Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (85)
Raspunsuri - Pagina 12
CoriMami spune:
Seara buna tuturor,
eu azi sunt depri....nu mai suport sa stau atata in casa, si singura pe deasupra.
Sotul meu lucreaza pana tarziu, mi-a interzis sa ies singura fiindca se aluneca si eu sunt o impiedicata, si nici cu el nu pot sa ies in cursul saptamanii....din cauza orelor la care vine.
Ma doare spatele cand pun piciorul in pamant, nu ma simt comod nici intinsa in pat, dar nici pe scaun....si nici chef de munci casnice nu am.
Mai citesc diverse cartzulii, dar vreau afara....
Ma iertati ca m-am plans, dar nu mai rezistam.
32+
Eliza Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ina_3040 o intrebare stupida, in lista ce am primit-o de la spital sa pregatesc scrie sa duc un halat, oare eu sa ma duc cu halatul de baie? sau ceva gen capot de tras peste pijama? ma gandesc ca poate apar eu cu halatul de baie si rad aia de se cocoseaza. nu am mai fost pana acuma internata in spital asa ca habar n-am... pupici tuturor si aveti de grija pe acasa cu frigul si cu alunecusul. Ina 31+ ![]() http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna# |
Daca nasti prin cezariana poti merge cu pijamale si un capot deasupra..asa am mers eu cand am nascut-o pe Ioana, dar nu era cazul, tb sa fiu direct in camasa de noapte, ca in max 1 h am nascut..chiar si cele care nasc natural dar cu un travaliu m lung, eu zic ca tot asa tb sa fiu imbracate..

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
28+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
andira spune:
Bumbitza - nu e neaparat o regula absoluta, nici cu, nici fara balsam. Depinde de fiecare.
Eu am folosit de fiecare data (prosoapele mi se par mult prea aspre fara), si n-am avut nici o problema.
Insa probabil voi folosi si eu din cel pentru copii, cu miros mai slab, in primele luni.
Greenfrog - faptul ca iei salariu mai mare nu inseamna ca ti se acorda si cei 15% din start.
In concediu de maternitate, datorita faptului ca indemnizatia se calculeaza raportat la brut, e normal sa iei salariu mai mare (asta de la un anumit nivel al salariului brut).
Si eu o sa iau mai mult, dar nu cat am brutul (daca n-as face cererea, adica). Si nici asa nu sunt sigura ca o sa-mi dea
.
Eu zic sa intrebi, nu te baza ca ti-l dau fara sa-l ceri, pt ca nu multa lume stie de compensatia asta, si mai ales, nu sunt obligati sa ti-o dea, daca tu nu o ceri.
29+
dayanara spune:
eu pt hainele noastre folosesc balsam, intr.adevar prosoapele sunt foarte aspre, dar cum evit 6 luni balsamul la copil, le calc si se inmoaie
roxana
31
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
andira spune:
Io nu m-am abtinut, si am ras o cutie mica de pate de ficat, de 120g. Mi-era o pofta nebuna, mai ales ca aveam paine proaspata.
Banuiesc ca nu e o problema, daca am mancat doar acum, si nu mananc des, nuuuu? ![]()
29+
dayanara spune:
| citat din mesajul lui andira Io nu m-am abtinut, si am ras o cutie mica de pate de ficat, de 120g. Mi-era o pofta nebuna, mai ales ca aveam paine proaspata. Banuiesc ca nu e o problema, daca am mancat doar acum, si nu mananc des, nuuuu? 29+ |
cred ca rad si eu una ca tocmai mi.ai facut pofta, dar intai am s.o las la rece
sunt culmea , mai rau ca orice copil cu poftele astea
roxana
31
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)POZE
andira spune:
| citat din mesajul lui dayanara eu pt hainele noastre folosesc balsam, intr.adevar prosoapele sunt foarte aspre, dar cum evit 6 luni balsamul la copil, le calc si se inmoaie |
Si asta e o varianta
Recunosc insa ca eu stau prost cu timpul. Nici pe ale noastre toate nu le calc, mai mult pe ale sotului (daca e neaparat), insa noroc ca ma mai ajuta mama.
Stateam azi si ma gandeam cu groaza cum va fi la un moment dat sa gatesc pentru 5 persoane. Eu acum gatesc cam o data la 2 zile, pentru noi 4, ca sa nu se repete mancarea mai mult de 2 zile. Si fetele sunt mici.
Dar cand or fi cu totii mai mari... vai de capul meu...
29+
andira spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dayanara
cred ca rad si eu una ca tocmai mi.ai facut pofta, dar intai am s.o las la rece sunt culmea , mai rau ca orice copil cu poftele astea |
Asa, sa nu fiu singura cu musca pe caciula...
Desi daca mi-ai zis ca halesti si tu una, m-am mai linistit...
29+
Bumbitza spune:
| citat din mesajul lui andira Io nu m-am abtinut, si am ras o cutie mica de pate de ficat, de 120g. Mi-era o pofta nebuna, mai ales ca aveam paine proaspata. Banuiesc ca nu e o problema, daca am mancat doar acum, si nu mananc des, nuuuu? 29+ |
Si eu mai mananc din cand in cand pate, la inceputul sarcinii aveam o pofta nebuna de pate si conserva de peste si m-am abtinut vreo 3 luni pana n-am mai rezistat si l-am intrebat pe dr si a zis sa stau linistita si sa-mi fac poftele
Nu consumam cantitati industriale a.i sa-l poata afecta pe bebe
30+ cu micutza Ilinca 
Mami si tati te iubesc mult!