Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (142)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello scumpele,

Eiii, fetele, multumesc mult de complimente, eu nu de-asta m-am plans, a fost doar asa un shoc sa aud de la o fata cu cativa ani mai mica "saru'mana". Mi-am revenit acum toate cu drag.

Azi am tuns flacaul la coafor, au facut coafezele ca toate animalutzele sa-l determine sa stea locului si episodul s-a incheiat cu happy-end.

Deeeeeeeeci, Simonix, eu cum ar tb sa ma simt ca am plecat de 3 ori in strainatate de la nasterea lui Vlad pana acum? Denaturata, rea, eggoista? Ei bine, nu, nu ma simt deloc asa. Mi-au facut extrem de bine toate iesirile, am venit mereu fresh la Vlad si acum dupa Viena am mereu chef de joaca si de ras cu el, il astept cu draga inima si pe Luca, imi imaginez cum o sa ne alergam, jucam, chiuim prin casa, desi parca m-am infricosat dupa mesajul Gabitzam.
Dar, du-te draga mea, cu inima impacata si simte-te bine, ai sa vezi ca te intorci altfel, iar bebe apreciaza o mami fresh si gata de joaca mult mai mult decat una plictisita. Sincer, eu cred ca si ei se mai plictisesc de noi si mai cauta alt mediu, chiar daca aparent plang dupa noi. Si regasirea e mai dulce...eu te sustin sa pleci, sa faci multe poze, sa te distrezi la maximum!

Acuuuuuuum, Gabitzam, desi nu stiu cum e cu 2....dar voi afla in curand, te inteleg f bine pt ca si eu am momente de plictiseala, lehamite, etc. Dupa cum am spus si mai sus, orice cuplu are nevoie de o isire SINGUR, dar, stiu, uneori nu exista posibilitatea asta si atunci e mai greu. MA gandeam ca fiind la servici si intalnidu-te cu ei doar seara se simplifica lucrurile...dar vaz' ca nu-i asa. Poate gasesti o cale sa-i lasi cu cineva si sa fugiti cateva zile asa, en amoureux

ALI, mami de Vlady si 20+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Doloress cum sunteti? Eu as zice sa incepi sa-i dai niste vitamine. Daca zici ca a slabit asa si nu papa! Eu i-am mai dat Iasminei Sanasol. Cred ca antib ala dupa denumire e din clasa celui pe care ni l-a dat noua: cefalosporine. N-am avut timp sa caut...dar eu zic ca-i ok cu antib. O sa-si revina. Biotics e diferit pt adulti si pt copii. Cel putin aici. Exista Biotics Baby pliculet de dizolvat. Si Biotics simplu capsule.

MsBB vazut poze...ce simpatica e Andra. Pare stapana pe ea...stie ce vrea!

Gabi eu sunt de parerea lui Belleane...iti trebuie conced. ASAP!

Esme... familia de belgieni! Sa va fie de bine vacanta! La cat mai multe...cu cat mai multi prieteni !

Simonix... deci pleci, daaaaa??!! Cum poti mai sa lasi baietii asa...vai de ei saracii! Hai ca o sa fie bine...prima plecare e mai grea. Apoi...

Gata fug la ale mele...

Edit:

Simona si Laura bravo pt casa! Sa fiti sanatosi si sa va fie bine acolo!

Alysh mai...iti pui prea multe intrebari...iti faci prea multe pb...cum ar zicea NENEA www.youtube.com/watch?v=ROPGiogs8gw" target="_blank">asta..."mai lasa mintea sa se odihneasca!" Ia-le pe rand...uofff...parc-ai fi leoaica...!!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

am revenit,

Voiam sa-i spun lui Simonix ca noi nu o sa-i mai scoatem mucisorii cu aspiratorul decat in cazuri extreme. Cea mare la varsta asta sufla singura nasul. Cea mica nici gand. In plus se pare ca aspiratul stimuleaza productia. Orl-ista ne-a recomandat lavajul nazal si atat fara aspirare. Dupa caz colargol pentru uscarea secretiilor dimineata si vibrocil/olynth pentru desfundarea nasului seara. In rest lavaj nazal cu apa mare/ser.
Esti deja in avion cu sampania in pahar?

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Salutare!

Pe repede inainte:

Simonix, voiam sa-ti spun ca nu se pune problema de a te simti sau nu vinovata ci de a te simti impacata cu ideea de a-l lasa pe Robert cu tati...asat ca sa nu stai stresata...dar vad ca deja te-ai hotarat...asa ca "go for it" si "bon voayage"!

Gabitzam, este clar ca esti surmenata ...e greu cu doi copii mici si apropiati ca varsta, serviciu si casa curata...dar mai fa-ti timp si pentru tine (voi)...mai las-o-ncolo si de ordine si curatenie (cum fac eu), mai exteriorizeaza-te daca simti nevoia (eu am avut o perioada cand urlam ca nebuna...dar m-am linisitit, acum sunt mult mai calma)...o sa vina si primavara si o sa te simti mai bine...iar in ce priveste copii, stai linistita ca ei tot te iubesc...poate acum simt nevoia sa se razbune pe tine (copii pot fi foarte cruzi uneori; vorba lui Mircea Badea, rautatea si agresivitatea sunt scrise in codul nostru genetic) pentru ca-i cicalesti, dar asta nu inseamna ca nu te iubesc (uite mama mea era mai dura si ne impunea mai mult respect decat tata, dar noi tot pe ea am iubit-o mai mult) si nu te vor iubi toata viata...
Iar aici pe forum sunt convinsa ca vei gasi tot timpul sustinere si pentru noi esti mamica perfecta...

Alysh, sa-i fie de bine lui Vlady tunsul! mai pui si ceva pozici, sa o mai inveselesc pe Cristi...

Esme, felicitari pentru cetatenie si sa va fie de bine!

Doloress, sper ca sunteti mai bine...zic si eu ca Inais, poate ar fi bine sa-i dai vitamine...ti-am zis ca in mine am bagat la greu cand am fost bolnava...pentru ca la fel, nu mancam nimic... Patrick.

Ylari, soacra-ta e ?!?!?...cum sa-i zica fetei asa!?!?

Simona, esti o dulce

MsBB, vazut poze...se vede ca v-ati distrat pe cinste... obrajori rosiori...

A iesit si fii-mea azi cu frate-sau afara (eu am ramas sa fac curatenie, deh vine "seful" si sa nu spuna ca stau degeaba)...au stat vreo ora si ceva...avea mainile si picioarele sloi cand s-a intors...inca e destul de frig

Acum ma duc sa pun de o friptura la cuptor sa am cu ce sa-l indop deseara...

Pa, pa (dar mai intru sigur)

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Am revenit

Apopo de mancare, eu sunt pe ideea ca trebuie insistat chiar daca nu vrea copilul...bine, nu sa-l bati ca sa manance, sau daca chiar nu vrea o zi, il lasi in pace, dar nu mereu...eu, de exemplu, nu ma las pagubasa la primul refuz al Cristianei..pai daca ar fi dupa ea, n-ar manca nici pe sfert din cat mananca...dar insist, stau cu lingura la gura ei, incerc de mai multe ori si pana la urma mananca tot, chiar daca dureaza masa o ora...si mananca de toate, fructe, legume, lapte, carne...ca urmare, e si rezistenta, nu mi-a mai racit de asta-vara (ca ea e mai cu "mot", raceste vara)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

nu sunt bancuri..dar poate va plac:

Alexandru O. Teodoreanu (1894 - 1964), cunoscut si sub pseudonimul Pastorel, a fost un avocat si scriitor român, cunoscut epigramist, mare cunoscator si degustator de vinuri si coniacuri, membru de seama; al boemei iesene si bucurestene.
A ramas în literatura româna; prin epigramele sale.
A fost fratele scriitorului Ionel Teodoreanu (1897 - 1954)

Iata câteva versuri scrise de Alexandru O. Teodoreanu cu diverse ocazii...

Aici doarme Pastorel,
Baiat bun si suflet fin,
Daca; treceti pe la el,
Nu-l treziti, ca cere vin!

Versuri scrise când era internat în Dealul Filaretului, la un sanatoriu situat pe Soseaua Viilor (în Bucuresti).
Posibil sa; fi fost ultima lui epigrama;.
A murit dupa; câteva zile:

Culmea ironiilor
Si râsul copiilor
Sa pun punct betiilor
Pe Soseaua Viilor!

