Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (370)
Raspunsuri - Pagina 20
Erina spune:
Intru repede sa spun ca e minunata fetita de pe e-mail!!!
Teodora cred ca o sa ai mare bataie de cap cu Mihnea! Are asa o mina de cuceritor si e frumosss!!!!

-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
32+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Roxana
!
32+ cu David
Erina spune:
Noi suntem bine. Daria a stat cu Matei bui si bichi iar noi am fost cu goldola si la plimbare in oras. La dus o cam zbircisem ca nu ma simteam bine deloc dar pe parcurs mi-a trecut. ur si simplu nu mai pot merge mult sau sta in picioare.
Gabriela nu e nimic pierdut sau fresit sau fara sansa de intoarcere-nu se invata la biberon numai dupa ce a baut o data. Tu fa ce iti spune inima si instinctul. Pupici Anei si Sarei! Si eu vroiam sa sugerez suzeta.
Poze noi in albumul de ianurie cu Daria si de astazi in februarie.
Numai bine tuturor!
32+ cu David
cecilia L spune:
Doamna C, mine seara sau joi promit sa strig cataogul, desi este vacanta![]()
Credeam ca ati muncit ceva azi....dar pauza, asa ca am timp sa va spun ca maine dimineata pecam spre casa....eu acum fur net de a vecini
si merge tare greu....asa ca noapte buna.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Erina spune:
Fac repede capitol nou!
32+ cu David
Erina spune:
Scuze, a intervenit ceva. Scrieti in continuare ca nu e problema sa fie capitolele mai lungi. O seara frumoasa!
32+ cu David
papanash spune:
Buna seara,
reduceri la TEX de 75%.
Adi nu mai vrea deloc la gradi, am probleme mari dimineata la plecare. Se intampla ceva acolo, investighez inca.
O seara buna tuturor !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
Sabina spune:
Yaia, stai asa ca eu cred ca eram si stresata cu cursul de ieri si nu s-a inteles clar:
Eu sint pt luat bebe in pat si lasat la Tz TOCMAI pt comoditatea mamei si a familiei, ca sa se doarma totusi cat de cat, decat sa faci ture si sa nu mai dormi deloc. Niciedcum ca sa te dai eroina.
Am luat-o pe Sofia langa mine pt ca altfel nu se dormea deloc. Eram in cadere libera, cu psihoza in cea mai mare partea din cauza lipsei de somn.
Cum am dat Tz cat a vrut si lasat noaptea sa stea langa mine viata mi s-a schimbat radical in bine, ca am prins si eu niste somn![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo