Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *58*
Raspunsuri - Pagina 13
angelli spune:
Intru si eu repede nu ca am timp dar mi s-a anchilozat un umar si am m motivare de la curatenieMi se trage de la tinut copil in brate cred.
Cristina ana fetele ti-au dat sfaturi foarte bune si sper sa nu te ingrijorezi mai tare decat e cazul.Andreas merge la gradi spune poezii, pronunta corect cuvinte ca sunet, zgomot,educatoare,ambulanta(imi atrage mie atentia,obisnuita sa ii vorbesc ca unui bebe) dar nu stie sa spuna capac( ce coincidenta) spune papac, bebem(batman).Ai rabdare, vei fi uimita de progrese.
Raluk_16 eu am fost cu Andreas la 10 luni si nu am luat absolut nimic in afara de biberoane sau( nu alaptam)Mancare de la borcanele, la hotel erau legume pe care le pasam cu furculita, cereale gasesti peste tot. La 10 luni mananca si semipasat.Nici nu mai sterilizam demult asa ca nu e greu, cel mai tare ne-a incurcat carutul, ca bagaje am avut putine, orice se poate cumpara de oriunde.
Eu sunt mai bine Nicholas nu regurgiteaza in zilele in care scoate gazele usor si are scaun dar are unele zile de constipatie in care imi face dus din cap pana in picioare.
Fug
Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)
angelli spune:
Am uitat ceva.Nicholas vrea sa stea numai in fundulet si eu nu stiu daca e voie, nu mai tin minte de la Andreas.
Am vazut o mireasa superba, Delia79, o mamica super ambitioasa, felicitari Raluca_u, Bia_z ca de obicei esti o oaza de liniste Ralucapaun, m-am distrat cu fetita ta descurcareata.
Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)
suede spune:
Dana15 multumim! Bine ca ne-ai scuipat,ca noi ne deochem cam repede!
Anamaria,asa este,are mama un bobocel
Laura78 tiza mea (si nascuta in acelasi an ) ma bucur ca puii au fost bine la botez si n-au racit !
Selen multumim!
Cristina_ana ai fost o mireasa superba!Pana la urma vorba aia cu ,,haina il face pe om " este adevarata dar nu in toate cazurile .Rochia ta a fost foarte frumoasa si ai aratat ca o printesa!
Cat priveste imbracatul sexy,eu sunt adepta acestui stil!Sexy dar elegant,adica nu vulgar.Dupa parerea mea macar o fusta scurta merita sa aiba fiecare femeie in garderoba sa.Modelul ei trebuie sa fie diferit,in functie de conformatia fiecareia.
Iti doresc succes si sunt sigura ca o sa atragi multe priviri (mie imi place sa vad cat de prostti sunt unii barbati,cum se uita ei si eu trec mai departe,fara sa-i bag in seama ).
Recuperez in continuare!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu
monique02 spune:
Buna dimineata
Foarte mult ati scris, abia am citit pe diagonala.
Raluk deci cereale gasesti si fara lapte si bio si la fel la borcanase cu mancare pentru copii se gasesc acum si bio si aunt foarte OK.
Nela imi pare rau ca esti necajita dar o sa vezi ca o sa reupereze repede Ana in greutate si lapte de la tine oricum o sa manance in continuare. Acum important este sa creasca pentru ca este etapa de dezvoltare cea mai rapida si este important sa aiba papica sa se dezvolte bine toate organele. Sti ca si eu patisem la fel cu Andreea ca luase 300 g in luna a treia si dupa ce ii introdusesem suplimentul a luat intr-o saptamana 300 g.
Cristina_Ana eu lucrez in cercetarea de piata adica cu multe cifre, statistica etc. Asta cu stilul e si o chestie de talent dar si de cultivare, eu tot timpul imi iau reviste sa vad ce se poarta ce s-a schimbat, in fiecare sezon imi cumpar cate ceva care e la moda etc. Din cand in cand incerc sa imi mai schimb stilul, acum iar sunt intr-un impas din punctul asat de vedere, tb sa fac curat intre haine.
Delia mi-au placut pozele de la nunta, si sotul tau ce fericit te tinea de mana ....
Deci mi-am propus sa scanez pozele mele de la nunta ca si eu le am numai pe film, nu va zic decat ca rochia mea a fost facuta de un scenograf care suferea de schizofrenie dar era foarte de treaba.
Plec ca am foarte multa treaba azi
suede spune:
Iulika ma bucur ca ti-a placut scrisoarea.Se pare ca am fost o deschizatoare de drumuri in acest sens .
Elle
Raluk tare!Tu ai avut curajul sa-i zici domnului pe nume,eu i-am zis doar ,,Z "
Apropo de colici,ieri ziua s-a comportat foarte bine dar in dimineata asta la ora 6 mi-a cam urlat...si elimina gaze la greu!Nu stiu cum sa fac azi... cu Infacolul
Si Rebeca Wolf zic ca are mare dreptate...
Puiul ca greutate zic eu ca-i ok,la 3 luni are 6,4 kg si 64 cm,adica 100g/cm ,dar am vazut si pui mai grasunei...zic eu ca-i bine.
IANUARIE:
lutoniana spune:
Buna dimineata,
nici nu stiu cu ce sa incep....incerc sa-mi amintesc .....
Raluk fetele sunt pe maini bune daca mai ai cateva seri "libere" ca aseara.
Mare distractie a fost aici ....Si daca pe tine si pe Biaz v-a apucat vina cand am zis eu ca o mai raresc....puteti afla si ca pe mine m-a luat si o simt asa de parca am tradat pe cineva drag....
Creierul mi-e de vina
Monikus ma bucur enorm ca ai descoperit de ce plangea piciul si hai sa speram ca numai asta ar fi motivul. Hai sa ne imaginam ca-i trece in cateva zile si vei avea un bebelus model si vei umple zilnic forumul
Nela va dorim pofta buna la cereale. Noi ieri am cumparat lingurite si facem pasiii mici dar siguri.
Am sa-i explic Ralukai cum e cu graba catre diversificare, cel putin in cazul nostru.
Eu ca mama cu experienta vasta de 4 luni si ceva am observat ca la putza al meu nu prea mai tine.....el baga laptic la greu, doarme toata noaptea fara trezire INSA nu cred ca ai vrea sa-l vezi cum poate sa faca cand ne vede pe noi mancand.....efectiv de numara fiecare inghititura si se uita cu ochi pofticiosi. Asta nu e tot, Adi continua sa-i dea sa linga fructe si a ajuns ieri parca la un mango.....si cand i-a pus feluta la gurita, David i-a insfacat ambele maini si musca din mango asa cum musca din degetele noastre.....apoi plescaia tare si isi sugea buzele.
Am hotarat sa-i dau niste suc de morcov initial...apoi de mar.....si sa ajung la 6 luni cu ele si numai apoi sa introducem niste piureuri de legume.
Ieri am vorbit la telefon cu Claudia care a fost extrem de draguta si mi-a spus ca ea il vede pe David genul care mananca fripturi si carne.....nu laptic.....(sub forma de gluma evident). Mi-a placut cum a spus-o.
Mai am multe de spus si o intrebare pt voi dar pana atunci ne retragem putin la masa si mai revenim
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
monikus spune:
Buna ziua fetele.
Cel mic a dormit ceva mai bine noaptea asta. Il schimb totusi acum si noaptea ca san u stea mult ud sa nu se irite mai tare. Pe mine ca ma macina foarte tare e faptul ca poate din cauza mea s-a iritat puiul si acum il ustura. Dr mi-a zis ca multi copii fac asa ceva si ca nu e vina nimanui pt ca infectie nu e acolo. Nu are mizerii pt ca el il spal bine dar asta e, s-a intamplat. Ieri am chemat si medical de familie acasa care dupa multe rugaminti a venit. Mi-a zis ea ca trebuie taiat cel mic la putzulica si de asta am decis sa merg la spital. Simteam ca inebunesc daca nu ma lamureste cineva cumva. Sper sa treaca totusi roseata.
Raluk, mie mi-a zis dr chirurg sa-I pun mereu rivanol pe o compresa sterile la putzulica pana trece roseate sis a ii dau nurofen pt ca probabil il ustura foarte tare.
Suede, era vorba de spitalul pt copii Grigore Alexandrescu. Sper san u fi luat nici un virus pt ca ne-au bagat imediat in cabinet la cat urla cel mic.
Anomis bine ai revenit.
Cristina_Ana, Ioana, Dana, Anamaria, Selen, Anomis, Danuta, Raluk, Iulika, Mary, Ellenuta, Biaz si restul fetelor, va multumesc din suflet pt sustinere si pt rugile voastre. Sa stiti ca m-au impresionat tare mesajele voastre si cat de tare va afecteaza problemele fiecareia dintre noi.
Laura78nico sa va fie de bine botezul. Sper sa scapati de colici ca sunt tare rai.
