Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *58*
Raspunsuri - Pagina 7
Raluca_u spune:
buna seara dragelor,
intru asa pe super fuga sa va pup dulce ca imi e tare tare dor de voi, dar timpul asta bata-l focul...
noi suntem bine, asa si sper sa ramanem in mult timp - Stefan are 3 sapt fara antibiotic.
in schimb mami are dureri de inima ca nu are unul dintre puiuti langa ea, aka adina - plecata la bunici ca mami sa poata invata, face proiecte. asta se intampla pt ca aceeasi mami s-a gandit sa schimbe macazul si a luat de coada o alta facultate care trebuie si terminata... si acum ii mananca zilele si noptile.
vad ca sunt doar cateva pagini in capitolul asta asa ca incerc si eu sa recuperez putin si apoi sa fug la nani ca maine e o noua zi cu alte proiecte de terminat...
pupici la gagici si la bebici
Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006)
Copiii sunt cei care ne arata īncotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralucapaun Ralukule, noi suntem ca tiganii cu cortu' si plecam des cu puradelu'. Acum e simplu, are mami biberoanele cu ea, imi mai iau pompita de muls ca m-am mai trezit ca imi pocnesc sanii si mandra nu vrea sa suga. La vara imi mai iau in plus aparatul minune, Babycookul (Monique), un castronel, o lingurita, o canuta cu cioc si gata. Si ma tin bine pe pozitii sa am inca biberoanele bune. Imaginea asta e: puradelu' in sling, castile in urechi, o sticluta cu ceai de chimen sa refacem laptaria si gata.. de Natalia (03.09.09) |
iuhuuuuu ce fain suna!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Fragutza spune:
citat din mesajul lui delia79 Merci fetele , asta era acum 9 ani si aveam cu fix 10 kg mai putin. Nu voi mai avea 45 kg niciodata, stiu eu sigur. Dupa cum spuneam, calitatea pozelor lasa de dorit...... Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009) Pozici Sofia botez www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca Photos |
45 kg din clasa a 4-a cred ca n-am mai avut atatea...
de Natalia (03.09.09)
Dana15 spune:
ioi ce scump este Busici!!! pupa Dana caputul lui destept!
dar ce mi-a placut ca ai zic sa merge in sufragerie..ca acolo se concentreaza cel mai bine..super!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui delia79
Danuta, uite aici poze cu miresula, cum spune soacra-mea Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009) Pozici Sofia botez www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca Photos |
Pai nu stiu de ce a comentat lumea, ca dupa o cununie civila asa de traditionala trebuia ceva modern Mami da esti sexy rau si Catalin Botezatu e super mandru de ce duce la brat
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Raluca_u spune:
citat din mesajul lui monikus Raluk, vad ca esti in verva azi.E mai cumintel Alexutu'? Fetelor inca nu am apucat sa citesc din urma. Sunt sigura ca ne-ati tinut pumnii. Va multumesc de pe acum ca ati fost alaturi de noi. O sa recuperez maine. Acum sa va spun despre noi. Suntem ok sa zic asa. Are fimoza copilasul. Am fost la SP. Grigore Alexandrescu la Chirurgie caci acolo ne-au trimis cei de la camera de garda cand au auzit ce avem. L-a controlat si mi-a zis ca de la usturime plange. Mi-a spus ca va trebui decalotat dar sa mai asteptam pana la 6 luni. Intre timp sa punem rivanol si seara sa-i mai dau cate o jumatate de lingurita de nurofen. Dr a zis ca e posibil sa ii treaca in cateva zile. Daca nu ii trece asa sa mergem inapoi si vedem atunci cum rezolvam. Acum sper sa treaca sa nu ajungem la cutit. Il spal bine si ii pun rivanol. In seara asta ii dau nurofen dar de maine.... sa vedem. Nu stiu daca e bine sa il umplu de acum cu medicamente. Va pup si va doresc o noapte usoara si odihnitoare. Mai intru maine sa vb cu voi daca ma lasa bb Rares. |
pare rau ca aveti probleme sper sa treaca rapid si fara dureri mari.
Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006)
Copiii sunt cei care ne arata īncotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
Ioanna81 spune:
fetelor m-ati distrat pe cinste si mi-ati mai ridicat moralul. va tzuc dulce si ma bag la un film sa ma mai relaxez o tzara!
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
Raluca_u spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 raluk draga mea multumim pentru capitol. sa avem numai vesti buna, sa dea Dumnezeu. explicati-mi si mie va rog care e faza cu glutenul. adica de ce sa fie fara gluten? cerealele au gluten prin definitie din cate stiu eu. nu mai pricep nimic. apropos de diversi care urmaresc un forum de mamici am patit-o si eu "stim tot ce se intampla cu copilu'!!!" "pai de unde?" "cum de unde?! de pe dovlecei!!!!" am zis ca lesin in secunda urmatoare. ma abtin de la alte comentarii ca ma enervez inutil si n-are rost. linistea mea si a familiei mele este mult mai importanta decat orice altceva din lumea asta asa ca am decis sa le dau cu flit tuturor si sa ma retrag. imi traiesc viata asa cum cred eu ca e mai bine si copilul il cresc asa cum cred EU de cuviinta. m-am saturat de sfaturi si de ganduri "bune"... de toti priceputii si de toate mafaldele din lumea asta care pentru simplul motiv ca au crescut un copil sau doi sunt de parere ca detin adevarul suprem in materie. nimeni, dar NIMENI din lumea asta, nu stie mai bine decat mine ce este cel mai bine pentru copilul pe care l-am purtat in pantec 39 de saptamani si pentru care voi fi alaturi o viata intreaga. aerele, snobismele, falsa si inchipuita superioritate nu le mai tolerez. am zis! Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre |
Bravo mami
asa si trebuie sa gandesti.
multi pupici de la noi
Iulika29 spune:
Raluca_u ma uimesti cu totul..I-auzi cica a doua facultate..2 copii ,2 facultati ..Super! Te felicit! Te cred ca iti este foarte greu fara Adinuta dar cred ca e pentru o perioada mai scurtå nu?Eu iti doresc spor la proiecte si invatat si ma bucur tare ca Stefanut e bine
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Dana15 spune:
citat din mesajul lui Raluca_u buna seara dragelor, intru asa pe super fuga sa va pup dulce ca imi e tare tare dor de voi, dar timpul asta bata-l focul... noi suntem bine, asa si sper sa ramanem in mult timp - Stefan are 3 sapt fara antibiotic. in schimb mami are dureri de inima ca nu are unul dintre puiuti langa ea, aka adina - plecata la bunici ca mami sa poata invata, face proiecte. asta se intampla pt ca aceeasi mami s-a gandit sa schimbe macazul si a luat de coada o alta facultate care trebuie si terminata... si acum ii mananca zilele si noptile. vad ca sunt doar cateva pagini in capitolul asta asa ca incerc si eu sa recuperez putin si apoi sa fug la nani ca maine e o noua zi cu alte proiecte de terminat... pupici la gagici si la bebici Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006) Copiii sunt cei care ne arata īncotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe. |
Raluca scumpa..recupereaza repede capitolul acesta si ti se relaxeaza mintea instant! spor mult si succes pentru sesiune!
pupici pentru mamica draga si puiuti!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi