FIV 1

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Bunadimineata !!!!!!!!!!

A mai trecut un pic raceala...ieri ma durea f.tare gatul.Acum am o voce de bas,de parca am tipat toata noaptea dar nu ma mai doare gatul.
Oana,eu cred ca nu ma mai duc in alte parti sa-mi fac analizele.Un drum la Iasi sau la Bucuresti ma costa o gramada si noi trebuie sa strangem inca bani de medicamente si de FIV.Maine imi iese si mie analiza de ziua 3.Joia viitoare ,in ziua 21 o sa- i fac dozarile tot aici.Dupa ce imi ies analizele o sa merg la Ancar.Pana atunci poate imi termin si tratamentul.Cand merg la Bucuresti vreau sa-mi mai ia odata analizele bacterilogice.Mie deocamdata nu mi-a dat eco,probabil ca imi va face el inainte de FIV.
Cel mai curios lucru este ca din cate stiu eu la trichomonas se trateaza si partenerul.El nu mi-a spus nimic de asa ceva.Voi ce stiti?
Eu cred ca o sa merg in Bucuresti cam pe 15 noiembrie cand voi avea cam toate analizele gata si tratamentul gata.Poate ca imi da tratamentul pt FIV.As vrea sa merg sa-l iau din Ungaria deacum.
Pentru fetele care au luat medicatia din Ungaria...se plateste in euro sau forintzi?

si la toate!!!!!!!!!

Gabi si Monica 2 ani .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Oana,eu fac analizele la Medical Test care este si in Iasi.Cred ca analizele le trimit la Iasi,din cauza asta dureaza 2 saptamani.
Abia astept sa merg in Bucuresti!Vreau sa merg si la Cora!Am inteles de pe forum ca e bestial!

si la toate!!!!!!!!!!

Gabi si Monica 2 ani .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Gabi, am fost eu ieri in Cora... Sa vii pregatita sa te plimbi ca prin Luvru... iti ia o zi intreaga si tot ai impresia ca n-ai vazut mare lucru...
Maine dimineata plecam la munte! Pana duminica. Asa ca vedeti ce rau o duc... Astept pardalnicul de ciclu care in continuare ma sicaneaza de am impresia ca vine din moment in moment, dar pana acum ioc, si bine face ca as vrea sa respecte graficul, adica sa vina spre duminica.
Denisa, m-ai uimit cat de linistita pari de data asta. Sa vezi ce surpriza frumoasa o sa ne faci! Si Monica. Si Anemona, si Cored. Si eu... Asta e "lista de toamna".
Cloe, . Sa cresteti in burtica si sa fiti pana la sfarsitul sarcinii cu tonusul asta!
Corina, Anca, Gabi, Pia, Oana pentru voi as vrea sa treaca iarna mai repede si daca se poate cu niscai rezultate. Pia, Gabi... noi am mai trecut impreuna prin niste emotii de primavara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Buna dimineata fetelor,
Marcelle imi pare rau de nereusita ta, dar fruntea sus ca trebuie sa vina si bebicul mult asteptat.
Cloe ma bucur ca esti bine, sai ai grija de tne si de bebici.
Monabb, Denisa, Anemona, Cored, Monica, Ralu va tin pumnii si sigur toamna asta va fi rodnica pt.voi
Gabito si eu stiu ca tratamentul trebuie sa-l faca si sotul, si noi vrem sa mergem in Ungaria dupa injectii si se plateste in euro asa am inteles eu de la Anemona.
Ralu pestrecere frumoasa la munte, ai grija de tine sa nu racesti cumva pe acolo.
Ancuta noi mai asteptam un pic, in 2-3 saptamani sigur incepem si noi cu analizele, eu una asta freau sa fac, sa-mi repet unele in special estradiolul.
In rest n-am noutati, ma simt f.bine, sangerarea s-a oprit sper ca totul sa fie ok pana la urmatoarea menstra.
Va pupic si va doresc la toate o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Multumesc Pia! Asa sa dea Dumnezeu, poate o vrea sa ramanem toate insarcinate anul asta,cele care facem FIV si la anul cele ce vor face FIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloe spune:

Fetelor, multumesc din nou de gandurile bune si de urari. Ieri la medic a decurs totul bine, doar ca nu ne-a facut eco si tare as fi vrut sa-i vad. M-a cantarit doar, mi-a luat tensiunea, proba de urina pt. ceva analize si le-am auzit inimioarele deci a fost bine si asa... Peste o luna ne face ecografie tri-dimensionala si atunci aflam sexul :) Abia asteptam.

Gabi, ai grija sa nu expire medicamentele pana la primavara, daca le iei de pe-acum. Depinde de faracie daca are un lot nou sau mai vechi. Unoeri sunt valabile 3-4 luni si nu e bine sa fii asa la limita. Inainte sa mergi suna si intreaba farmacista.

Gabela, nu te descuraja cu inseminarile. Asa e cum zice si Corina - la multa lume functioneaza!! Nu mai tin minte statistic cu cat cresc sansele, dar sunt clar mai mari decat pe cale naturala. SI eu am facut 4 inseminari una dupa alta inainte de FIV (2 cu Clomiphene, 2 cu combinatie de clomiphen si injectii gonal f + trigger shot HCG) si si din pacate nu am reusit, dar sunt multe care reesesc. Noua ne-a spus medicul ca mai multe de 4 nu prea are rost sa facem, eram unexplained si sansele dupa astea 4 nu cresc, deci ne-am hotarat sa fim mai agresivi si am trecut la IVF. Eu am mai scris care a fost pana la urma problema la noi: la ER (punctie) am avut 20 de ovule, toate mature (mai multi foliculi, dar 20 mature au reusit sa extraga). Am lasat 10 sa se fecundeze normal si la 10 au facut ICSI. Ei bine din cei 10 lasati normal, numai UNUL s-a fecundat (si ala s-a pierdut, nu s-a dezvoltat la fel de bine ca ceilalti), iar din ceilalti 10 cu ICSI toti s-au fecundat. Totul arata normal, perfect, medicul a zis ca singura explicatie care ne-o pot da este ca nu s-au potrivit la nivel celular ovulele mele cu spermatozoizii sotului. AU fost si medicii uimiti, sa stii. Deci la noi de aia nu au mers inseminarile, dar cazurile de unexplained infertility sunt atat de complexe si de diverse incat la f. multe cazuri sunt cu succes inseminarile. Deci te rog, nu te descuraja!

Din nou, tuturor fetelor - SUCCES indiferent in ce faza va aflati (analize, injectii, tratamente, vitamine, etc.)
Va pup.
Cloe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Fetelor, am venit de la ecografie si nu am mult timp la servici sa scriu dar va dau rezultatele. Pe ovarul stang 8 foliculi, cel mai mare 11 mm, pe ovarul drept 7 foliculi cel mai mare 13 mm. Ei zic ca e normal pt ziua a 7a de stimulare si sa revin la ecografie sambata dimineata.
Ce stiti, e bine, cati ar trebui sa fie? Deduc de la Cloe ca a avut mai mult de 20 de foliculi, mai stii exact cati ai avut in final sau chiar in ziua a7a?
Scrieti-mi va rog fiecare cati ati avut si dimensiunile sa-mi fac si eu o idee.
Merci, va pup si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloe spune:

Monbb,
eu zic ca e f. bine pt. ziua 7. Sa stii ca nu conteaza numarul ci calitatea - sincer acum! Eu vorbeam de nr. total la sfarsit, ca se mai tot formeaza altii mici tot timpul, eu in ziua 5 am avut 16 foliculi, dar mai mici, nu mai tin minte exact, dar sigur mai mici. Eu am fost la un pas de hiperstimulare fiindca am avut atatia foliculi. Si medicii au fost f. atenti cu dozarea de medicamante (am luat doza f. mica, 2 fiole de gonal f pe zi si in cateva zile chiar 1 fiola jumate, si chiar 1), ca mai luasem pt. inseminare aceleasi inhjectii si am reactionat atat de bine incat medicii s-au prins ca trebuie mare grija cu mine, dar ovarele mele au innebunit si au produs foliculi in prostie. Si la un moment dat nu mai cresteau in ritmul in care era de asteptat, insa E2 crestea si era cat pe ce sa fac hiperstimulare. Deci nu te ingrijora, nu trebuie sa fie atat de multi, dimpotriva e mai bine daca nu sunt chiar atatia.
Iti doresc in continuare mult succes! Deocamdata lucrurile stau f. bine!

Cloe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabela spune:

Cloe,
imi cresc si mie sperantele cand aud despre fete care au ramas cu inseminare sau FIV, asa ca sa va aud pe toate ca aveti bebe in burtici! Cred ca si la mine e vorba de nepotrivire la nivel celular.

Gabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cored spune:

Buna dimineata, sunt foarte matinala astazi. Ieri am fost la dozare estradiol si se pare ca de luni incep injectiile. ma streseza putin faptul ca m-au chemat la medsana la ora 3 dupa amiaza. sper sa pot aranja cu doctorita sa programam monitorizarile echo seara pentru ca in ritmul acesta intra la idei cei de la servici. e groaznic sa stai cu frica ca daca se afla ca esti inscris la fiv poti sa-ti pierzi serviciul foarte usor...asta-i societatea noastra, solicitari cat cuprinde si ajutorul se lasa asteptat...oricum nu vreau sa va intristez si pe voi dar se pare ca astazi m-am trezit cam pesimista...Gabi, la orice astfel de infectie descoperita trebuie musai tratati ambii parteneri, altfel risti sa te trezesti din nou cu ea...
in Ungari daca vei cumparar direct de la farmacie, nu accepta decat forinti, dara poate doamna de care ne-a spus Anemona primeste si euro...menogon este valabil 6 luni asa ca te sfatuiesc sa mai astepti pana in ianuarie ca sa le cumperi. fetelor se pare ca am intrat pe ultima suta de metri...bafta la injectii sa nu ne doara si cati mai multi si buni foliculi. va pup

Mergi la inceput