Club chic(28)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

parfumatelor, azi am ajuns in sephora si ar fi mai usor sa fac lista cu ce NU am mirosit....
am stat atat de mult incat fi mea stia cum se numesc toate vanzatoarele, ele stiau cum se numeste ea si isi facuse resedinta la ele dupa tijghea...

mi-am luat 2 rujuri in nuante absolut turbate , fetele din sephora erau date cu ele , colectie noua am inteles, nuantele aratau demential...nici o blonda pe care sa le incerc , in afara de mine( oare la sephora nu angajeaza blonde? ! )
nu stiu sa pun poza aici cum puneti voi la orhidee, dar va conjur incercati-le : sephora rouge R10- Mr.lover si R11-Love test .

m-am turtit in ce priveste hermesele ( elixir de m. si eau de m) nu mi-a placut niciunul, ultimul mi-a mirost chiar medicamentos.

dupa atat tom ford si orhidee aici pe forum mi s-a parut absolut normal sa fac o combinatie si sa cer sa miros Tom Ford_ Black Orchid dar nu era.

teo, acum de cand ai dat in patima orhideelor, sper ca nu te pierdem de clienta aici...astept pe cea vernil !

dana, la elitiste nu am ajuns, nici macar la propriu !

carina, parol, e frumoasa si a ta ! iubiti-va mult, vorba lui mircea radu !

PS:

uitai sa va spun ca ne-a luat radarul la dus, am bagat vrajeala maxima la politia rutiera romana, ne-au taxat doar cu avertisment si 2 puncte .....dar si cu intrebarea cand va intoarceti din bucuresti?
am zis ca peste vreo 5 ore si incredibil(peste aprox. 5 ore) cand am intrat la mine in oras si stateam la semafor a oprit o masina paralel cu noi si claxona...cand ma uit, era rutierul care ne avertizase prin proces verbal, de data asta civil si facand bezele la geamul masinii!

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Sali,sa-ti fie de bine escapada!

Nuantele de ruj vrem sa le vedem si noi ,asa ca ,daca vrei ,poti intra pe imageshack (cu google) ,te inscrii,te logezi,si in partea stg ai sa gasesti o coloana cu "upload pictures";dai browse,descarci poza ta si apoi o poti pune pe forum ca pe orice link...

La Sephora cum era,ca a noastra arata cam ca dupa...razboi,deprimant de-a dreptul...Nu s-au mai aprovizionat de dupa sarbatori si sunt multe rafturi goale,panouri de mostre goale,hartie ordinara pt testare...Si nu...nici eu nu am remarcat vreo vanzatoare blonda in Sephora...

In ceea ce priveste orhideea mea,sa stii,ca daca-mi mai spui o data ca e frumoasa o inscriu direct la Miss!

Duminica placuta,fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

aici poza pentru CARINA cu SCOARTA cumparata

http://img52.imageshack.us/i/img3838m.jpg/

Teo,multumesc mult pt imagine,imi este de mare folos,pentru ca la noi nu este Cora,si asa stiind cum tb sa arate ambalajul macar pot cauta in alta parte...Dupa ce o sa cumpar si eu amestecul asta pt orhidee o sa-ti dau PM ca sa ma scolesti in caz de nu ma descurc...

Sa ne bucuram de floricelele noastre si ele de grija pe care le-o acordam!

ps:Ai vazut ca sunt unele orhidee (eu stiu de anul trecut de la Praktiker) cu floricele mici-mici si multe pe o ramura?Imi plac si acelea,sunt tare dragute...Anul asta,daca mai gasesc,sigur imi iau una!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

good mooo'nin' my ladys!

carina, ai decolat si tu in shompingu' fragrancex, good job! eu raman de caruta vad, dar ma faaaac eu mare.

hihiiii, sali strickes againdeci. ce parfum purtai sali? (nu c'ai fi avut nevoie de ajutorul vreunuia)
am gasit nuantele de ruj aici http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P249814&categoryId=C106 iar fuchsia ala (no10) ma cam intringa si cred ca'l caut.

fetele orhidatele ma bucur pt floricelele voastre ca va au pe voi langa ele. la mine in casa e tragedie daca'mi moare una, drept pt care am tot amanat sa ma apropii de ele, stiindu'le ff sensibile si pe mine de asemenea :P . dar atat imi plaaaac. anul trecut la Ikea (nu mai stiu in ce perioada a anului) era raiul orhideelor, atat de multe neamuri la un loc nu mai vazusem niciodata. noi am tot luat cado' dar pt acasa... mereu amanam. hmm, imi dati curaj.

am vazut de curand V for Vendetta (l'am ratat la vremea lui in 2005) si inca ma urmareste:

"a revolution without dancing is a revolution not worth having"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

uoauuuu

ce miresme, ce imbietoare atmosfera

bravo fetelor!!

asa le sta bine unor adevarate femei!!

si poate va incununati sufletul si cu o fapta buna

Asadar,
dragi colege/colegi
cu pasi haihui pe aici

....haideti

pic cu pic strangem oceanul in maini si daruim mai departe copilashilor care sunt in suferinta

haideti, sa trecem pe aici, sa ne informam, sa nu mai stam cu mana in san...ca nu vine nimeni la usa sa ne intrebe daca ne doare ceva

DA!! NE DOAREEEEEEEEEE
...acest sistem sanitar care este intr-o mare nevoie de AJUTOR si de care mai devreme sau mai tarziu ne vom lovi si noi, fiecare dintre noi sub o forma sau alta...mai mult sau mai putin direct!!!!

http://www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.html

haideti aici, sa sprijinim impreuna, fiecare cum poate si cum are disponibilitate:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147487

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

cara carina, iaca, iti mai spun inca o data ca-i frumoasa!
asa ca las-o sa fie missa-trece sigur de preselectie - si cine stie, maine poimane se bat revistele sa o puna pe coperta!

in sephora unele marci erau bine reprezentate, altele, dumnezeu cu mila. la mugler jale mare, doar ANGEL si inca unul , Innocent cred, dar nici un tester.
prada cel nou( portocaliu) nu era.tom ford am zis ca nu.
spre armani nu m-am uitat, nu simt chemarea , am avut doar MANIA dar mi l-a spart little lady gaga astfel incat matura si farasul au fost armani-zate la greu .
am cautat Guerlain EAU DE SHALIMAR , editia noua dar nu era.
ziceau ca urmeaza sa primeasca mai multe in februarie.

dramoletta e ca nu mi-a placut nimic, ca iar nu am plecat de acolo chitita pe vreunul, daca ar fi sa imi iau acum ceva, cred ca ar fi CASCADE / Chopard, l-am retestat si mi-a placut din nou. in rest nimic.

am tras rujurile in poza dar nu au iesit conform cu originalul, asa ca nu cred ca are rost sa le incarc. incercati le voi si nu va lasati intimidate de impactul culorii asupra ochiului, probati le. acum, daca de obicei purtati nuante cuminti, naturale, ar putea fi ceea ce se cheama o schimbare dramatica!

my dear clarisss, daca intrebi ce purtam in momentul impactului cu radarul , apoi sa stii ca era Apparition /Ungaro, pe care l-am scos de 2 zile de la naftalina . ma mananca degetele si cardul sa il iau din nou de pe fragrancex, e tester la un pret amazing.

dana, am testat si hypnotic poison, care mi s-a parut cu adevarat hipnotic, dar intr-un fel tulbure, nu m-am putut gandi decat la sarpele kaa din Cartile junglei!
si vreau sa iti zic ca a fost parfumul cu cea mai buna persistenta dintre toate, aseara hat tarziu era f prezent pe piele si pe maneca de la pullover. cred ca s-a lipit asa de bine( mintal ma refer) pt ca eram imbracata in rosu rosu si chiar mergea.
elixir nu cred ca as putea purta, edt mi s-a parut mai mult decat suficient, asa persistenta/compatibilitate cu pielea mea nu am intalnit prea des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Fetelor , am si eu nevoie de un sfat de la voi.....cum voi ati mirosit o multime de parfumuri aveti ceva experienta .....

ce parfum credeti ca ar merge sa fac cadou unei doamne de 50 de ani ....fff eleganta , finuta , delicata, timida .....ceva care sa o impresioneze ?
parfumul ei de suflet este Nina Ricci - Love in Paris.

multumesc !!!

eu personal imi astept Anaisul......dar vine abia joi

Viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Fetelor , am si eu nevoie de un sfat de la voi.....cum voi ati mirosit o multime de parfumuri aveti ceva experienta .....

ce parfum credeti ca ar merge sa fac cadou unei doamne de 50 de ani ....fff eleganta , finuta , delicata, timida .....ceva care sa o impresioneze ?
parfumul ei de suflet este Nina Ricci - Love in Paris.

multumesc !!!

eu personal imi astept Anaisul......dar vine abia joi

Viitoare

Arianna dupa descrierea pe care ai facut-o, eu zic ca i s-ar potrivi Chance de la Chanel, Amethyst Lalique, Omnia Amethyste Bvlgari sau Jil by Jil Sander aparut anul trecut, un floral dulce f placut si feminin. Daca imi mai vine unul in minte revin

19+ si in culmea fericirii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Arianna dupa descrierea pe care ai facut-o, eu zic ca i s-ar potrivi Chance de la Chanel, Amethyst Lalique, Omnia Amethyste Bvlgari sau Jil by Jil Sander aparut anul trecut, un floral dulce f placut si feminin. Daca imi mai vine unul in minte revin

19+ si in culmea fericirii

Rose....
C. Chance l-a mirosit la mine , si nu mi-a lasat impresia ca i-ar placea.
Maine plec la mirosit ....de cand ma tin sa miros Amethyst......mereu uit

Merci frumos ..... burticutza poate se ia

Viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Eu am o prietena care e fan Nina Ricci - Love in Paris si Givenchy - Organza.

Sali, ieri am testat in mall acel Kate Moss Velvet Hour (mostra inca o mai caut ) si DKNY Be Delicious, pe piele.
Dkny mi se pare ca seamna cu CK one editia de vara si asta pentru ca la inceput se simte castravetele.
Velvet hour e interesant, dar as fi preferat sa fie mai mult de atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Mihaela si miroase a ce Helvet Hour?
In alta ordine de idei vineri seara mi-am dat cu Creed Love in White si vreau sa spun cc ca dupa nici o ora nu mai mirosea deloc.Cica parfum de nisa..de unde atata

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput