FIV 1

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Eu sunt cu capul in stele!Defapt nu am trichomonas ci echerichia coli si candida.Cred ca din aceasta cauza nu i-o fi dat si lui Dan.Pt echerichia coli mi-a dat antibiotic.Pentru candida mi-a dat Poligynax ovule care nu cred ca pot sa-i dau lui Dan.A-ti avut dreptate ca nu se poate candida si trichomonas odata.
Anemona...te inteleg cu fiolele din frigider.Si eu sunt f.fricoasa la injectii.Si mie mi-e groaza de injectii la FIv nu de altceva.Cand am facut celalt lot de injectii eram ingrozita si spuneam ca nu voi mai face niciodata indiferent de rezulatat.Uite ...ca dupa o reusita ma apuc iarasi de facut injectii.Dupa ce am nascut la fel am spus ca nu voi mai naste niciodata la cat de greu este...am uitat toate si acum ma pregatesc pentru un set de injectii si sa dea Dumnezeu sa se finalizeze cu o nastere.Femeile uita repede greutatile prin care trec!
Ralu...iti urez timp frumos la munte!La noi ploua de rupe,este frig...poate ca ude mergi tu va fi mai bine.Si noi vroiam saa mergem cateva zile la munte dar cu vremea asta urata mi-e teama sa plec de acasa.Noi intelegem ca trebuie sa stam in casa dar Moni nu pricepe si ma urla sa o scot si pe ploaie.
Oana...eu nu ma mai duc la alt cabinet pt analize.Ancar accepta analize de la orice cabinet.Astazi merg sa-mi iau rezultatele la primul set de analize.
Mai am un pic si incep si eu serviciul.Mi-e tare greu dupa 2 ani jumatate dar e bine ca e la firma noastra.Miercurea viitoare Moni implineste 2 ani.Mare sarbatoare!

si la toate!!!!

Gabi si Monica 2 ani .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Fetele dragutele,
ma bucur mult pentru voi ca toate sunteti aproape de implinirea visului dorit. Traiti cu speranta ca se va realiza.Uitati-va la fetele ce au reusit>

Cloe ma bucur ca sunt bine si asteptam numai vesti bune. Mi-a parut bine ca ne-ai scris povestea ta, deaorece eu nu o stiam deloc si mi-a prins foarte bine aceasta istorisire.

Gabi, trataza-te si totul va fi bine, poate nici nu ai nimic,pana la urma din cate am zis si eu si fetele.

Denisa, Monbb, mult succes, va tin pumnii, stiu ca ne veti anunta in curand o veste buna.

Gabela nu te descuiraja.

Pia , Ancuta va pup si numai bine
Marcela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

'neata fetelor,

Cloe ma bucur enorm sa sunteti bine si-ti doresc santate si ce-ti doresti tu fetite sau baieti, dar mie mi-ar place sa am pereche, debia astept peste o luna sa ne spui sexul bebeilor.

Monabb este f.bine ca ai atatia folicului, eu la primul am avut 7 dar doar 4 sa-u fecundat cum trebuie si la al 2-lea doar 3, asa ca este ok exact cum spunea si Cloe calitatea lor conteaza.

Cored ti-ai pregatit funduletul pt.injectii nici n-o sa le simti, multa bafta si cati mai multi foliculi de calitate.
Gabio ametita esti mama, era imposibil sa le ai pe toate odata.
Marcelle ma bucur ca esti ok si nu ti-ai pierdut speranta, sigur o sa reusim toate, trebuie sa ni se implineasca si nou visul.

Va pupic si va doresc un sfarsit de saptamana super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Parvutoiu Anca spune:

Mamaaa, da harnicute mai sunteti, nu poate omul sa va scape din ochi auzi....

Marcela, cum am vorbit noi-capul super-sus!!

Da, monbb, Corina, daca femeia este ok 100% si sperma 'tratabila', adica nu ff proasta, atunci inseminarile au sens.

Vazusi mai,Gabitule, mai ca nu se poate sa le ai tu pe toate deodata, asa - hai, ca in vreo 2 saptamani fluieri, n-ai treaba...
Am auzit ca la Cora e 'omor' in week-end, vreau sa ma duc si eu saptam.viitoare candva...

Corina, ok, asa am sa fac cu i-net-ul, sa vedem ce reusesc..

Pia, nici eu nu am ce zice de mine, ca si tine, abia astept sa fac niste analize luna viitoare..

Gabela - acum mi-e clar, adica nu e clar deloc, sunteti la 'unexplained fertility' cum era si Cloe. Spermograma ati facut???
O monitorizare a ovulatiei cu masurare de endometru, fara medicamente, nimic,etc, ar fi ffff folositoare ptr tine - ai sti si tu daca ovulezi sau nu natural si daca ai sau nu pat de endometru!!!
Cum sa-ti dea asa, pe ne.ve.(nevazutelea) Clomifen/Serophene??

Fetele in curs de injectari - BAFTA MAXIMA!!!

Ralu, week-end placut la munte!!!

Week-end placut tuturor, va pup, bye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Multumesc Marcelle,asa poate o vrea Dumnezeu si cu noi o data.
Monbb1(cum te cheama de fapt?), cum te simti te doare burta? Te inteapa?Maine cred ca iti spune cand e punctia.Iti tin pumnii.In legatura cu foliculii stai foarte bine,eu aveam 5 foliculi in ziua a 8.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamagda spune:

m-am intors aseara de la iasi; la eco a fost ok, cica am un uter cam mic, hipoplazic; ovarele sunt cam mari, cu ceva chistulete sau foliculi pe ele, dar destul de mici; dar surpriza neplacuta a venit cind m-am dus sa-mi iau rezultatul dozarilor; dar in loc sa-mi faca fsh mi-au facut analiza la tsh!!!!!!au scris gresit pe sticluta aia ; am crezut ca pic jos; si uite am ratat sansa de a ma duce la dr luna asta pt nu voi avea toate analizele gata; am plins, m-am enervat, sotul meu le-a facut cu ou si cu otet, asta e..azi mi-a trecut, am ratat o luna, sper ca luna viitoare sa nu mai am ghinioane de genul asta; miine si luni voi continua totusi cu eco, macar atit sa fac luna asta;
as vrea sa ma ajutati cu un sfat: ar fi trebuit sa fac intr-o singura luna(adica in aceeasi luna) si dozarile din zilele 2, 14, 21 si eco in zilele 7-9-11? sau pot sa fac luna asta eco si luna viitoare dozari? sau sa fac eco, dozarile din ziua 14 si 21 si sa las pe luna viitoare ziua dozarile din ziua 2? cum ma sfatuiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Oana,dozarile hormonale se fac toate intr-un ciclu,deci ramane pe luna viitoare.Ce pacat ca s-a dus luna!O gramada de bani aruncati pe fereastra din cauza tampitelor de asistente.Eco cred ca le poti face luna aceasta.Totusi la eco nu a putut sa-ti spuna dac sunt chisturi sau foliculi?Mie la acest tip de eco imi ieseau foliculi.Imi spuneau mereu ca sunt mici pt cate zile aveam.Si eu aveam uter mic dar asta nu e o problema.Problema mea erau trompele f.lungi si uterul f.sus.Desteapta de la eco imi spunea mereu ca o sa raman greu insarcinata ca Ancar nu mi-a spus niciodata asa ceva.Ce fel de eco ai facut?Normala sau vaginala?
Astazi merg si eu sa-mi iau rezultatele pt ziua 3.

si la toate!!!!

Gabi si Monica 2 ani .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamagda spune:

gabi, merci mult pt raspuns, eram dezorientata, nu stiam ce sa fac; am facut eco si normal si transvaginal; pai dr aia a scris foliculi pe foaie, marimea lor fiind de 7,8,9 si unul de 13mm; eu am intrebat-o daca ar putea fi si chisturi mici ramase din lunile anterioare si ea a spus ca s-ar putea, dar vom vedea asta luni la ultimul eco, adica: cresc - sunt foliculi, ramin la fel-pot fi chisturi;
cred ca vom merge cam in aceeasi perioada la ancar; ti-am raspuns pe mail;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Asa e, calitatea conteaza, dar cum nu o pot masura p-aia , ma multumesc si eu sa-i numar pe ei, intre timp. Deja simt fiecare moment de parca acum ar trbeui sa se termine totul, desi doctorul ieri mi-a explicat ca punctia ar fii intre martea si joia urmatoare. Dar si eu cred, Denisa, ca maine o sa-mi spuna exact cand va fii .
Apropos, Monica e numele meu.

Cine imi spune ce dimensiune trebuie sa aiba foliculul la maturitate?

Denisa, cu injectiile inaintez ceva mai greu acum. La incpeut aproape ca nu le simteam dar pp ca s-a adunat in organism si reactioneaza. Nu e f rau dar simt cum se misca totul si pp ca si psihicul incepe sa se resimta caci la ora de injectie deja incep sa ma agit. Deja de vreo 2 zile simt ca-mi lucreaza ovarele (inainte de ecografie ieri, ajunsesem sa ma autoconving ca sunt gata de punctie), am intepaturi mai ales pe partea stanga dar cum stii si tu, nu e ceva nesuportabil.
In schimb eu ma tot lupt cu starea de oboseala, nu prea mai fac fata la servici si ma bucur ca azi e vineri si vine weekend lung (Luni e zi libera in canada). Iti tin pumnii luni si nu te stresa, nu putem controla nimic, din pacate putem doar astepta rezultatul.

Oana, imi pare rau ca ti-au incurcat analiza, ce stupid si ce important pt tine dar acum nu poti face nimic asa ca mergi cu ecografiile si analizele , luna viitoare.

Cored, o sa fie bine, iti tin pumnii la injectii.

Uf! trebuie sa fug la servici, va pup pe toate si aveti grija fiecare,
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Monica, foliculii la maturitate trebuie sa aibe 20mm.Iti urez succes pentru maine si sper sa ne tii la curent cu evolutia ta!

Mergi la inceput