Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *59*
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
Clodute spune:
Edit: agitatie cu urlete si plisete ...incearca cum a zis Raluk16 sa il linistesti si apoi sa ii dai sa suga pentru ca si la noi noaptea isi ia un super urias biberon in super liniste...
Ziua maninca doar 120 ml la 3 ore si noapte 150 ml la 4 ore... DAR IN LINISTE NOAPTEA
Deci curaj ... mamico
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
Eu sunt toti 4 la un loc. Sa vezi cum: sunt realista dar nu pot sa sper ca va fi bine desi stiu ca va fi rau si pe altii ii vad foarte clar
ai inteles ceva?
va dragelor en gros si en detail si sanatate la bolnaviori
andraiulia spune:
Buenas, buenas!!
Inca citesc in urma, dar vroiam sa va spun ca ma bucur ca ati adus vorba de copii si microbi, raceli, etc. Este stressul important pe care il am. Rational, n-as vrea s-o supra protejez, ca sa nu ajunga un om bolnavicios. Eu asa-s obisnuita si am fost ff sanatoasa. Acum probl e ca pe ea imi vine s-o protejez mult. Imi e greu sa gasesc echilibrul acela. Sunt de acord cu Mama si pisa, dar e dificil de realizat. Eu credeam ca voi fi mult mai relaxata, dar nu... pot.
anomis28 spune:
Ralukule, mami ce stres si pe voi cu lapticul.
poate la bibe face mai urat ca nu ii vine asa mult cum vine de la tine. Sa ai grija cu temperatura, parca era un prag dupa care doctorii recomandau sa nu mai alaptezi.
verifica tu in manualul ala de alaptare. si sa-ti scada febra
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crocodana ioanna si tu esti importanta asa cum bine zic fetele....si ca sa poti sa-l ingrijesti si sa ii oferi dragostea tot trebuie sa ai grija de tine atat fizic cat si psihic....eu in primele doua sapt simteam ca nu o sa pot alapta o luna d'apoi un an....si ma gandeam ca lumea ma va blama daca voi abandona (ma dureau sanii, nu stiam cum sa o tin, ea nu prindea de prima oara)..atunci sotul meu a zis o chestie pt care il iubesc o data in plus si care mi a dat curaj sa merg mai departe : "mama daca nu poti, exista lapte praf, nu vreau sa te vad chinuindu-te...multi copii cresc cu lapte praf si sunt bine sanatosi..." m-a socat dar m-a bucurat ca intelege..nu m-as fi asteptat... la fel cu diversificarea, imi fixasem target...lapte exclusiv pana la 6 luni, a aparut constipatia...m-am adaptat chiar daca visam altceva... nu va chinuiti si tu si el daca ai incercat tot, orice pozitie, muls, etc...daca bibe e o solutie..go for it! ![]() ![]() ![]() ![]() Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! |
ioanna - subscriu la ceea ce ti-a spus croco. are dreptate. puiul tau are nevoie de o mamica fericita. nu va chinuiti si fa asa cum simti tu. nu te lua dupa sabloane si mergi pe instinctele tale.
![](floare.gif)
croco - o bere pt mega sot
![](iaobere.gif)
![](floare.gif)
uneori ne trebuie atat de putin ca sa fim fericite....
h.
![](la revedere.gif)
![](mamica.gif)
![](indragostita.gif)
Multumesc lui DD.
andraiulia spune:
Elle, multumim. Speram sa fie.
Raluk, ce bine ca scade. OOf, tre sa fie greu sa te simti rau si cu bebe. Trece,trece!!!
anomis28 spune:
Selen, eu sunt pentru varianta fara margele dar
pana la urma important e cum te simti tu mai bine.
Fragutza spune:
Aida, mami, mi-e tare dor de tine! Te imbratisez cu drag!
Ralukule, eu am alaptat si cand am avut 39 temperatura. Si da, tin minte ca atunci cand eram mica imi puneau ai mei sosetele cu otet si comprese cu apa rece si trecea repejor.
Ioana, face de mult asa? Mai ai un pic de rabdare, poate va fi bine.
Andra, cum merge cu pregatirile de botez?
de Natalia (03.09.09)
Iulika29 spune:
selene uite ca mi-a adus aminte draga de anomis..eu sunt pt varianta Cu margele
..Asa place la mine..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
anomis28 spune:
Adinus, tare mult imi place de Sonia, in poze este asa de cuminte si vesela, numa' buna de papat
. Apropos de ce a spus tatal tau, tu mai ai frati sau surori, mai mici?