HAI MARIUCASARA, MIREMIA!!! Pufi 2010 (116)
Raspunsuri - Pagina 11
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxanici seara buna, am deosebita bucurie sa va anunt ca scumpa de Suzy78 a nascut azi (la 39 sapt si 5 zile), natural, un baietel dragutel (numele este inca incert) de 3300g si 51 cm. Va doresc odisee linistita in continuare si nasteri usoare. |
Bine ai venit pe lume bebe de Suzy78! Sa fii sanatos si mancacios si refacere rapida mamicii!!!!
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui Ofe_27 Am pus si eu vreo 5 poze noi cu burtica, le puteti vedea la semnatura la Poze cu burtica 38+ Bogdan ChristianLucruri bebitza Poze cu burtica |
super burtica! super mamica!

Andreea
36+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui roxanici seara buna, am deosebita bucurie sa va anunt ca scumpa de Suzy78 a nascut azi (la 39 sapt si 5 zile), natural, un baietel dragutel (numele este inca incert) de 3300g si 51 cm. Va doresc odisee linistita in continuare si nasteri usoare. |

FELICITARI SI BUN VENIT MICUTULUI !!!!

de vesti 
Andreea
36+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cris_mario spune:
FELICITARI MIREMIA !!!! 
BUN VENIT BB !!! 
laptic mult si refacere rapida 
Andreea
36+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
lorex spune:
Fetelor, abia am ajuns la o sursa de net ca sa va spun ca am primit sms de la Mariucasara pe la ora 17 unde spune ca e internata de dimineatza cu contractii f puternice, dar dilatatie 2-3.spera sa nasca pana dimineatza si ca prima nastere a fost parfum pe langa durerile care le are acum.
Lorex - Pufuletus Dependentus de 35+ ....12 kile
cu
Bobitza
cris_mario spune:
ma retrag la
(nu ca as fi fost prea activa
)
noapte buna la burtici/mamici si fara colici la bebici 
Andreea
36+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Ofe_27 spune:
Evyme si Cris_mario multumesc pt complimente! 

Evyme, sa stii ca sunt chiar buni cartofii, tii recomand cu drag!
38+
Bogdan Christian
Lucruri bebitza
Poze cu burtica
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui lorex Fetelor, abia am ajuns la o sursa de net ca sa va spun ca am primit sms de la Mariucasara pe la ora 17 unde spune ca e internata de dimineatza cu contractii f puternice, dar dilatatie 2-3.spera sa nasca pana dimineatza si ca prima nastere a fost parfum pe langa durerile care le are acum. Lorex - Pufuletus Dependentus de 35+ ....12 kile cu Bobitza |
wow !!! VINE BB SEBASTIAN !!!
yupiiiiiiiiiiii

HAI MARIUCASARA !!! CURAJ !!!

lorex de vesti
,acum chiar fug in patutz Andreea
36+
Ofe_27 spune:

HAI MARIUCASARA, CURAJ! VINE BEBE CURAND!

38+
Bogdan Christian
Lucruri bebitza
Poze cu burtica