Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *58*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Daaaaa,imi amintesc melodia!
Si mie imi placea Vama Veche...ce mai cantam cantecele lor!

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:
citat din mesajul lui suede

Uka te inteleg perfect.Si al meu a fost cam matait azi noapte,dar uite ca acum doarme.Eu zic sa ne mutam in America,daca tot dorm dupa alt fus orar .Nu pot sa-nteleg,ziua e un zgomot...da el doarme!

Hai sa emigram in America.....
era un song de la vama veche cand eram io tanara studenta in bucuresti, sosita din provincie ...ma benoclam la chirila ca la altceva...uff

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hepilica, uite o pentru cat esti de draguta si sufletista!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

http://www.youtube.com/watch?v=OCuuuv2DwG4

ce taree!!
de maine fac si eu..sau de luni dar in maini o sa am cate o ciocolata..sau cate un chec

super tare!

de Andrei-Alexandru (24.08.2009)
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Cuscra nu te-am vazut azi?
Sunteti bine?

IANUARIE:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

fetele!

Techila...mami da tehnica mai esti...m-am distrat de numa cind am citit cite stii sa faci cu generatoare si alte alea...pupici la baieti! Acum la modul serios...uau!

Luto...eu am scapat de bubite si de pete uscate ale mamarutzei cu Atoderm de la Bioderma...e hipoalergen si merge de la dermatite de contact la eczeme. Toate produsele lor din gama Atoderm merg si la bebei. Sper sa iti fie de folos.

Cristina...nu vreau sa te sperii dar nu e de joaca cu petele tale. Incearca sa te detasezi de probleme si sa nu te mai gandesti la ce e mai rau...bolile autoimune dau pete din astea si...sunt a naibii de greu de tratat. Tu ai doi puiuti mici si frumosi care au nevoie de tine...asa ca ai grija de tine! Poti incerca totusi seara dupa ce alaptezi ceai de tei si sunatoare...astea calmeaza...

Noi si azi am fost la plimbare ca si in zilele precedente...nu va spun ca m-a acostat o tanti pe strada si mi-a zis textual" draga mea, nu esti ipene (= intreaga in ardeleneste) la cap...daca nu ai vrut copilul asta de ce l-ai facut? Tu vrei sa il omori de frig?" In prima faza am ramas masca...apoi am inceput sa rad...o fi zis ca is dusa cu pluta. Asta este...Isabela si-a format refelxul ca intre 1 si 2 sa doarma in landou...altfel urla de nu ma pot intelege cu ea...si e smechera...am incercat luni sa o tin pe balcon in landou (fara roti, ca astea stau in garaj) da' s-a prins fata si s-a pus pe urlat...asa ca a fost musai sa trag bocanci si geaca de ski si sa ies 15 min afara

Dana eu pap avocado taiat in feliute subtiri cu sare, piper si putina lamiie peste....si il mai incorporez in salate cu pepene galben si somon (vara, ca acu nu am pepene galben). Dar si guacamole e ok ...

Va pup...am scris cat pentru o zi intreaga...

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

mai fetelor, cum e posibil asa ceva? am primit ieri un cutioi de bomboane de cioco...manac la ele de 2 ore si mi s-a facut greata, adica mi-e rau rau....si mai am cateva dar nu le pot lasa sa zaca acolo in cutie...cum sa fac sa ma opresc? imbecila ce sunt

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Mergi la inceput

Ai fost tare!!!

Citat:
citat din mesajul lui techila

mai fetelor, cum e posibil asa ceva? am primit ieri un cutioi de bomboane de cioco...manac la ele de 2 ore si mi s-a facut greata, adica mi-e rau rau....si mai am cateva dar nu le pot lasa sa zaca acolo in cutie...cum sa fac sa ma opresc? imbecila ce sunt

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

IANUARIE:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mellina spune:

Multumesc mult pentru raspuns! Stiti din intamplare vreo biserica in Bucuresti pe aproape de Universitate unde accepta apa incalzita la botez?

Mellina, mamica de Eva n 25.09.09, va urmaresc si va admir de multa vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mama_si_pisa spune:

Salut!
Va pup pe toate, dar repede-repede, dau si eu o sugestie si fug.
Luto, īncearca si crema de galbenele. Simon a avut pliul cutanat la o luna. I-am dat cu crema si, īn vreo doua saptamāni, deci nu imediat, i-a trecut. I-am mai dat vreo 5 zile i dupa si gata, nu s-a mai format. Acum īl dau de cāte ori mi se pare mai rosu o data si trece.
Eu de cremele de musetel si galbenele stiam de ani de zile de la... veterinar. Dar ... Trebuie sa-mi mai aminteasca cineva din cānd īn cānd. Initial, am mai spus, pediatra mi-a recomandat Baneocin crema.
M-am uitat acum pe eticheta si crema asta simpla de galbenele de la farmacie e buna si pentru eczeme.
Sanatate si voie buna!

Mai vorbim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

mellina, incearca cu parintele paroh andronescu de la biserica sf.Nicolae Selari.Din Lipscani imediat e biserica,pe o straduta mica.

Mergi la inceput