Club chic(28)
Raspunsuri - Pagina 13
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
cristina1974 spune:
Buna dimineata, parfumatelor!
Va tot citesc, insa nu prea am timp sa intru sa ma mai si scriu.
Ieri mi-am cumparat Elixir Noir de la Stendhal si Epic de la Amouage. I-am luat si la sot un Tom Ford. Toata ziua numai cu nasul in incheietura mainii am stat. Ce pot eu sa spun e ca miros foarte bine, si, mai mult, persista foarte bine. Cel putin pe mine. Una dintre voi, fetelor, ziceaca nu e multumita cum persista Love in White, ..... Am ramas surprinsa, pentru ca iar zic, pe mine cel putin, sta foarte mult.
A, tot ieri mi-am luat crema de corp de la Amouage Gold.....un deliciu.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina1974 Buna dimineata, parfumatelor! Va tot citesc, insa nu prea am timp sa intru sa ma mai si scriu. Ieri mi-am cumparat Elixir Noir de la Stendhal si Epic de la Amouage. I-am luat si la sot un Tom Ford. Toata ziua numai cu nasul in incheietura mainii am stat. Ce pot eu sa spun e ca miros foarte bine, si, mai mult, persista foarte bine. Cel putin pe mine. Una dintre voi, fetelor, ziceaca nu e multumita cum persista Love in White, ..... Am ramas surprinsa, pentru ca iar zic, pe mine cel putin, sta foarte mult. A, tot ieri mi-am luat crema de corp de la Amouage Gold.....un deliciu. Cristina ,Iasmina Timeea si Georgia Helia |
ne bucuram ca ti-ai cumparat parfumuri si ca ai un ph bun!
![](icon_smile.gif)
ce tom ford ai luat pt sot?
cait spune:
Cristina eu ziceam de Creed..poate o fi ph meu dar nici Love inwhite nu tine si nici Vanisia..Dar asta este oricum nu-mi prea imiplac cum miros..
Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#
cristina1974 spune:
Sali, pe cutie scrie Tom Ford, For Men si asta e tot, nici un alt nume. Cutia e neagra, si are marginile aurii. Asa e si sticla.
In privinta Ph-ului, da, stau bine. Chiar cand eu nu le mai simt, dupa un timp, parfumurile tot se simt destul de puternic ,dar de catre altii.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danamiha/danamiha.jpg)
danamiha spune:
Tocmai am testat 2 parfumuri pe care nu le voi cumpara: Amounge, sali stii tu care, miroase groaznic, nu imi place absolut deloc, iar creed love in withe ar trebui sa schimbe denumirea in love in black sau dead love!
sali, sotului meu i-a placut parfumul de la Serge Lutens-Nuit de Cellophane, mie nu, nu e genul meu
prefer Jo Malone care l-am cumparat in loc de Eau de Hadrian de la Annick Goutal, sunt mult prea acide lamaile astea.
nu imi place nici Rain de la Marc Jacobs
sali&carina
cait spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha Tocmai am testat 2 parfumuri pe care nu le voi cumpara: Amounge, sali stii tu care, miroase groaznic, nu imi place absolut deloc, iar creed love in withe ar trebui sa schimbe denumirea in love in black sau dead love! |
Dana asa este Amouage asta sunt speciale rau de tot..Mie nu-mi plac sunt atat de grele si nu-mi par finute deloc.
Iar despre Creed acum inteleg de ce al meu cher et tendre imi spunea ca Love in White miroase ca un parfum al lui bunica-sa carea re vreo 96 de ani apropo..
![](icon_smile_big.gif)
Cait
Rrraluca spune:
Sali nu inteleg ce vrei sa spui, fii mai explicita,daca ai vreun mesaj la adresa mea...eu doar am vrut sa ajut,cu preturi probabil mai bune, cel putin eu de cate ori mi-am luat,am verificat si mi-a iesit mai ieftin... Parfumurile le iau de la o cunostinta,nici macar prieten, doar ca sunt originale, nimic de reprosat, iar daca m-am oferit sa va ajut, fi SIGURA ca nu o fac cu vreun scop, nu-mi iasa nici 2 bani din toata faza asta. Preturi nu va pot insirui, deoarece, eu cand ma decid sa imi iau un parfum, dupa indelungi "mirosiri" sun intreb daca-l are,sau in cat timp mi-l aduce, si cat costa. depinde de gramaj si de parfum, logic...deci daca este cineva interesat, da-ti un PM cu numele parfumului, si eu va spun la ce pret il are si ce gramaj...
cait spune:
Raluca, Sali vroia sa spuna cc ca majoritatea fetelor de aici nu mai cumpara parfumuri din magazine ci de pe diferite site-uri sau intermediari cu mult mai ieftin.
Cait