**Zmeurici de iulie-august 2009 (25)**
Raspunsuri - Pagina 4
monica2008 spune:
seara fetele
GIOVA bine ai venit.ma bucur ca ai esti multumita de cumparaturile facute.frumosi rau baieti tai la baita
POOH si DENIS cand ii spun TZATZA rade si trage de bluza
TANIMI bebe al meu nu mai vrea sa bea ceai de la 4 luni si abia de 1 luna a inceput sa bea apa
INUTSA imi pare bine ca BIA e vesela.DENIS sta in fundulet,tu nu o forta ca sta ea cand e pregatita si DENIS facut la fel![]()
noi nu prea mai vrem sa papa altceva in afara de tzatza,custa putin si dupa aia vrea tzatza,asta e nu il fortez daca vrea papa daca nu ...asta e![]()
monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/
romanitza spune:
Multumim de urarile facute ieri, cand am implinit si noi o jumatate de an!
Multumim Corinna, Anielas, Blanca, Noce, Elena, Giova, Ayda, Mony, Dienuta si celorlalte mamicute pentru urare!
sarbatoritilor de azi, precum si celor ce urmeaza saptamana asta.
Noi am fost ocupate, ne mutam si am tot alergat sa ne gasim ceva mai mare, acum ca am gasit o sa fim ocupati cu amenajarile interioare... Dupa asta urmeaza sa plecam in tara, sa vizitam rudele de acolo, asa ca urmatoarele luni o sa avem din ce in ce mai putin timp de petrecut la calculator. De citit, tot mai imi bag eu nasul seara tarziu si mai apuc cateodata sa citesc, dar cu scrisul sunt restantieri![]()
Ieri a facut si iubita mea vaccinul, a fost foarte curajoasa, nu a plans mai deloc, spre dimineata a facut si putina febra, dar i-am dat niste Tylenol si i-a scazut rapid. A crescut frumos, mai mult in lungime si mai putin in greutate, se pare ca seamana cu mine, care am slabit ca inainte de sarcina, am ajuns la 48 kg, si asta in conditiile in care nu fac nimic deosebit. Doar ca am fost foarte ocupati sa alergam sa ne gasim o casa, sa ne rezolvam din probleme...
Mara sta singurica in fundulet, mai nou se arunca pe burta din pozitia asta si isi ridica funduletul, dar nu inainteaza inca
Ieri, cand a si facut 6 luni, s-a tinut cu manutele de pantalonii mei si s-a ridicat pentru prima oara in picioare
Nu-mi vine sa cred ce copilas mare s-a facut. Nu mai spun ca e innebunita sa o tin de manute si sa mearga prin casa
Cred ca in maxim 1-2 luni o sa inceapa sa mearga.
inutsa- of, dragele de voi, prin ce ati trecut! Lasa, ca de acum incolo, o sa incepeti si voi diversificarea si totul va fi bine
Giova - ma bucur sa aud ca v-ati simtit bine in Italia, eu tot cu gandul la vacanta programata din primavara sunt, de-abia astept sa plecam, cu toate ca la dus imi va fi putin mai greu, plec doar eu cu Mara si avem escala in Amsterdam, la intoarcere vine tati si ne ia, asa ca imi va fi mai usor. Nu-ti spun, de-abia astept sa ne mutam si noi si apoi sa plecam in Romania....![]()
Pooh , si Mara mea a facut ceva aseamator la 2 luni, am fost cu ea la pediatru si mi-a dat o crema cu care am dat-o si i-a trecut imediat. Sfatul meu e sa mergi la un pediatru bun, vezi ce iti prescrie. Sanatate multa lui Balasz!
Si mai vroiam eu sa scriu una-alta, doar ca s-a trezit iubita, asa ca ramane pe alta data....
noce spune:
Abeg, bine ai venit! 
Inutsa, homeopate se gasesc si la help net.
Romanita, sa locuiti sanatosi in noua casuta! Poate ne pui si noua poze sa ne clatim ochii cu o casuta canadiana frumoasa. Drum bun spre Romania!
Meleea, eu ii dau cu crema de galbenele, aia facuta la sibiu, luata din plafar. Mi se pare cea mai sanatoasa.
Si mie imi place Germania enorm. N-am vazut Munchen, dar e in plan. Aia tara de crescut copii! Imi placea ca vedeam mereu parinti cu copii pe biciclete. Acolo pare ca toti tinerii au copii.
Happy-mami de
Filip, 1 august 2009
La 5 luni
www.happyrooms.blogspot.com/" target="_blank">happy rooms
Corinna1982 spune:
La multe lunite sarbatoritilor de azi! Sa cresteti mari si sa-i ascultati pe parinti!
