Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *58*
Raspunsuri - Pagina 11
vik-cj spune:
Dana..merci de directionare... ...uaaaauuu ce frumoasa mireasa ai fost!!!! Pai da, are cu cine semana Ana asa frumoasa...
de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
cristina_ana spune:
Vaai, Raluk nu imi aminti, ca noi de Revelion trebuia sa mergem la Zalau si ne-am certat cu o zi inainte si nu am mai plecat nicaieri! Doamne, ce prosti am fost!!!!! Si acum ne ofticam, si eu si sotul!
De fapt prietenii mei stau in Bucuresti acum, dar noi mergem la parintii lor cel putin odata pe an.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui biaz29 Puiul cel mic a adormit in seara asta cuminte in patut dupa vero 5 min de cantat si facut masaj pe burtica. De fericire imi propusesem sa intru doar putin pe forum sa va urez de bine si sa fug la somnic. Cand colo, iar m-ati furat pentru o ora. Seamana asta a dependenta au ba? Va urez noapte buna si fug pas pas pana nu inchide Dana usa. _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
dependenta clar! Pai avem si de ce!
Uite ca si Iulika a simtit euforia si merge si doarme ca puiul de zmeu de peste 9 kilograme!!!
Cristina tehnica asta am vazut-o functionand la o verisoara de-a mea. Era clar ca stie ce cere copilul, dar il forta sa vorbeasca prefacandu-se ca nu intelege.
Edit: Cristina abia astept sa mai veniti!
Meli rozete si numele imi suna cunoscut!
Va imbratisez, fete dragi! Noapte buna!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
cristina_ana spune:
Raluk, noi avem in plan sa mergem in curand si la Mogosa, care e la doi pasi de tine! Iti dai seama ca nu scapi nevizitata! Dar asta mai pe la vara, ca atunci e frumos acolo!
POZE
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Raluk, noi avem in plan sa mergem in curand si la Mogosa, care e la doi pasi de tine! Iti dai seama ca nu scapi nevizitata! Dar asta mai pe la vara, ca atunci e frumos acolo! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE |
Iuhuuuu Io credeam ca fiind in coltul asta de tara pot doar eu sa va vizitez pe voi! Abia astept!!!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
cristina_ana spune:
Mai fetelor, ce o fi cu Monica?
Sper ca esti bine, cuscra!
I se simte lipsa la petreceri si ei si Luciei!
POZE
mary_07 spune:
Cristina,offf,imi pare tare rau ca mai rau te-am pus pe ganduri.Azi numai boacane am facut
Ce vroiam eu sa evidentiez e faptul ca nu toti copiii sunt la fel si fiecare are ritmul propriu de dezvoltare,vorbire...
Multa lume ma acuza ca nu am vorbit de ajuns cu el cand era mic si de-aia copilul meu nu zicea mai nimic.Eu si la plimbare ii turuiam ca nebuna si ii ziceam tot ce vedeam dar degeaba,nu a vrut sa vorbeasca si pace!!!
Si ce e iar important e sa nu se vb cu copilul in diminutive...trebuie vorbit exact ca si cu un om matur....pt ca astfel, el sa invata cu "limba copilaresca" (halal cuvant..nush cum sa explic...dar cred ca intelegi ce vreau sa zic).De exemplu,papucul nu e "puc"(asa cum majoritatea zic la inceput)...chiar daca el ii zice asa,e important sa-i spunem ca de fapt ala e papuc
Am facut si pe filozoafa...si daca si acum te bag si mai rau in ceata,imi cer scuze anticipat
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
cristina_ana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluk16
Iuhuuuu Io credeam ca fiind in coltul asta de tara pot doar eu sa va vizitez pe voi! Abia astept!!! Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Raluk, din punctul meu de vedere tu esti in coltul cel mai frumos din tara!!! Nici nu stii cat de mult te invidiez pentru asta! As fi cea mai fericita sa plec din Bucuresti si sa locuiesc intr-un orasel linistit. Am eu asa, in cap, cam cum as vrea sa arate viata mea de acum incolo. Dar pare ceva fooarte indepartat. DIn pacate serviciile, mai ales al sotului ne tin legati de Bucurestiul asta oribil.
POZE
cristina_ana spune:
Meli, eu am inteles ce vrei sa zici! Eu ii cam vorbesc in diminutive, ce e drept!
POZE
Fragutza spune:
Si eu m-am totgandit la Monica azi! Sper sa fie ok!
Sa va povestesc un pic de Natalia, cum se desfasoara somnul noaptea. De vreo cateva nopti suge la o ora. Cum ma bag in pat langa ea, cred ca simte mirosul, nu stiu, dar imediat vrea sa manance. Si la max o ora iar si tot asa pana dimineata. Nu suge mult, cateva minute, doar cat sa simta pe mami. Ma dor sfarcurile dimineata...si sunt tot mereu rosii..
Acum 2-3 nopti m-am trezit ca ma durea un san si dau sa ma misc, cand vad ca Natalia era deja mufata si sugea de zor. Draguta de ea, a gasit singura..dorm cu biberoanele pe afara de mult ca e mai comod
Deci, povestile cu raritul meselor noaptea dupa 3-4 luni nu se aplica si la noi..noi avem cu inmultitul meselor
de Natalia (03.09.09)