Romanii din Marea Britanie (22)
Raspunsuri - Pagina 19
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina1974 Rory, fara nici o suparare, insa Letitia cam are dreptate.Din ceea ce am inteles eu, tu ai pelcat asa, un pic de nebuna, cu copil si sot dupa tine...unde? La ce? Dzeu stie. Nu ai avut nici o informatie despre tara asta, nu stii nimic de sistemul de aici si, cu toate astea, ti-ai facut bagajele si ai venit in Watford,bazandu-te pe faptul ca Luna1 ti-a zis ca acolo sunt chiriile mai mici ca in Londra si poti sa ajungi destul de repede in capitala. Eu, personal, am multe semne de intrebare. E ca si cum vorbesc eu cu fetele din Japonia, si mi se pune pata asa, deodata, sa plec cu catel si cu purcel in Tokyo sau ,ma rog, in apropiere. Bun, ajung acolo si ma rog ca o fata de acolo sa-mi raspunda pe privat la intrevarile pe care le am vis-a-vis de viata acolo. Crede-ma, nu as face asa ceva nici daca mi s-ar promite marea cu sarea. Ai stiut ce greu este sa inchiriezi o proprietate aici? Stii ca iti face credit check? In cazul tau, cum tu nu ai vechime aici, trebuie sa platesti chiria pe vreo cel putin cateva luni in avans ,la care se adauga depozitul, dec care nu scapi nici in ruptul capului, ori sa-ti gasesti pe cineva care sa garanteze pt tine. Din cate stiu, tu nu ai pe nimeni aici. Letitia are un stil mai direct in a-ti spune parerea ei, chiar dur as putea sa spun, uneori,insa are dreptate 100%. De cand sunt in tara asta, si am ceva vreme, eu nu am auzit pe nimeni ca sa vina asa cum ai venit tu. Si-apoi, stii cat e de greu sa-ti gasesti job, cel putin in ziua de azi? Cristina ,Iasmina Timeea si Georgia Helia |
Tocmai ca,din pacate , mai sunt si astfel de persoane care cred ca tot ce zboara se mananca!Eu chiar nu stiu cum de pot face asa ceva,mai ales avand grija unui copil!
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
Darling_ spune:
buna seara dragi mamici,
ma bucur ca s-a mai calmat atmosfera si ca s-au mai schimbat subiectele. Gasesc informatiile de aici foarte utile si le citesc pe nerasuflate, v-am gasit de curand si mi-ar placea si mie sa vin la intalnire in caz ca se organizeaza. Apropo oare sta cineva in zona Bucks, noi locuim in Beaconsfield de 3 ani. E foarte liniste si curat, poate prea liniste cateodata.
eu de 2 sapt jumate am aflat ca sunt pregnant again, un fel de shocking news, dar am primit vestea cu mare bucurie. Habar n-am cat are sarcina ca am dating scan de abia pe 3 martie. Sper sa fie totul bine.
stie cineva ceva de tax credit? L-am inscris pe Eduard la un nursery din oct si am aflat ca as putea aplica pt asa ceva. In prezent lucrez, full time. Dar de cand am aflat ca sunt gravi stau si ma gandesc ca nush daca mai are rost sa mai aplic ca daca intru in maternity leave iar nu cred ca ma mai incadrez. Banuiesc ca DPN ar fi prin sept, oct.
Cristina si mie mi-a cazut parul f rau cam cand avea Eduard 9, 10, 11 luni. A durat ceva si era numai par pe jos, in toata casa. De vreo 2 luni s-a oprit de la sine si parul arata bine acum, s-a regenerat si pare ca-si revine. Am folosit Regaine, dar nu cine stie ce ca inca alaptam si mi-a fost cam frica.
o seara buna tuturor
Adriana si mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina1974 Fetelor, puteti sa-mi recomandati ceva impotriva caderii parului,ceva care sa se gaseasca in magazinele de aici si ,eventual, incercat de voi? Imi cade parul foarte tare, de cand am nascut-o pe Georgia,de am ajuns sa-mi fac diverse calcule cand ajung sa imi pun extensii, eventual peruca....... In privinta proiectului de lege de care vorbiti voi, nici eu nu cred ca se poate asa ceva, cel putin acum. Oficial, de abia s-a iesit din recesiune, insa stim cu totii ca nu mai e ca acum cativa ani de zile. De unde sa dea statul atat de multi bani,inconditiile in care nu pot creste taxele si impozitele. La urma urmei, tot din banii contribuabililor s-ar plati si asta, si nu vad pe nimeni ca in conditiile in care toate preturile cresc, iar salariile sunt cumva inghetate, sa fie dispus sa plateasca mai mult la guvern. Cel putin asta e parerea mea. Cristina ,Iasmina Timeea si Georgia Helia |
Cristina , dupa ce am nascut-o pe Alexa si intr-o perioada extrem de stresanta cu ex-ul , imi cadea parul intr-o veselie de credeam ca raman fara de tot si am rezolvat cu ceai de pelin si o masca facuta din ou,miere si ceai de urzici .Nu stiu daca ai putea gasi ceva de genul asta aici dar la mine s-a cunoscut mult si pentru ca i-am aplicat astea si Alexei , dintr-un par pisicos si rar i s-a facut un par des si frumos si gros acum de nu-ti vine sa crezi(Are parul lung pana la fund .).
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
motanik spune:
Adriana, felicitari pt sarcina si bine ai venit!
Poti aplica, daca nu primesti deja, pt Child Tax Credit la HM Revenue & Customs. Daca muncesti si puiul merge la gradi, unul dintre elemente va fi Childcare Tax Credit si altul Working Tax Credit. Este una si aceeasi aplicatie.
Cristina, stiam de plata de 500 lire, nu trebuie neaparat sa fii pe beneficii din cate stiu dar trebuie sa ai venitul casei sub 16k sau ceva de genul (bine, ca daca esti sub 16k intr-adevar te incadrezi si la alte beneficii).
O sa imi iau inima in dinti sa le dau telefon, sa vad daca primesc ceva.
Cat despre par, si mie imi pica intr-o veselie dar tot extraordinar de des e, si fie-mea ma mosteneste. Indiferent ce sfat vrei sa urmezi, asigura-te ca samponul e unul naturist si ca nu ai lipsa de vitamine.
Apropo de intalnire, ce ziceti de luna aprilie, eventual la un weekend sau doua dupa cel cu Pastele? Sambata sau duminica 10-11 sau 17-18 aprilie? Ramane sa cautam apoi un loc in Londra, dar intai sa ne hotaram cu data. Ce ziceti?
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
sinzi_ana spune:
Fetelor, intervin si eu cu o intrebare
Care este numarul cel mai mic de haine pt femei la NEXT?? Mi-am comandat ceva de la ei, marimea 6, si e imensa...si e cea mai mica marime pe site-ul lor...Exista mai mici?
motanik spune:
6 e imensa? Wow!
6 e cea mai mica marime la next daca asa zice siteul
http://help.next.co.uk/Section.aspx?ItemId=10479
Daca esti si micuta de inaltime insa, ar trebui sa verifici gama petite dar tot 6 va fi marimea cea mai mica.
M-ai facut curioasa, cate kg ai?
Prietena mea chinezoaica are vreo 45 si incape taman bine in 6.
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
lara_c spune:
wow
Si pe mine
Eu am 52 de kg la 1.70. si port 6. Uite Motanik spune ca si la 45 e ok 6 , dar banuiesc ca amica ei e mai scunda deci raportul inaltime greutate este posibil sa fie acelasi.
Daca ai cu mai mult de 20 de kg sub inaltime( sub nr de cm dupa 1 m), nu e in regula sa stii.Ca sa arate imens pe tine tre' sa i vreo 35-40 de kg la 1.70...
Dar tu ai probat sau te-ai uitat pe site si ti s-a parut imens??
6 este cea mai mica marime de adulti din cate stiu eu ( exista 4, mai mult pt adolescente, si nu prea e ceva comun).
In RO, cat purtai, ca tot asa 36 este cea mai mica marime cu 34 pt adolescente (16-18) ani sau persoane adulte chair ff slabe, sub greutate.
Lara w10+ si Huckleberry Errie
Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali
madutza09 spune:
Buna dimi si cate un si de la noi pt fiecare...
Eu problema cu parul, care devenise si la mine destul de serioasa am rezolvat-o cu un tuns scurt frumusel e mai lejer acum ca urmeaza sa vina si bibiloi, desi sunt o sustinatoare a parului lung pt mine a mers schimbarea de look
Darling...felicitari sarcina usoara si bb sanatos pt tax credit potzi aplica in functie de venitul familiei mai multe inf de pe site sau la tel. www.hmrc.gov.uk/taxcredits/start/who-qualifies/overview/quick-questionnaire.htm" target="_blank">aici sauwww.adviceguide.org.uk/index/your_money/benefits/benefits_and_tax_credits_for_people_in_work.htm#working_tax_credit" target="_blank">benefits
Subsriem si noi la intalnirea de gradul trei...sper sa ne mai putem deplasaramane sa stabilitzi voi unde,ce si cum...
O zi buna la toata lumea
25+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999
www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI
Luna1 spune:
Hello gagici,
Darling felicitari pentru sarcina.
Sanzi mai verifica o data labelul, poate e ceva in neregula, ca sa iti vina 6 imens e...de rau, sper sincer ca nu esti asa slabuta. Eu port 8 la Next insa gama petite ca am 1,60 (de fapt 1,58 in Romania si 1,60 aici)
De benefits nu ma pricep deloc deloc ca din pacate/fericire nu ne calificam la nimic (decat la ala pt copii care il ia toata lumea). Insa i-am zis sotului ca ne vom muta in Westminster in Londra, mai turnam 4 copii, ne despartim formal si in max 4 ani va inivit la mine in mansion in Maida Vale. Ca altfel nu cred ca vom reusi sa ne luam vreodata mansion in centrul Londrei.
Motanik in Aprilie suna bine. Daca te ocupi tu sa cauti ceva frumos, ori un loc de joaca, ori daca e vremea frumoasa ne vedem in Hyde Park, cum vreti voi.
Va pup
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
carstea spune:
Venim si noi la intalnire daca e duminica.Lucrez sambata
Am aplicat si noi pt tax credit si child tax.Noi am aplicat pe baza veniturilor de anul trecut fiscal .Ne-au dat ceva banuti .Dar cred ca la anul nu ne mai incadram.
Suni la ei si te intreaba la tel cateva intrebari sa vada daca te incadrezi.Iti trimit ei formularul si tu trebuie sa-l completezi.Mie mi-a luat cel putin 6 luni ca nu m-am apucat de el.In final au fost cateva date de la angajator de alergat dupa ele si cate ceva de la gradi dar raspunsul a venit repede si primesti banii retroactiv 3 luni de la momentul in care ai facut aplicatia.