Inutsa bafta la lucrare! Oricum, ce a fost mai greu a trecut! 
Maria sta in fundic, dar aplecata ca sa-si manance piciorusele. De cand o tin in scaunul de masa parca sta mai bine.
Noce si eu sunt fan crema de galbenele, atata ca miroase naspa.
Giova spune:
Neatza!
la cat mai multe lunite zmeuricilor din tufa: Beatrice, Marc,!
eu sunt fresh...am dormit o noapte intreaga
. L-am culcat pe burtica, incerc si diseara, sa vad daca mai functioneaza sau a fost o coincidenta
.
Lui ii place pe burtica, de bb l=-am culcat asa si tare se linistea.
am vazut pozele din mail-ul comun cu Gloria frumoasa de Vally...are niste tinute de mori
. si cu frumosul Balazs si Timeea, 2 copii tare reusiti si frumosi.
merg sa-i schimb pampersul si sa aspir nasucul si revin sa citesc.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Corinna1982 spune:
Fetelor am ras sa mor vazand filmuletul cu tatal care are grija de copil- trimis pe mailul comun. Super tare!
matcha-oana spune:
buna seara si de la noi
,nu am m-ai intrat de mult sa scriu dar v-am citit ,cat am reusit.
din cate am citit ,vad ca nu sunt singura care se chinuienoptiile cu bebeii care se trezesc a 1,2 ore
.oare de ce fac ei asa???
s afie dintii de vina?
de pe la 4 luni tot asa mi-a facut mie baiatul,si tot pe vian dintiilor am dat-o dar nici un dinte nu si-a facut aparitia
,ce o fi avand oare???
wow se slabeste nu gluma pe aici,eu am slabit 300 de grame intr-o luna
si vad ca nu slabesc deloc
,care e secretul vostru?
ups s-a trezit scandalajiu,revin sa termin mesajul.
leon18 .07.2009
Giova spune:
asa...am pregatit frctele si piureul de legume. azi introduc avocado si nu--i mai servesc carnita.
Andreea imi pare rau ca nu papa zmeurica si a trebuit sa recurgi la Peritol. altceva nu este sa-i dai?
Inutsa nici eu nu-l pun intre perne, il pun in fundic rezemat de perna. nu prea sta el asa de unul singur, pica in fata
, dar vor invata ei, stai linistita.
Intreaba la fARMACII DE REMEDII HOMEOPATE, CACI NU TIOATE au asa ceva. In Alba, Timisoara, sunt farmacii obisnuite, nu e un lant mare, ca sa pot sa-ti dau nume, gen Help net, Sensiblu.
Mony daca vrei ti-l vand pe asta...super oferta la jumate de pret
, numai sa scap de el.
Moniland sunt bestiale fetitele tale si cat sunt de diferite...nu-mi vine sa cred.
Meleea am trecut si noi prin Munchen, e frumos. si in Italia sunt o groaza de biciclisti, piste, loc de inchiriat biciclete. In orasul unde am stat noi ca si studenti, era la moda sa se fure bicilcete, la cat de multe erau.
Bretonul lui Edi e doar scurtat, nu a fost el prea lung, dar e tare ciudat asa.
Monica fa o pauza si reincearca cu mancarica dupa cateva zile.
Edi cand vede ca ridic bluza, se pune intr-o parte si-mi prinde sanul cu manutele.
Romanitza super greutate ai...as vrea si eu macar 58 sa am
.
spor la gasit si amenajat casa.
felicitari pt. progresele Marei, o adevarata domnisoara.
revin ca s-a trezit Edi, trebuie sa-i dau fructele.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
matcha-oana spune:
am revenit.
cum adormiti voi copii pe burta???ca baiatul meu de il pun pe burta ,mama zici ca il tai,asa de mare face scandalul.iar noaptea,el nu se linisteste pana nu imi baga 5,6 picioare in burta,se imburica de vreo 3 ori si tzipa de zici ca l-am lovit
.asa imi face zilnic ,in interval 2,3 ore.de nu m-ai stiu ce sa facsunt deschisa la orice incercare,ave-ti idei??
va pup si va doresc o zi buna in continoare.
leon18 .07.2009
MONITZA86 spune:
salutare tufa!!
sunt o zmeurica coapta in 06.08.2009 cu GN.3250 si apgar 10 prin cezariana si vreau sa o deconspir pe mami care va citeste din umbra si nu reuseste niciodata sa va scrie deoarece eu sunt din ce in ce mai devoratoare de timp.Astazi am reusit sa o conving sa intre sa va salute si sa-si arate identitatea.Dorinta noastra este sa ne primiti si pe noi in tufa voastra cu zmeurici foarte dulcici!!!!
Mamica fericita
Stefania Maria