FIV 1
Raspunsuri - Pagina 4
Gabela spune:
Tocmai am dat o cautare si am aflat ca se gaseste la vanzare pe Internet la 25 de dolari. Poate ca o fi si in magazine. Suna tare frumos!
gabid spune:
Bunadimineata!
Am inceput deja tratamentele pt infectiile mele.Eu am mai avut trichomonas...suna urat dar asta e!Uf,nu am schimbat nici partenerii...Dan a fost si va ramane singurul "man"din viata mea restul intelegeti...Sunt f.sensibila la microbii care se gasesc peste tot.Acasa sunt exagerata cu curatenia...adica daca vine un om la mine in casa apoi imi dezinfectez cu cloramina baia si WC.Efectul...nu faceti ca mine pt ca nu'i bine...cum ma duc la un WC la hotel,restaurant etc am si luat infectiile.Nu ma asez pe colac nicaieri...cred ca e deajuns sa pun mana pe clanta.Astept sa termin tratamentul si dupa 2 saptamani imi repet analizele.Daca nu as mai fi avut imi faceam probleme dar asa...
Gabi si Monica 2 ani .
Gabela spune:
Tizo, este foarte important sa faceti amandoi tratamentul.
Si eu am tras ani de zile cu infectiile, luate " din zbor" ca altfel nu-mi explic, de m-am saturat!!! Si ca si tine, cu un singur "man" toata viata...Uf, uf, vorba ta! Despre candida stiu ca se gaseste in mod normal in organism dar ca nu se manifesta decat in anumite conditii, de exemplu daca iei antibiotice, eu asa pateam mereu. Sper ca nu vorbesc prostii, dar am citit asta pe undeva.
Saptamana viitoare imi fac si eu o lama, sper sa iasa bine, adevarul e ca de cand sunt in Canada nu mi-au mai gasit astia nimic, chiar ma duce gandul ca poate in Romania ieseau rezultatele aiurea.
O zi buna!
Gabela
anemona spune:
'Neatza fetelor!
Ma bucur ca este asa o atmosfera de optimism si buna dispozitie aici in ultima vreme, pt ca avem nevoie de ea.
Eu nu am mai scris pt ca nu am avut noutati, ca si Cored, astept ziua de 9 (maine) ca sa dozez estradiolul si in rest mai nimic. Nu, Cored, nu am inceput nici eu stimularile. Cred ca dupa 9 o sa ne spuna cum vom proceda in continuare. Si eu am avut ceva dureri de burta dupa injectia cu diphereline, iar acum de cateva zile ma cam doare capul si sunt cam ametiata. Daca va ganditi ca e ca si cum m-ar fi castrat cineva... cred ca e explicabil!
Ralu, ce bine ca ti se muleaza ET pe ovulatie! Ca mai bine ca mama natura nimeni nu se pricepe la de-alde de-astea. Asta e un motiv in plus sa fie totul bine.
Fetelor din lotul de primavara, cand ma gandesc cate injectii ma asteapta la frigider, parca imi vine sa mai stau si eu putin cu voi. Dar asta e, las' ca trece.
Va pup pe toate si va urez asteptare usoara (pe mine asteptarea asta ma omoara..)
oanamagda spune:
gabi, laboratorul se numeste profamilia, nr de tel este 0232-230431; joi merg din nou in iasi la eco, si atunci voi lua si rezultatul dozarilor din ziua 2; iti povestesc vineri daca e un laborator valabil; prima impresie despre lab asta e cam asa si asa; dar ancar a spus ca nu prea conteaza unde le fac, pt ca aparatul masoara, nu omul, asa ca ar trebui sa fie bine; si daca nu e ok, le mai fac o data in buh; eu te-as sfatui sa faci un drum pina la buh daca poti; succes cu tratam;
sunt curioasa sa aud vesti de la fetele care fac acum tratam de stimulare; ce valori ati avut la estradiol si lh?
oara mamica cu cei 2 bebei ce mai face? asteptam vesti sa ne spuna ca e bine si sarcina decurge fara probleme;
Parvutoiu Anca spune:
Gabitelor, amandoua Gabi si Gabela, da, tampita asta de Candida chiar din zbor o iei, nu v-am spus ce-mi zicea acel - si 'de pe clanta' se ia!! Eu am facut-o odata de la Biseptol si am constatat ca nu mai pot lua din aceasta cauza Biseptol-o fac prompt!! Iar Trichomonas-ul, nu stiu de ce e 'atras' de Candida din cate stiu, deci nici vorba de schimbat 'men'....
Tu, Gabitule insa trebuie sa faci ceva cu sistemul tau imunitar, sa ti-l intaresti - nu stiu, Vitamine, Vit.C, fructe/legume,etc.
Corina, e clar, daca ai sangerat doar 4 zile, esti 'boier', ai scapat - fizic- cu bine din aceasta incercare, ca psihic... tell me about it.. si fff bine ca faci inseminari FARA medicatie, deci totul natural. Cred in medicatia naturista si tine-te neaparat atat de sotul tau cai si de tine - rau nu are ce sa-ti faca.
Uite, eu m-am gandit sa urmez tratamentul naturist al Liviei( aici, pe forum) si luna asta incet, incet ma apuc sa strang ingredientele. Cateva luni, fara sa-mi fac iluzii de ramas,etc, nu pot sa-mi faca decat bine, chiar in vederea FIV-ului.
Corina, poti sa dai pe google si la'fertility herbs' - am gasit acolo cateva chestii fff bune, din pacate nu se gasesc la noi, ci in USA. Ma intreb daca pot sa comand de aici, din Romania, de pe internet asa ceva - nu ma prea pricep. Tu stii cum sau stie cineva aici???
Monbb - daca nu ai avut concediu de atata timp si poti sa-ti iei cateva zile libere, fa-o, si fa in acele zile numai lucruri frumoase ptr tine - alinata-te cu niste masti cosmetice, plimbari, shopping, dining-out...hihi Denisa, SI TU TOT ASA, ca stiu ca te stresezi ca mine, asa..
Anemona, Cored, va tin pumnii, fetelor, sa va iasa estradiolul super-bine.
Abia astept sa-l conving luna viitoare pe Niculescu sa-mi faca analize hormonale complete. Dar vedem noi luna viitoare ce ne zice, asa-i Pia??
Pupici, fetelor!!
Parvutoiu Anca spune:
UUFFF Gabela, mi s-a intrerupt mesajul fir-ar- sa fie!! Tocmai vroiam sa te intreb daca ai mai ramas vreodata gravida in mod natural ???- si asta e fff important..
Te pup,
Anca
denisa73 spune:
Monbb1, dupa cum ti-am spus eu imi fac injectii pana luni de dimineata, cand ma duc pa prima eco si imi i-a si sange. Pana atunci folosesc spreyul nazal pentru supresie si injectiile cu gonal si menogon. Cu stresul stau mult mai bine,aproape ca nu ma mai stresez deloc,stiu ce urmeaza si nu mai am, de ce sa ma stresez, deocamdata. Esti la primul FIV?
Parvutoiu Anca spune:
Gabela, vad ca nu mi s-a transmis deloc mesajul anterior ptr tine, deci repet ref.inseminari:
Tot asa si la noi - trompe ok, sperma ok. Se pare(zic se pare ptr ca Niculescu nu a binevoit a ma lumina pana acum sa stiu si eu exact ce defect am, in afara de varsita,mersi..) ca am un dezechilibru hormonal, dar nu stiu care din hormoni ar fi de vina, care e in pluys sau in minus. Pot doar sa spun ca in lunile de montorizare a ovulatiei, cu sau fara medicatie de stimulare ptr ovulatie ( in conditiile in care eu ovulez oricum..) uneori aveam pat de endometru ff subtire si niciodata chiar fff bun, cel mult bunicel, ca sa zic ca domn'dr. Mi-a dat oestrogel, gel de uns pe burtica, din ziua 4 pana in ziua 11 ptr asta.
Am facut 4 inseminari la Giulesti, fara medicatie de stimulare, ovulam oricum, fara rezultat. De altfel, cum mi-a confirmat si dna dr.Cocei, la perechile unde sperma e ok si defectiunea la femeie, inseminarile nu prea au succes. Dar depinde si CE are efectiv femeia, la inseminari cu stimulare puternica ca ptr FIV, in unele cazuri se pare ca e o solutie, nu stiu ce sa mai zic..
TU ce problema ai sau ce ti-a spus dr-ul tau???
Te pup, Anca
Marcelle spune:
Dragele mele,
Sa va anunt o veste proasta.
Nu mi-a reusit inseminarea, cu tot optimismul meu. nu a reusit, dar nu ma las. Vom invinge stiu asta si cat de currand.
Va pup
Marcela