Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

LA MULTI ANI Adela si Iulia

Multa sanatate, fericire si numai bucurii

Androix foarte frumoase pozele.Tare mult mi-a placut cea in care dorm in masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsuri..ca uite asa ma orientez si eu ce sa fac si cum sa mai fac cu alex.

ca si stiinta: alex stie sa isi scrie numele complet, numele meu, si prescurtarea lui taica-su CIP.stie literele care le-a facut la scoala( am hartiuta de la scoala in fiecare saptamana) de socotit habar nu am daca stie nu l-am intrebat si nici nu ne-am jucat cu el cu cifrele.

Cu fetele Alex se joaca...si cate o data ma pune sa ii spun povestea cu printul Alex si cu printesa X(depinde de cine ii place lui pe moment) si pot sa zic ca am schimbat numele de 3 ori pana acum.
De la scoala vine cu cuvinte porcoase de ma uimenste si pe mine si pe ta-su.Incercam sa il facem sa ii fie rusine cand le foloseste.Am facut o lista de cuvinte pe care nu ar avea voie sa le foloseasca, dar el stie ca daca le foloseste , lumea o sa zica ca nu e educat.Alex tine mult la chestia asta( nu cred ca stie ca insemna sa fi educat..dar daca ii spun ca se face de ras ca pare un copil care nu e educat...se ataca)

La scoala nu se dau bani decat pentru cine mananca £8.00 acolo la cantina.Si daca esti pe beneficii( nu e cazul nostru, desi as vrea) ai masa gratuita din partea statului.In rest nu platim nimic decat activitatile extrascolare, gen teatru de papusi.A reinceput scoala de luni...dupa o saptamana de vacanta si un bolita prin casa.Am descoperit pentru tuse o chestie: intr-o cana se pune o lingurita de scortisoara, niste miere(cat vrei) si apa fierbinte.Am baut o cana intr-o seara cand nu ma mai opream din tuse...si imediat si-a facut efectul.Cred ca scoartisoara....

ma bucur ca am avut de citit mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

...ce rusine din partea mea:

LA MULTI ANI ADELA SI IULIA....fericire si tot ceea ce va doriti !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani, Adela si Iulia! sa aveti parte numai de sanatate si bucurii!

Eli-ai dreptate cand spui ca perfectionismul este boala grea. Eu nu sunt deloc perfectionista (si nu o spun cu mandrie ci cu o oarecare rusine)si din acest motiv poate ca nu inteleg reactiile ei.

"atractia" (sau lipsa ei) fata de sexul opus-Maya nu are nici o preferinta de acest gen. Ea este mai interesata de diferentele anatomice. Zilele trecute imi tot zicea de "tubuletul" pe care il au baietii si am intrebat-o de unde stie ea de asta. Mi-a spus ca de multe ori copii nu inchid usa la WC cand merg acolo si ca ea se uita la ei cand fac pipi. Binenteles ca i-am explicat ca asa ceva nu se face, dar nu prea stiu cum sa-i explic de ce partile intime nu trebuie vazute de nimeni, decat de parinti si mai tarziu nici macar de ei. I-am explicat, dar ea ma tot intreaba de ce, vrea explicatii logice. Zilele trecute dupa lectia de innot ne-am dus sa o schimb la vestiar si era acolo o mamica care fusese si ea la piscina si era goala in vestiar. Mamica era destul de corpolenta si Maya nu-si mai lua ochii de la ea. Cum a vazut-o a zis "Wow, mami!". Imediat mi-am dat seama ce avea sa urmeze si i-am zis sa nu cumva sa scoata un sunet. Ea zice "Mami, but I want to tell you something". I-am zis ca poate sa-mi spuna numai in romana ce are de spus. Binenteles ca era socata de ce sani mari avea doamna si de ce grasa era (aici in State,unele persoane au dimensiuni pe care nu cred ca vi le-ati imaginat vreodata, unoeri nu incap pe un singur scaun in autobuz, au nevoie de doua). Concluzia ei a fost ca eu arat bine prin comparatie .

sufletzica-am incercat sa vad pozele voastre, dar nu mergea link-ul.

Hai ca scriu mesajul asta de o ora si mi-e teama ca ati trecut la alt capitol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

Multumesc mult fetelor pt urari. Sunteti niste dragute toate.

Olga vezi ca s-a luat si un punct din greseala in link...cred ca de-aia nu mergea...uite aici link-ul corect: www.dropshots.com/adelas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Adela si Iulia Sa fiti fericite si sa aveti parte de tot ce va doriti!

Si la noi la Gradi se cer bani pentru rechizite (dar nu stiu cat) si pentru cadourile pe care le cumpara copiilor de Craciun. Hainute se inchiriaza / imprumuta (s-ar putea sa fie ale gradinitei) si nu stiu sa ne fi cerut bani (in vara toate fetitele au avut niste fustite ajustabile, iar unii copii au avut costum popular). Da, si concursurile se platesc, dar noi cred ca am servit doar doua pana acum... nu stiu daca pentru ca a lipsit mult sau pentru ca n-or fi fost... Mai platim revistele (piticlic) si... cam atat.

Olga, apropo de partile intime: Carina stie ca baietii au cuc si ca pe-acolo fac pipi... si a tot vazut la prietenul ei si la fratiorul lui ... si la alti (bebelusi) baieti cu parintii carora suntem prieteni... La gradi nu stiu cum fac copiii, daca mai trag sau nu cu okiul. Anul trecut la gradi a fost o problema cu o fetita care i-a pus mana pe putza unui baietel, si a venit mama lui cu o falca-n cer si una-n pamant, s-a facut sedinta

S-a trezit pitika ! O zi buna sa aveti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Capitolul 8

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput