Nu stiu ce s-a intamplat cu copilul meu
Raspunsuri - Pagina 12
buli spune:
eu zic ca e buna ideea cu manipulatul.
daca te confrunti cu el nu cred ca ai vreo sansa.
dar un ciine, trei zile de voluntariat pe saptamina, eventual impreuna cu tine ca sa nu se simta exploatat, poate ceva de lucru din care sa cistige si bani.
adica incet-incet sa aiba alte activitati care sa nu-i mai lase timp pentru zvastici.
toata istoria asta vine si din modul in care a ales el sa peteraca timpul liber.
poate sa discuti si la scoala, sa organizeze diverse activitati cu clasa sau in grupuri, total diferite, cheltuitoare de energie si care sa ii dea multumire sufleteasca.
sa descopere singur ca e bun si ii place sa faca bine.
exista organizatii de cercetasi - rare, dare exista - fac trasee in jurul oraselor, le marcheaza, merg kilometri intregi pe jos sau ci bicicletele.
iar pe hitler si ai lui i-as minimaliza, as face misto de prostiile pe care le-au gindit, i-as prezenta ca pe niste frustrati care au actionat in felul acesta dur si extremist pentru ca nu au fost in stare sa aiba o lupta de idei si atunci au pus mina pe arme.
si i-as spune ca pe planeta asta au fost existat oameni cu adevarat interesanti si ca el nu face decit sa isi ingusteze orizontul si gindirea urmindu-i doar pe acestia. dar toate astea nu le-a spune ca pe o predica ci as cauta momente in c are sa discut cu el de la egal la egal in timp ce facem diverse impreuna.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Mihaela2323 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Mihaela, sigur ca poti pune adresa blogului, pt ca nu e reclama la nimic. Multe de pe forum avem blog. Spune-mi, daca i=ai spune calm si fara patima ca pe tine te deranjeaza posterele, deoarece tu suferi pentru evreii care au murit din cauza lui hitler, si ca il rogi sa le dea jos? Ce ar spune? Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Ar zice ca nu-i pasa la fel cum nu le pasa evreilor de crimele pe care le fac impotriva palestinienilor! Aseara mi-a spus ca evreii au fost aruncati,de mai multe ori, din toate tarile europene si ca asta spune totul despre ei. Si cand se intampla asa ceva de prea multe ori, nu se mai numeste persecutie!
Sabina spune:
vai de mine.
Mihaela, iarta-ma, dar mi s-a facut rau.
Nu e o toana de adolesecent.
:((((((
Trebuie neaparat sa faceti un consiliu de familie si sa va revizuiti TOTI atitudinea.
este forte clar ca baiatul tau a fost de mic indoctrinat cu ideile astea.
Vorbeste cu sotul tau, arata-i blogul.
Un suflet de 16 ani nu poate sa fie asa de plin de ura :(
Trebuie sa-l vindecati cu multa iubire.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Luna1 spune:
Ce sa zic, am citit putin pe blog, initial mi s-a parut inofensiv, vorbea despre munca silnica pt detinuti, nimic iesit din comun. Mai departe totusi era de accord cu omorarea negrilor cu bate....
Mihaela spune-mi fiul tau stie ca toti suntem negrii la origine? Stie ca toti ne tragem din negrii? Poate ar fi bine sa iti iei tu initial o carte de la biblioteca despre originile umane si sa o citesti bine, sa stii despre ce vorbesti, apoi sa ii arati fiului tau ce ai invatat. Apoi ar fi bine sa-l intrebi, unde e diferenta intre alb si negru? Galben tolereaza? Dar hispanicii? Sunt ok? Dar Hawaienii? unde se trage linia?
Sunt multe documentare despre originile omenirii, cauta-le arata-le, vedeti-le impreuna, poate intelege ca este prin urmare la fel de negru ca cei din Africa,.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Luna1 spune:
Eu zic ca ar fi bine ca toate persoanele de aici care stiu ce vb si stiu sa poarte o discutie neagresiva sa posteze comentarii la blogul lui.
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui Luna1 Eu zic ca ar fi bine ca toate persoanele de aici care stiu ce vb si stiu sa poarte o discutie neagresiva sa posteze comentarii la blogul lui. Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007) |
Nu, nu postati comentarii.
Asta nu ar face decat sa-i dea apa la moara, sa isi demonstreze convingeriile, sa contrazica , intr-un cuvant sa se inversuneze si mai mult.
Lipsa comentariilor va aparea ca un dezinteres pentru ce scrie in acel blog.
Eu cel putin asa cred
blackpanterro spune:
Ce mizerie de blog, dar nu vad miscare mai deloc pe el, inafara de tipul care l-a creat si care debiteaza prostii intr-una, se vede cate un raspuns pe ici, pe colo...
Adriana
9w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
Mihaela2323 spune:
| citat din mesajul lui blackpanterro Ce mizerie de blog, dar nu vad miscare mai deloc pe el, inafara de tipul care l-a creat si care debiteaza prostii intr-una, se vede cate un raspuns pe ici, pe colo... Adriana 9w si Aidan Alexander - 4 aniA ticket to hell has never been funnier "May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN" |
Pai nu il are de mult! Mi-a spus ca are in jur de 100 si ceva de vizitatori zilnic!
Nu stiu daca stie care albii se trag din negrii! Zicea la un moment dat ca masina,trenul,televizorul,calculatorul, becul au fost creatiile oamenilor albi.
Luna1 spune:
Mai aveti linkul? Nu mai pot sa accesez de pe postarea Mihaelei.