Nou stil de viata (289)
Raspunsuri - Pagina 12
mihaser spune:
danitin eu stiu crema aste super ok
Crema antihemoroidala
Romazulan 2 grame
Prednison 0,1 grame
Tetraciclina 0,5 grame
Anestezina 0,5 grame
Oxid de Zn 6 grame
Heparina 3 fiole
Vaselina 15 grame
Lanolina 15 grame
Se prepara in farmacie...la siregon in sagului e un prieten care o prepara...alin il cheama.
tumpi spune:
Marilena, frunta sus, stiu ca este greu dar se vor rezolva si problemele astea.Ai grija de tine si de papusa ta.Acum mai mult ca niciodata toti 3 trebuie sa fiti uniti.Sunt incercari la care viata ne supune, face parte din ciclul vietii, asta e, nu putem sa ne opunem.
Eu sunt cam beteaga azi, e o vreme naspa afara, de azi noapte bate un vant de nu am putut decat cu doapele sa dorm, ca misca jaluzelele si ma enerva ca nu puteam sa adorm.Acum la fel e, ma uit ca daca nu era antena prinsa bine o lua vantu pe sus.Din cata zapada era acum mai e putin ca deja incepe cu lapovita.Si ca sa puna capac, am incercat sa-mi fac miscarea de dimineata si m-a luat o ameteala.
Asa ca ma duc sa-mi mai fac o cafea, poate mi revin si sa ma duc in treburile mele ca striga dupa mine.
Trebuie sa vad ca duminica am un botez si nici nu stiu cu ce sa ma imbrac,ce sa-mi fac, tb sa ma si epilez, we urmator iarasi am petrecere si eu ma simt tare batuta si vai de capul meu, si pe deasupra precum aia din poza de acum cateva pagini.
Gata, fug la treaba, mai apar pe seara.O zi minunata va doresc.
Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Eftimie C. spune:
Buna!
Eu sunt in pauza de la ora 15 si profit sa bag un ochisor pe la voi.Ce mai spuneti?Ce mai declarati?
Gusta
danitin spune:
Salut.
puskin - multumesc din suflet de raspuns. Am incercat cam de toate, nu scap si nu scap, adevarul e ca o abatere cat de mica de la regimul impus, cu cereae, paine integrala, salate, compot de prune, fructe, apa muuulta provoaca un dezastru. Detralex iau si eu ....
mihaser - multumesc mult de reteta, mi-am notat-o si maine ma duc sa o prepar, poate se intampla o minune, ca-s in pragul crizei de nervi cu problema asta ...
Marilena - greu de dat sfaturi de pe margine, imi dau seama prin ce perioada grea treci si-ti tin pumnii din tot sufletul.
Miscare tot n-am apucat sa fac, ca raceala si criza ma lasa asa, la limita rezistentei, nici vorba de efort mai mare. In schimb, incerc sa ma tin de meniu sanatos:
- o felie de paine integrala cu miere ( de lavanda) si cafea fara zahar
- o felie de paine integrala cu fasole batuta si salata verde
- un mar si un suc de portocale proaspat stors
- o felie de paine cu ficat de pui si salata
- o ceasca de compot de prune
ps: spiridusul meu si-a scos astazi primul dintisor !!!
1 Ianuarie 83
1 Februarie 80
1 Martie 78
Mik spune:
Gusta, eu vin sa-ti dau un sfat pe care nu esti obligata sa-l urmezi : incearca sa te detasezi de necazul cu socrul tau, sa faci ce poti, insa ca si cum nu te-ar afecta direct, sa-ti fixezi ca prioritate copila ta, ea e cea mai importanta dintre toti caci nu e decit un copil, nu are alt sprijin decit pe voi, parintii si ea trebuie sa se constriasca corect, sa fie vesela si fara griji.
Daca discutati depre socru, faceti-o in privat cind nu e ea e fata, horaririle despre ce faceti, cind il vizitati si cum va organizati nu o privesc.
Curaj ! te string tare de tot in brate.
madelaine77 spune:
Salutare fete frumoase!
