Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (85)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby
Eu il vreau pe Brad Pitt, dar 7 copii eu nu-i fac.

Denisa, 30 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

ii fac eu :)))

miria nu ma joc, tre sa ai lista ta proprie, ca aia cu bagajul de spital:)

n.am somn...

roxana 31 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata fete dragi.
Ce emotie ieri, am plans sa stiti, asa m-a napadit pardalnica asta de traire post cumparatura!
Avemus patutus!!!!!
avemus saltelutus!!!!!
Avemus aparatores!!!!!
Deci ce sa mai zic, m-am bucurat mult de tot si mi s-a pus nodul in gat, cat am devenit de sensibila si de plangacioasa, oare cum fac cand il voi vedea montat si "locuit????"

Suntem bine, azi dupa amiaza mergem la control sa vedem ce face smechelelul nostru care e tare activ, azi noapte cat s-a mai intins, ooooooooooooo, m-a trezit mereu, ma intorceam, il mangaiam, l-a mangaiat si taticul sau, cred ca-i placea ca s-a miscat mereu, tare de tot... bumbaceala nu gluma!
Miria, tu dormi pe burta??? oooo am si uitat cum e! eu pe stanga, pe dreapta... atat, pe spate ma intepenesc si nu mai pot dupa 5 minute, e greu dar ma foiesc pana ma linistesc! Acum noi sunt durerile de stomac, arsuri si am pozitii in care parca ma sfredeleste cu cutitul nu alta!
Deci Lara draga, se joaca nu gluma bebelinii nostri!
Ella, nu am abordat subiectul aere dar, sunt ceva de speriat, ieri sotul meu chiar se enervase ca plecam mereu departe de el, si ii ziceam, hai sa ne plimbam ca iar am dat una... cu zgomotul imi e tare greu sa camuflez, scuze de detalii!
Oanka, nu fi draga suparata, ca o ceasca de vin la varsta asta gestationala nu-i bai....in pluc prin fierbere o parte din alcool s-a si evaporat sa stii. deci poti sa mai bagi
michelle, nu te mai gandi ce faceai anul trecut pe vremea cand trebuie sa vina bebelinul... Dumnezeu vrea sa-ti sterga amintirea asta nefericita cu una minunata!
honey, ai dreptate, rusine la fetele cu pfte icroase, pai de unde sa iau eu aici? ca nu se gasesc in nici-o forma, pai se poate mai fetelor? vreti sa iasa bebelinul meu cu icra cine stie unde pictata?
bumbitzo, ce dr ai... oare ea realizeaza? bine ca nu te "freaca" la lege ca pe alte fete (vezi andira)
Ella, nu ma mai joc, lasa mama ratelete alea... ca ma albesti ( si tre sa bag vopse mai multa), eu as manca de toate: dulce, sarat, permis si mai ales interzis ( si nu ma chiama Eva)!
Kossir, pup burtica cu fetita!
Vladimiresculeeeeeeeeee, hai iasi de dupa perdele!!!!

fetele va pupu.
merg sa fac dus, sa papa, ca la 3 pm (ora 9 dimineata in Romania)am intalnire cu bebelinul nostru zis tzutzu mic.

va pup si aveti grija de voi si burtici, copiluti mai mari, dupa caz, cine are!

castelana fericita 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Inca mi-e rau daca stau culcata. In fund nu pot sa dorm.

Roxana - tampoanele nu le-a luat de la farmaciaverde. Aia ori sunt prosti ori se prefac.
Acum doua zile sun si anulez dupa comanda tamponele pt ca nu le aveau pe stoc si a ramas ca ziua urmatoare sa-mi trimita restul de produse.
Au trecut 2 zile si nimic. O sa sun sa anulez toata comnada ca deja ma calca pe nervi. Mai mult de 15-20 min, asta acum pe zapada, nu fac pana aici. Isi bat joc.

Bine,te las pe tine sa faci cei 7 copii, dar sa nu fi asa stresata ca in sarcina asta ca face omul riduri si eu il vreau frumos si tinerel

Mergi la inceput

castelana felicitari pt noile achizitii! sa se bucure bebe de ele

denisa pe mine gripa m.a stresat si un pic diferentele fata de prima sarcina, in rest n.am treaba....chiar si contractiile imi plac:)
eu maine am de gand sa fac supa de pui, de fapt azi :))

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ROXANA - Vreau si eu o portie de supa, dar sa fie cu taitei.

Oare cum oi fi pe la 10.00 daca acuma bantui de nebuna prin casa si nu pot sa dorm?

Cristina +26 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

miria numai cu taietei o fac, deja mor de pofta, dar sper sa mai dorm un pic

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata matinalelor!!!
Dar ce activitate intensa de dimineata!

Dau o cu un ecler langa (ca am facut ieri), lapte cu cereale sau o salata de fructe dupa preferinte.

Noi raportam o noapte de insomnii mari, nu stiu daca am dormit 4 ore per total, greata si o ameteala, dar macar fara dureri.

Denisa imi pare rau ca si tu ai greturi.
Eu nu inteleg Rebiana cum rezisti. Chiar, ieri nu ai intrat. Cum esti?

Castelana felicitari pentru achizitii.

Roxana deci supa cu taietei zici. Eu as baga una cu galuste.

Miria tu cum de esti asa matinala???

Eu ma mai bag la un somn, ca is franta.

Oana 35+ Eric Nicholas
AMR 4+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

'neata burtici,

Vad ca in dimineata asta avem o gramada de fete matinale. Toate ati dormit rau? Ma refer la cele pe carenu le-au trezit copilasii

Ronas bine ai venit (sau revenit?), si sa-ti traiasca printesa AntoniaSa stea cumintica pana dupa 37 de saptamani

Dayanaramamica eroina ce esti tu!!! Eu nu as face 7 copii pentru nimeni, nici sa-mi dea bani

Freedelia eu chiar nu inteleg cum poti sa te ingrasi daca vomiti ce mananciCe fac hormonii astia din noi

Anca

cu Codrin Fabian in 35 saptamani
AMR 5+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby
Eu il vreau pe Brad Pitt, dar 7 copii eu nu-i fac.

ii fac eu :)))

miria nu ma joc, tre sa ai lista ta proprie, ca aia cu bagajul de spital:)

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Delia - de tine uitasem, ca ai zis ca ai incercat si ce-i "interzis", multam!
Ma bucur ca ai un moment de liniste, enjoy!

Castelana - sa stapaniti sanatosi patutul, salteluta si aparatorile!
Sa vii cu vesti bune de la "intalnire".

Nici eu n-am avut somn azi-noapte, asa ca mi-am facut plan de bataie : azi ma incumet 3 statii de autobuz mai incolo si imi iau lana!!!
Vreau sa fac 2 rochite si niste esarfe crosetate, ca niste flori, am gasit eu niste modele frumoase.
Abia astept sa vad ce scot din mine .

Ma relaxeaza foarte mult lucurul de mana, cum zicea si Diana.

29+

Mergi la inceput