentru ca nu mai vor sa vina si parinti/bunici, caci ei nu schiaza si nu sunt profitabili...).
La Multi Ani pentru Dany de Criss si Raducu de Cami, sa cresteti mari si sanatosi!
Pupici la bebe de Vik si bine ai revenit!
Ma duc la zapada!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
tumpi spune:
Cami, La multi ani pt Raducu.Ce trece timpul
Ruxi,pai poate m-am ramolit eu, dar nu ai fost si tu acum 5 ani la intalnirea organizata de Tzuni pt copii de la casa de copii?Cand s-a mers la gradina zoologica?Din pacate nu mai am pozele, nu stiu ce am facut cu el, cred ca erau pe hardul care s-a busit.
Gabi, ce frumos la munte,as merge si eu o tura,desi sincer eu astept sa se incalzeasca,deja imi fac planuri de concediu.
Colegele, cred ca de data asta am sa primesc un porc, dar we asta m-am cam porcit.
Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
gusta spune:
Tumpi ne luam de mana eu nu cred ca e de porc dar numai pot de foame.Ce ai facut Carmen ai trimis foamea la mine ca nu asa a fost intelegerea.
Ce par in vant visati voi si motociclete ca eu debea merg pe bicicleta.
Marilena si Mara Augusta