Nou stil de viata (289)
Raspunsuri - Pagina 4
justasmallkiss spune:
Buna dimineatza.Am venit si eu sa beau o cafelutza cu voi si ma chinui sa dau pe gāt si 0,75l de apa plata cu lamaie.De obicei beau foarte putina apa,mie nu mi-e sete niciodata asa ca ma chinui macar un litru jumate sa beau pe zi.
La multi ani Dani,sa fi sanatos si sa ai parte de multe bucurii si impliniri in viatza.
Tumpi,multzumesc e mai bine pitica,nu mai face febra dar o mai doare urechiusha si tuseste ca un magarush.A fost asa de trista ca s-a imbolnavit pt ca trebuia martzi sa mergem sa dam o proba pt cursul de balet si ea numara zilele pana merge dar nu s-a putut si acum e vacantza asa ca mai are de asteptat inca o saptamana.
Gusta,si eu am avut piticei si mi-a trebuit sa ma fac din blonda-bruneta,m-am facut tot negru albastru si bineinteles ca dupa cateva luni nu mi-a mai trebuit pentru ca daca nu ma fardam putzin aratam ca o sperietoare,ma imbatrānea foarte tare.Coafeza mea si-a facut cruce cand m-am dus si i-am zis ca iar vreau par deschis si mi-a trebuit o gramada de vreme pana mi-am scos negru din cap si inca mai tot tai din par sa scot culoarea inchisa.Incearca sa te faci cu shampon(nunatzator),macar daca nu iti place sa reusesti sa il scotzi mai repede din par.
Deliagata examenele?
Zuzelumerci pt floricica dar mai bun era un porc vreau sa fiu iar slabaaaaaaaaaaa!!!
Carmenaveti vacantza?Ce fac baietzii?Tu esti bine?
Va tzuc pe toate si va doresc un weekend placut.
gusta spune:
Si acuma sa va arat o poza cu mine de dimineata in toata splendoare
http://www.flickr.com/photos/21299120@N04/4315768554/
ma duc la cumparaturi si astept comentariile
Marilena si Mara Augusta
hcclara spune:
'neata!
Dany, la multi ani, sa cresti mare, sanatos si sa ai mult noroc! petrecere frumoasa si cat mai multe cadouri! Crys, sa va traiasca copilutzul si sa va bucure vietile!
Sabina ma bucur mult pt tine!
Tumpi n-am chef de nimica, imi vine ciclul si sunt un pachet de nervi, asa din nimica...ma duc sa-mi calmez nervii la ikea ca imi trebuie scaune de bucatarie.
Zuzi cum esti? te pup.
Danitin hai ca o sa fie bine!
Marilena fa-te castanie, nu ti-ar place? eu am fost toate culorile posibile, in studentie ma faceam si eu albastra cu creion chimic.
nu mai merg la ikea, mergem sa ducem copii la socrii si ne ducem pana la metro, roller.
pe toate, revin mai pe seara.
hcclara spune:
Marilena esti tanara si frumoasa . eu cred ca ti-ar sta bine bruneta. dar si roscata iti sta bine, imi aduc aminte ca ne-ai mai aratat poze in care erai roscata si imi placea cum iti sta. si acum ai o nunata mai inchisa, nu? asa se vede din poze.
pe mine de ex mi se pare ca blondul ma imbatraneste, o tura de suvite e ok, dar daca ma fac blonda-blonda arat ca naiba.
mephala30 spune:
Salutare, dragelor.
La multi ani sanatosi, Dany! Petrecere frumoasa si multe cadouri!
Delia, acum ma uit la www.imdb.com/title/tt1220198/" target="_blank">asta. Tu ai mai vazut ceva? Ce faci in weekend? Exceptand invatatul.
Boxa, nici nu trebuie sa auzi de crema X, Y, ori Z, sunt neinteresante si ingrasacioase. Mai buna e cioco, cateodata, .
Danitin, iti tin pumnii, dar n-am inteles de ce. Care e vechea ta problema, despre ce criza vorbesti? Ori te referi la faptul ca incepe sa te paraseasca motivatia de a slabi?
Ioana, da, sunt in vacanta. Insa am multe materiale de pregatit pentru semestrul al doilea.
Pup si weekend frumos!
