Pepenasi de iulie-august 2008 (168)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Dara eu i-am dat ciuperci Ioanei de cateva ori, a mancat si ghebe(puse de mine la borcan), si din cele la conserva, si champignion proaspete. Bineinteles ca nu a mancat mult, mai mult a gustat cateva gurite. Nu a patit nimic.

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_teo spune:

Neata.

Mona multa sanatate

Am citit printre randuri,ioi aveti un stil de a scriee...ma uimiti,am avut de recuperat vreo 7-8 pagini

am citit de copii nazdravani,si ale mele imi fura elasticul de la par,dar mai rar ele au ce au cu coronita,aveam numa unu si am fost obligata sa merg sa mai iau una ca se bateau tot timpul de la ea si acu ca au 2 nici nu mai stiu pe unde-s deci na...si le poarta ca guler nu pe cap:)))

Mergi la inceput

si eu le-am dat ciuperci la fete sa pape si nu s-a intamplat nimic..
in schimb as vrea sa le dau salata de vinete ...hm oare sa pun maioneza,le-ati dat??

Mergi la inceput

Gataaa am reusit sa pun si eu poze asa cum va promiserai....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

Cafele, sucunele, bombonele ca e zi mare frate! E ziua lu' soACRA

Pica deci clar, te citesc pe tine, ma citesc pe mine! Aceleasi idei de-a valma, in legatura cu gradinita! Io zic sa-i dam la aceeasi...macar sa stam acolo sa nu ne plictisim amandoua:) Pfuuuuu, iti trimit un suflu de chef, sa faci azi tot ce vrei! (ai vazut ca la Mirunicime a functionat? apropos, care mai vrea pofta de mancare? gratis trimit puf-ul)

Sor'mea statuie? Stai fata, ca tre sa-i fac io una profei, cu tzatze si destele de la chisoari, ca i-am promis! Si un nikon agatat in...batz!

Mada io sper ca pt binele nostru dar si al urechilor alora, sa vie frantz laptoapa pana pe 8! Altfel, valeleleu si ofofof!

Onutz te incing! Nu, deci nu:) Ah, cred ca Xena nu intra prea curand, e mega super busy dar iti pot spune eu ca, din cate imi amintesc, plecarea ei la Londra a definitivat intarcarea. Moooa ce putin costa si ce conditii si ce..uof, tara asta...

Capri nu ma pricep dar as zice ca e de la antibiotic! Adica as spera chiar, ca asta trece, numai sa nu aveti vreun rotavirus, ca nu asta v-ar mai trebui acum! Sanatate muuuuuuuuulta printesei! Daca as avea o oferta pt o nunta, te sun pe tine, ok? Mi-e mai usor asa.

Mona of. A avut si nepotelul meu chist pe ficat, numai ca el avea 12 ani. Pe el l-au operat si acum e perfect. Nu stiu, poate la voi nu e asta sau, habar n-am, ma blocheaza vestile astea! Va doresc sanatate MAXIMA iar daca te putem ajuta cumva, sa ne zici!

Dara, desigur, te astept oricand iti doresti tu! T e ca Denisa, nici ea nu e fan de dulce deloc, gusta, ca e pofta in persoana dar atat; numai inghetata ii place dar asta pt ca e acrisoara. Eu ciuperci i-am dat, am urmarit-o si nu are nimic. Desigur, nu ciuperci pe paine, nu multe, nu des dar i-am dat! Sanatate Denisucai!

Profa deci atat de chitroasa eeesti? Cum care Sf Marie? Deci...deci...deci stiu ca-i criza si din astea:) da' chiar sa nu dai tu un mic si-o chifla??? Bine fata, vin cu parizeru si painea in celofan si o ceapa in ziaru libertatea si, daca ma infurii, imi iau chiar si-o turta dulce (ca mine, asa!). Deci te-am trecut cu bila neagra...prof-a e zgarcioaba, fifti-fifti da mai mult la ea...prof-a de romana, deh Las' ca ti-o coc io, nasturic-o!

Ahh, si mai zi-i fata sora'tii sa lase orataniile alea in pace si sa mai vina si in bostana, sa vada ce-are la usa......pe tine adica!

Nevi tu n-o stii p'aia??? Profa zice si zice si zice si noi nimic, Batman Batman! Stai aiiiici, avem nasturi de descusut!

Mada, tare fi'ta frate, cat tupeu si pe voi acuma...no tv! Asa pariiinti, mai rar!

Misha...ia, 5 minute la colt pe coji de nuci, ca-s de sezon! Antalya, soare, mare....bai baieteeeeeee, vorba fiica'mii!

Anna nu stiu, daca e sensibilizata si la voi e frig tare, mai bine chiar sa nu o scoti inca vreo 2-3 zile; nu stiu, o fi stiind medicul ceva, zic! Ma bucur ca ati scapat, draga de Ioana cat a mai tras si ea!

Adina eu vinete nu-i dau, adica salata! I-am pus felii de vinete in musaca si a fost ok. Insa, a ciupit niste salata de vinete cu maioneza de la socra'miu din farfurie, de Craciun, si s-a patat la gurita, asa ca eu zic pas pana dupa 2 ani jumate incolo. Ne pui poze cu fetele, daaaa?

