Sirop natural din muguri de brad - de unde?

Sirop natural din muguri de brad - de unde? | Autor: camelia_daniela

Link direct la acest mesaj

Buna ziua tuturor!

Stiu ca s-a mai discutat in aceasta sectiune a forumului despre siropul din muguri de brad, insa avand in vedere ca motorul de cautare nu merge acum, m-am gandit sa deschid un subiect.
Rugamintea mea este ca, daca are cineva un "furnizor" de incredere sa-mi dea si mie contactul.
Am gasit un site care vinde acest produs cu 7 ron sticluta de 100 ml + costul transportului prin curier. Pare sa fie ok, insa am vrut sa mai aflu pareri.

Va multumesc anticipat!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maminuta spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=23536

Poti vedea daca este ok.Alte recomandari nu am.
Nicoleta,mami de Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

N-ai gasit la plafar?

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Eu cred ca e imposibil sa nu gasesti la plafar.
Eu de la Plafar am cumparat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Fetelor, va multumesc pentru raspunsuri, insa nu sunt convinsa ca acel sirop din farmacii este natural. Ma gandeam la vreun produccator din-asta "casnic" de pe la munte...
O sa-l incerc totusi.

Maminuta, sursa aceea o gasisem si eu pe net. Multumesc!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Cele de la plafar sunt naturale (soacra mea lucreaza in laboratorul unei firme care produce asa ceva) doar ca unele contin zahar si altele nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Eu cumpar frecvent de la plafar si este foarte bun si eficient.
De ce te complici?

Cristina +26 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput