**Zmeurici de iulie-august 2009 (25)**
Raspunsuri - Pagina 15
micaalsa spune:
Giova, sanatate multa la gogoasa. Sa treceti cu bine si peste tuse. Sper sa nu aiba nimic grav.
MONITZA86, mersi pt reteta de iaurtel. O sa incerc sa fac, sper sa-i placa si sa nu trebuiasca sa cumpar din magazin. Iulia nu mi-a mancat deloc iaurtul simplu, doar cel cu fructe 
chance2008, doina "instrumentul" din care papa Teodora
e o chestie
in care pui fructele intregi si cum mozolesc ei acolo, iasa pasta. Nu e nici un pericol de innec si se invata singurei sa tina in mana si sa pape. Nu am luat-o din tara si nici n-am gasit vren site extern care sa o livreze. E super mishto smecheria ![]()
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
Teodora(11.07.2009)
Nasterea printesei
siacob spune:
buna 
Din ce mananca Teodora banana si de unde se cumpara?![]()
![]()
Arata foarte fain si vad ca ea manuieste bine spre gurita banana, prin urmare vreau si eu...
Am avut un weekend cu zile bune si nopti nebune, dar sper sa treaca si sa avem o saptamana mai ok.
Am avut o surpriza mai putin placuta aseara cand am cantarit-o pe Beatrice, in ultima luna nu a luat nimic in greutate. Fitele la mancarea, nopti nedormite, plansete, febra si toate cele nu au ramas fara urmari
. de trei zile mananca ok asa ca sper sa isi revina. Mi se pare ca desi eu mai am lapte ea suge din ce in ce mai putin ca durata :(((( sper sa isi revina.
siacob spune:
Ehhhh...pana am trimis eu mesajul am vazut ca micaalsa a raspuns. Mi se pare un foarte bun ca sa invete copilul sa manance singur. Poate vor aparea si pe la noi....
LuisaTL spune:
Buna dimineata, mamici!
Si eu as vrea sa va mai scriu din cand in cand , dar asa e, e mai greu cu doi copii...dar e si frumos. Eu am renuntat s-o duc pe cea mare la gradinita, am zis cel putin pana se mai incalzeste ca nu se mai poate la cati virusi mi-a adus bonus acasa
. Ea face raceli usoare care trec fara antibiotic, in schimb pe Sara au terminat-o
. Avem 2 saptamani cand bagam antibiotice la greu pt ca s-a complicat o viroza (de la faringita/laringita si acum bronho-pneumonie se pare) tare greu mai e... Partea frumoasa e ca deja se joaca impreuna
. Sara cam de o saptamana sta fff bine in fundulet
. Cat timp se joaca ele mai respir si eu si mai apuc sa fac cate ceva
.
In rest, ne-am diverisficat tare bine
. Nu mi-a refuzat nimic si e tare papacioasa. Am sarit de vaccin avand in vedere raceala, doar masuratori luna asta: 9, 500 kg si 73 cm.
Fetele, voi ati incercat fructele exotice? Eu am incercat doar avocado si i-a placut tare mult.
Incerc sa mai revin...
Giova spune:
M-am luat cu altele si nu am mai apuc sa raspund.
Chance asa e...la noi dureaza mult antibiograma, ziceau prietene din strainatate ca la ei se face pe loc...pleaca copilul cu tratamentul adecvat.
ai primit PM-ul?
mersi de site-uri...cam nasol cu limita de kg. al meu acum are 9300gr.
Criss asa e cand sunt mai multe oferte...ne decidem greu de tot.
Nu am folosit scutece refolosibile, parca Motana a folosit, nu mai retine xact.
Blanca cine papa 200 gr? al meu papa in zilele bune cam 100 gr, am inceput sa ii cantaresc piureul. mai baga si lapte pe urma dar putin de tot. ma dispera ca mai mult se joaca la san in timpul zilei. al meu sot zice ca incet-incet va renunta la tzitzi...eu sper sa nu.
Liluc mersi de site-ul cu comentarii...parca mi-am schimbat si eu parerea...cred ca tot la jolly jumper ajung ca e si limita de kg mai mare.
Mony eu avocado cumpar din Real, e crud...dar cum nu are nicun gust, il bag in piureul de legume. il pun la steamer cu restul de legume.
Doina felicitari pt. cei 2 dintisori. e acru iaurtul de Campina, seamana cu cel facut de bunica. Edi l-a mancat, i-am bagat si o masura de cereale.
azi ii voi da Napolact sa vedem daca ii place.
Sara_amira super ca ati scapat de vaccin fara reactii. sa se vindece si Edilinul, ca sa-l intep si pe el. si Marco trebuie sa faca vaccinul de 4 ani
. Musai sa-l iau si pe sot cu mine.
Ema te cred ca ti-e greu cu amandoi. eu am noroc ca Marco e mai mare, intelegator si ca e la gradi. cand e Edi in toane proaste nu am timp nici sa respir.
Corinna da...ma uit la limita de kg, de aceea am ales Jolly jumperul. Mi-ar fi placut cel de la Fisher price, dar iti limiteaza miscarile si limita de kg...si la cat costa nu merita pe termen asa scurt.
Micaalsa interesant dispozitivul....super ca papa din el.
Eu nu am probl. Edi prinde banana, painea, piscotul si suge asa de fain pe ele. banana nu-i prea dau ca el face scaunul prea tare.
LuisaTL asa patim si noi cu Edi. deocamdata ne-am tratat homeopat, fara antibiotice. Marco e doar purtator de virusi...i plaseaza lui Edi si noi tragem pe raceli, muci si alte cele de m-am saturat.
acasa nu-l tin ca nu rezist cu 2 si cum e la privat nici nu-mi permit sa platesc si el sa stea acasa.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Giova spune:
de cateva zile laptele meu nu mai e asa straveziu...e din nou la fel de gras ca in primele luni...nu-mi explic de ce....
aseara am scos o doza de lapte si Edi a refuzat sa o bea din biberon. vad ca iar face figuri la sticla. Jumatate i-am pus in cereale, jumate am aruncat.
acum trebuie sa mai stochez si laptele din ultimele zile ca tragea de cateva ori si gata, asa ca m-am muls si asa am vazut grasimea lui.
de dim. a mancat piure de mar cu agrumi (portocala si lamaie si vit.C), din borcanasele cumparate din Italia.
la dr. mergem doar la 15:45, dar vad ca nu mai haraie asa. In schimb stranuta
...sarim din lac in put
.
_
Gio
de
Simina1980 spune:
Salutare!
Am intrat sa-i urez la multe lunite lui Filip-pui de Noce!Sa fii sanatos puiule si sa o bucuri pe mami!Noce am mai intrat pe blogul tau si mi-a placut tare mult!Felicitari!M-a impresionat f mult povestea nasterii!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
MONITZA86 spune:
Buna fetelor!!
Cand ma bucuram si eu ca a revenit gogoasa mea cu somnul,am avut din nou o noapte intrerupta din ora in ora.Nici macar BOnnisan nu mai are efect.Probabil ca pana la aparitia minunatilor dintisori tot asa va fi.M-am resemnat cu somnul din timpul noptii.
Monyeu am cumparat avocado din Kaufland si a fost foarte gustos si nici nu e scump.
Luisaeu i-am dat si mango amestecat cu para si mar,si i-a placut foarte mult.Ii place mai mult decat avocado la care se cam stramba cu toate ca l-a amestecat inchid gurita si cu greu ii dau o lingurita doua.
giova si eu am observat ca lapticul isi schimba culoare si in functie de ce mananc in ziua respectiva,de exemplu daca mananc mai multe lactate in ziua respectiva si lapticul e mai gras ca de obicei.La mine chiar a ramas la fel de la nastere.Bafta multa la DR. si sa nu aiba nimic Edi sa fie nimic mai complicat.
Blanca asa face si micuta mea la san in timpul zilei,ii trebuie putina tzitzi de sete si probabil de alint in schimb noaptea e preferata ei.Nu cred ca o sa renunte la tzitzi numai ca acum au descoperit si alte gusturi de care sunt incantzti.Stefania are o placere deosebita cand e la tziztzi sa adoarma asta e somniferul .Noi am inceput sa papam branzica cu banana sau cu mar!Nu se mai vede satula cred ca asta ii place cel mai mult
doinala mai multi dintisori !tot asa v-ati chinuit pana au aparut
sara amira bine ca trecut vaccinul de acum pauza pana la un an nu?
ema de apreciat ca va descurcati cu doi mie mi se pare destul de solicitant si cu unul dar toate puterile vin din interior mai ales ca avem rasplata cate un zambet dulce 
siacobnu te ingrijora si mica mea a fost racita si a stagnat in greutate ,apoi a recuperat kg.Oricum nu mai i-au atat de mult ca sunt din ce in ce active.
O saptamana usoara!!!!
MAMI DE
STEFANIA MARIA
mica mea comoara
iulie.aug09 spune:
Abeg, Monitza, Airam sunteti in lista. va rog sa ne dati datele care lipsesc.
Giova.
Giova spune:
Uliiasi! Multa sanatate si fericire alaturi de baietii tai!
la cat mai multe lunitze: Filip si Denis Adrian! sa cresteti mari si sanatosi zmeuricilor!
_
Gio
de