Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (85)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Oanka80 nu am auzit nimic de acest stafilococ. Dar din cunostintele mele toate spitalele se confrunta cu aceasta problema mai mereu. Pt ca este 'greu distructibil', tot timpul este in continua 'evolutie' si se adapteaza la mediu... deci solutiile dezinfectante tb sa fie si ele in continua 'evolutie' pt a le face fata. Ceva de genu... Stiu ca este o problema care ii preocupa pe multi. Oricum peste o saptamana am programare la doctorita si am sa o intreb sa vad ce zice. Si mie mi-a recomandat cezariana ultima data... Dar vom vedea. Tu de unde ai auzit?

34+ Irina

AMR 5+ ... sau mai putin

Mergi la inceput

Cstelana felicitari pt achizitii! Mi-a placut asta cu "vreti sa iasa bebelinul meu cu icra cine stie unde pictata?" Te asteptam cu vesti bune de la doctor!

34+ Irina

AMR 5+ ... sau mai putin

Mergi la inceput

Oana imi pare bine sa aud ca te-au lasat contractiile si imi pare rau ca nu te-ai putut odihni asta noapte.

Eu de dimineata mi-am facut de papica pt azi si apoi m-am asezat la calc! Si prin meniul meu este si ... supica de pui!

Andira nu stiu daca iti amintesti dar am zis acum cateva zile ca i-am facut si eu la bebelina mea un ploveras.. Si mi-a placut. Intradevar e relaxant! Drept urmare mi-am mai cumparat niste bumbacel alb si i-am facut o bonetica si acum ma gandeam la o vestuta. Dar nu ma prea incumet la modele grele... Dar totusi a-si cauta pe net ceva frumos. Sa vad. Momentan am inceput ieri bata la ce o sa fie.

34+ Irina

AMR 5+ ... sau mai putin

Mergi la inceput