Fulgusori de nov-dec 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Ma duc si eu la culcare! Noapte buna fetele!

------------------------
Proaspata mamica de baietel!

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot
SI aici ceva interesant- Matei a inceput sa fie mai balos de ceva vreme.

Si Iulian la fel . Si cum sta toata ziua gura-casca i-am dat o jucarie sa ne antrenam pe cand vor veni balele adevarate, alea de la dintisori

Nu te mai scuza, ca nu de aia suntem aici, sa tot vorbim despre tot ce ne framanta?

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

poze de azi de ieri

In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dana n.
Dar al meu incepe si plange...de ieri imi face asa. La mesele din jurul orelor 17, 18 si 19, 20. Acum l-am alaptat si a adormit.

------------------------
Proaspata mamica de baietel!

Albume foto

mmmm, i see... nu'sh ce sa zic, poate a fost totusi o toana, o indispozitie de la durerea de gat...? noapte frumoasa si linistita!

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

bag sama ca avem cu toate copii cuminti care la ora asta dorm si toate mamicile sunt la nani. asa ca plec si eu . see you maine

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

poti s-o ceri in original si ei sa-si pastreze copie. Daca sunt neprietenosi, atunci sa-ti pastreze ei originalul si tie sa-ti trimita copie cu stampila 'conform cu originalul' + semnatura.

poze de azi de ieri

thanks !

ANCA mamica fericita de SABINA IOANA

Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

toata lumea e la nani?
pupici si noapte buna si de la noi

ANCA mamica fericita de SABINA IOANA

Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Din pacate nu, Matteo in fiecare seara adoarme pe la 2,30-3, invidiez fetele care pot dormi noaptea.

Dana si al meu face la fel de mai mult timp. Am zis ca nu mai e lapte in tzatza aia si cand il puneam sa suga la cealalta se mai linistea dar nu stiu daca asta-i motivul. Al meu se enerveaza, trage de tzatza, da cu manutele, il pun din nou si iar se enerveaza.

Doris mamica implinita de Matteo - 7.12.2009
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Credeam ca numai fetele trec prin perioada asta cu joaca cu tzatza plans si marait la tzatza. Am patit-o cu Timeea ma chinuia se numa, lua tzatza maraia/plangea s-i dadea drumul si tot asa de zece ori la un supt de ma dispera. Au mai patit-o 3 prietene toate cu fete. Dar acum statea si ma gandeam ca si finutul meu a facut ca baietii vostri. Trebuie sa aveti rabdare, trece si perioada asta, au supturi la care n-au treaba si supturi cu scandal. La 6 luni, dupa ce incepe diversificarea si-si dau seama ca e groasa treaba si primesc mai rar tzatza revine dragostea ptr tzatza . Cred ca atunci le e frica sa nu ramana fara tzatza...

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Smaranditza daca or disparut colicii nu se mai intorc asa usor. Poti sa papi lapte si daca face iar scandal inseamna ca nu-i face bine si renunti la lapte si iaurt deocamdata. Daca n-are treaba atunci poti manca linistita.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Neatza mamici!

Raportam noapte linistita, ne-am trezit la papa...nu stiu ce are de toata ziua ii e foame, mananca mai des ...o fi vorba de puseul de crestere?

Simina sper ca te=a linistit rezultatul testului.

Monis, tu esti mai bine? pup

Va kissulesc pe toate, si va invit la !

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
Avem 3 lunitze!!!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Mergi la inceput