În clasa a V-a de liceu, li s-a dat la teza, de catre profesorul de limba româna, Fântânaru, sa scrie despre epigrama.
Si cum Fântânaru savurase de multe ori vinul de Cotnari, P#259;storel a scris doar atât în teza:

Daca apa din fântâna;
S-ar preface-n vin Cotnar
As lasa limba româna;
Si m-asface Fântânar.

Când le-a adus tezele, Fântânaru, ajungând la teza lui Pastorel, nu în sens pejorativ, ci admirativ, i-a spus:
"Magarule, unu la purtare si zece pentru epigrama;."

La venirea rusilor:

Pe drumeagul din catun
Venea ieri un rus si-un tun;
Tunul rus
si rusul tun!

Armistitiul ne-a impus
Sa dam boii pentru rus!
Ca sa completam noi doza,
L-am trimis pe Petru Groza!

Statuii ostasului sovietic:

Soldat rus, soldat rus,
Te-au ridicat atât de sus,
Ca sa te vada popoarele...
Sau fiindca-ti put picioarele?

Votati soarele!

Când te vad asa pe garduri
Si cu raze împrejur,
Mai ca-mi vine sa te-asemui
Cu o gaura de cur!

Radioului (unde era invitat sa intre prin str. Temisana, adica prin spate)

De un an si jumatate
Ma bagati numai prin spate,
Pe când eu, întreaga viata
V-am bagat numai... prin fata!

Comunistii îsi maresc rândurile cu o parte din legionari.

Capitane,
Nu fi trist!
Garda merge înainte
Prin partidul comunist!

Dupa alegerile din 1946 se mai putea vedea pe garduri: Votati soarele!

Nu credeam s-ajung vreodata
C-am sa pot sa fiu în stare
Ca facând pipi pe garduri,
Sa o fac direct în... soare!

Din Banat pâna la Iasi
Se resimte lipsa sarii,
Fiindca cei mai multi ocnasi
Au ajuns la cârma tarii.

Catren omagial catre Caragiale:

Cu greu îmi vine sa astern,
Un adevar ce nu-l suport,
Ca tocmai tu sa fii cel mort
Si Catavencu cel etern....

La Pelisor, palat transformat de regimul comunist în casa de creatie:

Voi, creatori ai artei pure,
Ce stati acuma la padure,
Sa fiti atenti când va plimbati
Sa nu calcati în ... ce creati!

Steaua

Câte stele sunt pe cer
Toate pân' la ziua pier.
Numai una, ca o proasta,
Sade pe uzina noastra....

Cine-i mare, da din mâna si-are 4 la român?
Cine-i la academie si-are 4 la chimie?
Cine-n tara este tare si-are 4 la purtare?
Toate trei de le ghicesti, 20 de ani primesti.

Sadoveanu era dator cu niste bani la Pastorel. Sadoveanu era zgârcit ca un scotian. Au trecut câteva luni fara nicio miscare din partea lui. Asa ca Pastorel compune:

De-ar fi sa mori (cam ar fi cazul)
Sa nu-mi lasi bani,
Sa-mi lasi obrazul
Sa-mi fac din el bocanci..

Lui Mihail Sadoveanu

Venea o moara pe Siret
Leganându-se pe-o coasta,
Si-n ea un autor siret
Macina faina proasta!

Nasul lui Pastorel, Sadoveanu, tine o conferinta la Ateneu: "Lumina vine de la Rasarit" în care îi pupa-n fund pe rusi si declara ca din acel moment se întoarce cu fata spre Rasarit..
Atât i-a trebuit lui Pastorel:

Nasu` sfatuit de-un rus
Întoarse curu` la Apus
Si arata Apusului
Care-i fata rusului...

A DOUA ZI (dupa moartea lui Stalin):

Îl plâng pe Stalin si va jur
C-am sa va spun secretul:
Ma tem ca vom pupa în cur
De-acum tot Comitetul!

Americanilor

Daca si de asta data
Se retrag din Orient,
Ma fac porumbelul pacii
Si ma cac pe occident!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

gabitzam of, of ce rea ii depresia asta.
Iti tin pumnii sa treaca repede-repede.O solutie ar fi sa iesiti undeva, sa va detasati putin de rutina zilnica.
Si vremea asta e de vina, plus ca tu esti cu norma dubla: la lucru si acasa.
Am vazut pozele cu baietii tai.Tare dragalasi, nu-ti vine sa crezi ca fac rautati.

Simonix ma bucur ca te-ai decis sa pleci.Si eu as pleca.Cateva zile nu se intampla nimic, mai ales daca ramane cu tati.
Nici eu nu-i mai suflu Juliei nasul cand e racita, decat atunci cand are f multe secretii, in rest ii dau cu apa de mare si gata.
Tu fugi cu batista bebelusului dupa Robert, eu is mama rea care fug cu periuta de dinti dupa Julia.Nu stiu ce sa mai fac sa stea sa o spal pe dinti Asa urla si se smuceste.Cateodata sta daca-i cant, spun poezii, dar f rare datile alea.Eu mai insist.Sper sa se obisnuiasca asa cum s-a obisnuit cu clatitul parului cu dusul si chiar daca-i intra apa in ochi nu mai plange, ci spune "apa, apa" si asteapta sa terminam cu dusul si-apoi s-o sterg pe fata.

doloress multa sanatate lui Patrick.

Luminel eu nu o fortez pe Julia sa manance sa nu cumva sa dezvolte adversitate fata de mancare.Ii pun in fata si daca mananca bine, daca nu va manca la masa urmatoare.Nu cred ca trebuie sa manance o anumita cantitate de mancare la fiecare masa ca nu e robotel.Mai nou nu ma lasa sa-i dau nici supa.Ea trebuie sa manance singura.Am observat ca daca ii este foame mananca si mancare care mai demult mi-o refuza: a mancat pireu de cartofi care pana acum era bleah, dar era flamanda, ne-a vazut si pe noi si-a mancat.

esme ma bucur ca v-a priit vacanta si Lorelei s-a simtit bine la cresa.
Si Julia retine si reproduce cuvinte straine de la jucarii( in franceza si engleza).Ne-a mai auzit prin caza ca ziceam look, si ea imediat uk, si cateodata asa si zice in loc de uite si m-a auzit si cu help si ea imediat ep.Si cand ma gandesc ca peste mai putin de 2 luni va incepe gradi in germana si eu nu voi pricepe nimic cand imi va zice cate-un cuvant doua in germana

simonacip felicitari pt casuta.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Simo, Laurita...eu n-am gasit nici un mesaj in care spuneati de casa....sa inteleg ca ati gasit o casutza si veti locui impreuna? Ar fi extraordinar! In ce zona? Ma bucur mult pt voi daca e asa

ALI, mami de Vlady si 20+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui fecian
Fii fericita cu ce ai, cu ce esti! Fericirea e o alegere, sa stii!!!

DOLORES,imi pare asa rau ca ati ajuns la pneumonie!!!
recuperare rapida!

MSBB ce zapadaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

GABItA e prima oara cand vad la tine probleme si starea asta.in primul rand tu trebuiesa ai grija sa nu cazi in panta depresiei,sa iei niste vitamine care sa te ajute cu oboseala si energia,ca ei sunt copii si pana la urma rezolvati cumva problema dintre ei.sunt frati care se bat pana devin adulti si uneori nu ai ce le face,decat sa fii intre ei sa nu isi dea tare.uneori de ce ii zici celui mare sa nu mai faca asa,mai rau face.
lasa-i cateva zile sa faca ce vor ! nu mai fa curat,sa sara sa mazgaleasca,eu asa am facut de 2 luni,ca nu mai puteam,si a mers.am casa cum nu am avut-o in viata mea,dar imi zic ca o sa dureze o perioada,sunt acum amandoi in perioada de dezastru in casa.o sa treaca,asa cum a trecut perioada sertarelor.

DANAH,nu,iubi,nu se scutura nici un boboc dupa 35la mine nu

11+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Buna fetelor. Nu am mai dat de tare multa vreme pe aici, dar nici calculatorul nu l-am mai deschis. Mi-a fost tare rau si inca imi mai este dar nu chiar asa. Acum sunt in 12 saptamani.
Astazi am iesit cu Bianca de 2 ori afara si cu greu am bagat-o in casa. In ultimul timp a fost cam nervoasa. I-au iesit toti caninii. Are 12 dinti si 4 masele. Toata ziua este foarte activa.
Revin mai tarziu - a venit sotul si ma duc sa ii dau papa.
Pupici.

http://lb2m.lilypie.com/hBYxp3.png

Mergi la inceput