Vai, fug, stiu ca ati mai vrea sa stau ca-s asa o dlagutaaaa dar fi'mea tocmai si-a pus juma de bidon de body scrub (mimosa&salvie) pe ea...e mov asa! Flacara violeta unde mi se ascundea!

Revin...pupi

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

diaruxule, bestiala semnatura ta!

Stefan tuseste, ceva laringita dupa cum face ca un caine latrator Dar a picat la fix...ca avem o saptamana de vacanta, numa buna sa se refaca copilul

gata...time expired....
Matei ma cheama.
mai revin eu.

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Neata, si-o cafea sa taie greata . Moooama, n-am chef de nimic astazi, doar de voi

Piculina, Sunu sa stiti ca si mie pediatra asta noua si priceputa mi-a zis ca s-ar putea sa ma grabesc cu gradinita. A zis ca doar daca vedem ca are un sistem imunitar beton ne da go-ahead-ul. Bine, fi-mea atunci era si varza si oricum nu-i asa ca ai vostri, pai a mea daca ar sta in picioarele goale prin casa ar pisuli din 5 in 5 minute, nu-i place frigu deloc nene.

Sunu credeam ca doar io m-am prabusit sub scaun cand am citit-o pe-aia cu "si io i-am zis ia-ti cravata violet si el nu si nu, Batman, Batman" Deci io-l votam pe Junior doar pentru Batman nene... Oricum, violetu' e la putere

Mona, Capri imi pare rau tare ca-s bolnaviori puii, io, desi am lesinat in farmacie cand am cumparat probioticele alea americanesti, acum recunosc cu mana pe inima ca-s excelente, plesneste de sanatate cupilu. Jarro Dophilus Baby se numesc, exista cica si unele cu colostru care au renumne la fel de bun, tot de la aceeasi firma. Intrebati-va pediatrii daca le puteti da si voi copiilor

Mona de epistaxisul lui Codi ce v-a zis doctorul?

Biri sunt mortali nene cupii, sa vezi ce-or sa se coalizeze impotriva voastra, o sa faca dracii si n-o sa scoteti nimic de la ei daca acum se tin de din-astea

Bai, fi-mea e o mare figura, ea ar manca numai chestii de oameni mari, ii ploua in gura cand ma vede cu salamul de Sibiu pe masa, imi fura din senvis daca nu sunt atenta, icre (ar) sparge, da' limitez consumul ca mi-e frica (nu stiu de ce), plange langa cuptor pana se face pestele (in orice forma, pane, cu sos de lamaie, prajit, oricum, peste sa fie). De altfel si cartile preferate tot cele cu pesti si vietati de mare sunt , n-am vazut asa ceva...

Si de unde ii era frica de apa si baia era un cosmar, de vreo 2 saptamani a ajuns sa dureze baia si 40 de minute, n-o mai pot scoate din apa, iar daca facem baie impreuna, stam pana ni se incretesc si capilarele.

Iar de cateva zile nu mai vrea sa manance decat singura, se pune pe scaun la masa, i se pune o carpa de vase la bot, lingurita si castronul si noi tre sa ne carabanim, ne zice "peaca, peaca" si nu ma lasa niccum s-o ajut, acum pe langa chiloti si pantaloni pisuliti mai spal si 3 carpe de vase pe zi

Va pupez si mai vin io azi ca n-am diloc chef de lucru

Vick pe unde umbli?

Ah, si am terminat si io reparatia kapitala a danturii pe anul asta, incheiata apoteotic aseara cu un detartraj, moama, tortura curata, cine-a inventat detrartrajul a fost discipolul lui Mengele nene, imi venea sa fug di pi scaun

Monica si gargaritza Nancy

blog revival - chestii gargaricesti

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna fetele!

ioana ieri a avut muci curgatori si azi sunt verzi dau o fuga cu ea la budimex diseara ca la medicul de familie nu merg casigur ne da antibiotic, iar stanciu sigur nu ne primeste la urgenta pt muci.

eu ii dau lui david colostru cu probiotice de la childlife.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

boti, la fel si Matei cu mancatul....numai SINGUR!!! Si eu cu carpa de vase in poala si babetica de plastic pe piept(care uneori nu o vrea) - tati zice ca nu o vrea pentru ca nici noi nu purtam babetele....Si gata...sa dispar de langa el! Si se descurca!
De regula este momentul meu de spalat vase si sters bucataria.
Iar cu "mancarea de oameni mari" oh...nu as putea sa-i dau altceva decat ceea ce avem noi in farfurie!

Aseara de exemplu, tati si-a cumparat toba de porc, chestie foarte rara in casa noastra....ma si mir cum de a cumparat acel colt de toba...asa. Pana si-a pregatit el hreanul si mustarul...copilul ia furat toba!! si gata a fost...au impartit-o jumi juma.In timpul asta eu pregateam cina pt copil...care am mancat-o eu....

proud mummy

Mergi la inceput

Kata multa sanatate la motzata.

ale is innebunite si ele sa pape singure,ufff m-au innebunit,tre sa le las pe ele cu lingurita si se fac ca "purcelele" cum le zic io,dar nu vor s ale dau eu si gata,cand le dau mancare cu zeama,iese scandal mre la noi...urla si se tavalesc pe jos ca ele vor singure frate si culmea e ca daca una nu vrea sa ii dau eu si vrea singura,musai si a doua la fel...spal la tzoale dupa ele,noroc de saraca masina,cred ca ma blestema maxim

Mergi la inceput