Cristina_ana, am vazut in tine o mireasa tare frumoasa si o femeie extraordinara acum ca te stiu. Buchetul mi s-a parut genial. Asa l-as fi vrut si eu dar nu a fost sa fie.
Mary, felicitari pt piureul de dovlecel.
Danuta, super tare mesajul tau. Eu speram la o fetita dar sper sa mai fiu in stare pt ca Rares ma consuma mai tare ca orice altceva. Nu stiu daca mai resist psihic pt inca un copil colicos si plangacios. Mai vedem peste cativa ani.
Raluk, sa stii ca eu citesc mereu cu mare interes mesajele astea despre problemele copilasilor pt ca de cele mai multe m-am lovit si eu de ele. Multumesc din suflet ca ai avut puterea sa scrii ditamai mesajul doar ca sa ma ajuti si sa ma linistesti pe mine. Sa stii ca l-am salvat pt ca sigur o sa mai am nevoie sa-l citesc. De asemenea, trebuie sa iti spun ca imi place grozav mesajul pt domnul X si 0. Acum l-am vazut si pe cel legat de facut capitole. COOL.
Crocodana tare imi pare rau ca trebuie sa treceti prin asa ceva. Doamne ajuta sa fie bine.
Gata, am terminat capitolul trecut. Sa vedem acum cand o sa reusesc s ail termin pe asta. Probabil cand voi veti fi deja la urmatorul.
AAAA mi-a zis dr sa-l tin in brate fara grija cat pot daca plange pt ca il ustura rau si numai cand ma simte pe mine e posibil sa se mai linisteasca. Doamne ajuta.
Va pe toate si va doresc o zi buna.
Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ
povestea nasterii puiului de om Rares Andrei
kawaichan spune:
Neata,
Sunt zombie azi,m-a calarit la greu,mai mult de 3-5 min nu sta intr-un locLa fel daca il iau in brate si ma asez,cam 10 min il tine dupa care vrea altfel de activitate.A inceput sa se tina pe picioare fara sa le mai indoaie,azi a batut recordul-40 sec !
Diana am bagat si eu la cutiuta,foarte interesant cu 'antrenatul' pt vorbit.L-am dus si eu pe Josh adineauri la intrerupatoare de curiozitate sa vad cum reactioneaza si am aprins/stins de vreo 50 de ori lumina.Nu a fost tentat sa butoneze,in schimb se uita fascinat la bec
Cristina si Delia ,super miresici ati fost ! Cristina mie mi-a placut tare rochia ta de pe Lipscani,ai aratat ca o printesa,straluceai nu alta,atat de dulce si de frumoasa erai
Delia foarte original,iar voalul acela pana la pamant iti dadea o nota royala(nu stiam de ce-mi dadeai impresia ca esti scoasa din Lord of the Rings)
Monikus,imi pare tare rau de fimoza,sper sa-si revina Rareselul repede,dragul de el ce-a mai suferit.
Croco nu stiu ce probleme aveti ca am citit mai pe sarite,dar ma gandesc si la voi sa se rezolve cu bine!
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"Babies can't be spoiled...only nurtured." "Babies, like food, only get spoiled if they are left unattended on a shelf."
kawaichan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelli Am uitat ceva.Nicholas vrea sa stea numai in fundulet si eu nu stiu daca e voie, nu mai tin minte de la Andreas. Am vazut o mireasa superba, Delia79, o mamica super ambitioasa, felicitari Raluca_u, Bia_z ca de obicei esti o oaza de liniste Ralucapaun, m-am distrat cu fetita ta descurcareata. Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009) |
Angelli e voie incepand cu 3 luni,dar sustinut bine de tine si maxim 10 min/zi.
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"Babies can't be spoiled...only nurtured." "Babies, like food, only get spoiled if they are left unattended on a shelf."
suede spune:
Ioana mi-a placut ca te-ai descarcat!BRAVOOO!!!
Monikus deci era o fimoza .Si noi tot acolo am fost,dar pe noi ne-au internat.
Noi ii facem demult decalotare (ne-a aratat dl profesor Ulmeanu-urolog cum s afacem,intrucat el are dilatatiile de la rinichi si nu trebuie sa faca vreo infectie urinara)si-l curatam cu sapunul de care ti-am zis,cu glicerina,in fiecare seara.
Delia foarte frumoasa ai fost,imi imaginez ce valva ai starnit.Un BRAVOO!! pentru curaj.Ce zodie esti?
Raluca_u ce bine ca puiul este bine .Iti urez si tie multa sanatate!
Monique poze,poze!...
IANUARIE: