HAI MARIUCASARA, MIREMIA!!! Pufi 2010 (116)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Am schimbat si noi semnatura si am pus noul AMR .

Parca m-as duce la coafor, ce ma enerveaza faza asta cu programarea. Acum nu mai am nici o siguranta si ma enerveaza ca nu mai am incredere nici in dr, nici in spital, nici in nimeni. Mie imi place gravida .

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 39+ Cristian
AMR 2 zile

Xela, asta simt si eu ca nimic nu mai imi da siguranta. Mai vreau insarcinata, stiu una si buna.

Eu m-as duce la cosmetica sa imi fac sprancenele, adica sa mi le vopsesc, dar am tot amanat si cred ca azi am sa ma duc. Na, fiecare cu piticii lui pe creier. Eu la coafor nu, e prea scump aici.

39 Edoardo si mami de Alessandro 3.01.2007

http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

floricel eu ti-am mai raspuns...dar se pare ca nu ai vazut mesajul.la ce dr nasti? cum arata cu noua mobila? multumita?

38+

alicredo, scuze ca nu am vazut mesajul in care mi-ai raspuns, se intampla sa mai sar pagini daca nu intru multa vreme. eu o sa nasc cu dr Cruciat la Gine 1 eu sunt f multumita de el. noua mobila e super ok, eu am "proiectat-o" si imi place nu degeaba m-am gandit si razgandit vreo 2-3 saptamani cum sa arate.

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Buna fetelor!
Prima data pe forum in formula noua
Am nascut noaptea trecuta la 4;20 la Polizu cu doamna doctor Alina Dascalu.....micuta delfi (inca nu suntem hotarati 100% la nume)are 3.600g 53cm. Suntem bine, inca ne chinuim cu titi....sper sa reusim in curand.
Va pup si multumim de incurajari!

Mirela 38+

Felicitari si multa sanatate
Rabdare cu tzitzi ca o sa fie bine pana la urma, important e sa o pozitionezi bine la san ca sa nu faci ragade si alte dureri.

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

felicitari mariucasara!bun venit bebelas!refacere rapida!
mai fetelor in afara de niste miscari mai deosebite ale puiului si ceva prin burticut nu simt mare lucru incerc sa-mi fac de lucru prin casa sa nu ma mai gandesc...asaaaa burtici dragi faceti-va frumoase de faptma scuzati voi sunteti frumoase dar va aranjati nu!?
eu pe cine anunt daca nasc...hmmm sau de fapt de ce ma agit ca eu rted ca o sa fac galerie la toata odiseea noastra la toti pufuletii...cred ca o sa iau laptopul cu mine la spital ca am net la stick si va anunt pe viudaca o sa fiu in stare

40+
AMR vedem noi
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Asta cu coaforul era o figura de stil , ma duc sa ma opereze sambata dimineata la ora 9 si mie mi se pare o tampenie ca am programare la nastere ca si cum m-as duce la coafor. Ar tb sa fie spontan, cu surprize alea alea (placute desigur )...

AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

FETELOR!!!

ELEFANTICA A PIERDUT DIN DOP IERI, ARE 39S SI VREO 4 ZILE, A FOST AZI DIM LA CONTROL SI AU OPRIT-O IN SPITAL.
NU O DOARE NIMIC, DAR CREDE CA II VOR PROVOCA NASTEREA!

ASA CA NISTE AGITATE PENTRU ELEFANTICA NOASTRA!!!

VINE NOR-MEAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!

Andrelina, DE Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt (01.12.2009)
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT
PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

lorex multumim de vesti de tine nu ne mai zici nimic? cand ajungi la sursa sigura de net...

Gata, am ajuns.
Nu prea am mai intrat ca am avut niste stari nasoale datorate unor neintelegeri intre doua rude apropiate si care m-au afectat si pe mine, dar care s-au rezolvat intre timp!

Lorex - Pufuletus Dependentus de 35+ ....12 kile cu Bobitza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ofe_27

Fetele voi aveti pofte?

Eu toata sarcina nu am avut treaba cu asa ceva, acum insa parca m-am dus cu capu'.Saptamana trecuta mi-a trebuit neaparat eclere cu vanilie, duminica am poftit la crispy strips cu cartofi prajiti de la KFC, eu care nu puneam gura pe asa picanterii!!! Dar duminica le-am mancat cu o pofta de se uita al meu ca la masini straine. Iar acum cu bunatate de cartofi in casa, imi sta gandul numai la shaorma cu de toate si gogosi infuriate cu cioco . Noroc ca e sotul deja in oras si a zis ca imi ia, ca altfel era cam nasol sa scot omul din casa pe frigul asta ...

38+ Bogdan Christian

eu am avut toata sarcina pofte si mi-am incalcat toate principiile alimentare din cauza lor .Am mancat de toate si acum mai am dar parca nu mai sunt asa puternice. Insa aseara ma plimbam pe afara putin si am ssimtit asa o senzatie ciudata ca vroiam sa mestec ceva si nu stiam ce sa bag in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Am schimbat si noi semnatura si am pus noul AMR .

Parca m-as duce la coafor, ce ma enerveaza faza asta cu programarea. Acum nu mai am nici o siguranta si ma enerveaza ca nu mai am incredere nici in dr, nici in spital, nici in nimeni. Mie imi place gravida .

AMR 2 zile

foarte tare faza asta...lol...m-am amuzat teribil,esti asa draguta

Andreea 36+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui analessya13

Lorex, multumim pt info referitoare la Mariucasara. Recunosc ca m-am speriat cand am citit ca la prima nastere i-ar fi fost mult mai usor decat acum. Pai nu se zice ca la a doua nastere e mai bine?

Daa...si eu stiam la fel, dar se pare ca nu e o regula generala, am amai auzit la cineva asa...
Probabil unde a afost si marishor baiatul, 3900

Mergi la inceput