Noi nu suntem grozav, Roli a facut o bronsita asmatiforma si de ieri am inceput cu Singulair pt ca tuseste spastic, uscat, chinuitor...iar eu nu numai ca nu am avut timp sa ma operez (pt ca din 26 decembrie la 2 zile suntem la doctor cu Roli) dar cred ca ajung la nebuni daca o mai tinem in ritmul asta.
Legat de greutate...ma mentin la 64 ....
Voi incerca sa intru mai des pt ca ma simt sleita de puteri si macar cu voi mai uit de probleme.
Va pup pe toate.
Delidana spune:
Buna,
Made, curaj, sper sa treaca perioada asta grea cit mai curind. Sanatate lui Roli! Te-ai reprogramat la operatie?
Gusta, sint si eu de acord cu Mik, nu pot decit sa-mi inchipui cit de greu iti este dar incearca sa fii un pic mai detasata de situatie.
Danitin, la doctor ai fost? Nu se poate sa te chinui asa...
Felicitari pentru primul dintisor al spiridusului!
Tumpi, capul sus, o raita prin sifonier si sa vezi ce vine cheful de petrecere.
Vik, ti-am vazut pozele, ai niste copii tare frumosi!
Daniela, .
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
tumpi spune:
Mada, ma bucur ca ai mai dat pe aici si-mi pare rau ca nu sunteti bine.Stiu ca e greu sa lasi puiul mic singur, dar nu poti sa-l lasi cu mama ta?Nu de alta dar Robi are nevoie de mama lui in putere si doamne fereste sa ti sa faca rau ca atunci cu doi bolnavi e mai greu.si suntem alaturi de tine.
Eu nu stiu ce am avut azi, da m-am simti tare ametita, a trebuit sa beau 3 cafele ca sa-mi revin cat de cat mai ales ca am avut o groaza de treaba.Nici n-am apucat sa ma epilez.Si acum zici ca m-a batut cineva cu parul in moalele capului.Vremea asta ma omoara.
Poate reusesc sa-mi revin macar 10 min de miscare sa fac.
Meniul de azi:
MD: cereale amestecate cu mussli si visine
Pranz:o salata din juma de salata verde cu somon afumat, rosii si parmezan
Cina:pasta de avocado cu branza de vaci si rosii cu crekers
In rest 3 cafele, ceai verde si 2 cubulete de cioco neagra cu menta
Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Zuzilici spune:
Buna seara dragele mele. Am actualizat listutza si as dori sa-mi spuneti daca s-a strecurat vreo eroare.
Bianca! Sa ne traiesti sanatoasa , voioasa si norocoasa. Anky sper sa-ti treaca supararea pe noi si sa ne mai "saluti" din cand in cand.
Cami esti in listutza. Spune-mi daca am trecut bine inaltimea.
Delia bafta azi la examen. Ultimul, nu?
Mik esti tare simpatica cu ..."nimic nou de semnalat". Intotdeauna ma faci sa zambesc.
Ruxi te si eu si sper sa te descurci printre nametii abatuti in zona.
Anda ne mai iubesti tu pe noi? Te .
Liris
Dordia si Violeta mai mergeti voi la sala?
Marilena stiu ca e greu dar Mara chiar nu trebuie sa sufere. Sper c-ati avut fun azi si tu ai fost cuminte si doar te-ai prajiturit n-ai si mancat.
Claudia am vazut niste poze superbe.
Ioana multumim de cafea. Ne-o dai si maine.
Lou mai sunt sanse sa te vedem tunsa?
Dragelor ma retrag acum ca-i cam tarziu.
Noapte Buna!
p.s. Tzuni .
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
justasmallkiss spune:
Neatza fete frumoase.
Zuziliciva pregatesc si azi cafeaua dar tot pe fuga pentru ca trebuie sa plec la munca.
Tumpi,ai grija de tine sa nu te prinda vreun pui de gripa.
Delia,gata examenele?iti doresc o zi frumoasa.
Made,sanatate tie si la pitic.Si noi ne-am chinuit cu o bronsita urata si inca nu e sanatoasa maimutica.
Puskin,Mik
Marilena,multa putere iti doresc sa treci cu bine peste probleme.
Carmen mamica si baietii frumosi.
Salut si tzuc si celelalte fete si va doresc tuturor o zi frumoasa.