Mik, scuze, am uitat sa-ti raspund, anul scolar e impartit in doua semestre. Acum e vacanta intersemestriala de o saptamana.
azi am mancat de-am spart, , si nu s-a incheiat ziua...
Zuzilici spune:
] Dani! sa ne traiesti sanatos si norocos si-o petrecere frumoasa si plina de cadouri. Mami Crys te-asteptam la cafea cu impresii si poze.
Claudia, Tumpi si eu am o stare de "nestare' ca sa zic asa dar cred ca de la luna plina ni se trage. Stii cum e cand nu stii ce e dai vina pe ceva asa ca eu dau vina pe luna plina. Va si sper sa fiti mai bine.
Happy stii cum sa ne faci happy si da, eu vin la intalneala. Sper doar sa se mai incalzeasca vremea ca parca prea a venit frigul in ultima vreme. Brrr!
Marilena am citit dilema ta si vad ca deja ai primit destule raspunsuri asa ca eu acum astept poze cu tine vopsita. Am vazut si poza de dimineatza in toata splendoarea si mi-ar fi placut s ate vad cu parul desfacut sa vad cat de lung e. IN rest arati mai bine ca mine dar asta o stii deja, nu?
Carmen succes cu "planurile" pentru urmatorul semestru si lasa mancarea ca te vad.
Ioana lasa ca pleaca ele si ultimele 2-3 kg. ai sa vezi.
Mik cum merge scoala? Ai studenti buni?
Dragelor va urez tuturor o noapte linistita. Noapte buna, vise placute , ingerii sa va sarute.
p.s. Tzuni .
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Delidana spune:
Buna dimineata,
Carmen, azi poate ies prin parc daca nu ploua. Filme noi nu prea am vazut, m-am uitat ieri la Vacanta si Stapinul inelelor, erau la tv - mi-au placut amindoua.
Zuzi,
Gusta, aceea era poza cu tine inainte sau dupa ce te-ai vopsit? E cam intuneric si ai parul legat si nu prea-mi dau seama ce culoare e.
Ioana, mai am 2 examene, azi dau unul din ele. Tineti-mi pumnii.
Tzuni, nu ma mai iubesti...
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
CRISCOSTY spune:
'Neata dragele mele! Va multumesc din suflet pentru urari, sunteti niste dulci Va servesc cu o bucata de tort si o cupa de sampanie.
Cum zicea o buna prietena, sunt o mamica fericita..a fost f. frumos, copii s-au distrat f. bine, au fost 12. Apoi a urmat petrecerea de acasa care a tinut pana la 1..acum ma apuc sa strang ca zici ca este dupa taifun Dany a fost in clmea fericirii, era in mijlocul unui munte de cadouri si mi-au data lacrimile cand mi-a zis "mami, sunt fericit....si va iubesc mult" Si eu pana unde sa-i zic ca il iubim..ca nu gaseam cuvinte...Hai ca am devenit melancolica, dar dupa o zi ca cea de ieri...ma intelegeti voi.
Ma duc sa strang, sa beau o cafea tare si promit ca evin mai tarziu cu poze.
roxana1974 spune:
noah, ca m-o prins Tumpi, clar vroiam sa zic ca incerc sa viu mai des dar constiinta m-a apasat rau ca stia ca vin rar
va pup pe toate,nu pot sta, iarasi, dar sper sa intru mai tarziu si sa dau mai multe detalii.
pe curand,
Roxa
gusta spune:
Neatza.
Zuzi parul e destul de lung cand ajung la 60 mai fac o poza si il las desfacut.
Delia nu m-am vopsit,am zis ca pana nu vad ca incepe cu 5 la cantar nu ma vopsesc,bafta multa azi.
Claudia eu daca ma fac blonda fugiti.Roscat numai vreau dar am timp sa ma gandesc.
Cuscra frumos ca v-ati distrat si spor la strans.
Tumpi si Cuscra bine ca ieri am clacat am bagat 5 linguri de spuma de ciocolata ,rau de tot dar a fost o zi super naspa si de azi sunt din nou pe baricade si mi-am propus ca pana pe 8 martie sa numai pun gura pe dulce sa vedem ce o sa fie.
O duminica placuta la toate fetele.
Marilena si Mara Augusta