Condica salajencelor(106)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
Bimilit spune:
La multi ani ,mamaie!!
giulia sa-ti traiasca domnisoara.o tuc apasat.bey,te rog io sa-i spui lui mamaie ca si io fac anu asta 28 de ani,de cand nu ma mai joc cu papusile si 21 de cand mi-a venit ciclu
.deci is tanara rau.parol ca eu am suflet de copil, uneori comportamentul ma tradeaza
.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Bimilit spune:
uitai,giulia am noroc cu mama si tata.ei trimit orice .mi-ar trimite si wc, da cica e alt sistem de racordare.
auzi soro de nu le pot pune sus toate anu asta io ti le arat in ambalaje si le desfac, asa sa ma dau mare ca am americanisme,ca stii tu ca io modesta rau.
Bimilit spune:
mihaela, spor la inavatat.
diana, sanatate familionului.tu si auras bagatio aspirina saracului, ca cica trateaza gripa.
gascaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,la raport.
dianaiulie2009 spune:
LA MULTI ANI, MAMAIE !!!
Sa traiesti 100 de ani, sa fii fericita, sa te bucuri de realizarile fiicelor tale , sa ai sanatate sa-ti poti creste nepotii .
Giulia, va doresc tot binele din lume si implinirea tuturor dorintelor !
dianaiulie2009 spune:
LA MULTI ANI, BUNICULE !
Diana, sa vi-l tina DD sanatos multi ani de acum inainte !
dianaiulie2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bimilit gascaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,la raport. Bimilit - soacra cu DOUA nurori ![]() |
Iar acum raportul de seara...
Azi a fost o zi nashpa pentru mine. Lume multa... Ma rog la DD sa-mi dea putere sa pot trece peste toate aceste rautati din aceasta lume.
In rest ... am calcat o droaie de haine, am spalat o tura de prosoape, acum merg sa mai bag una.
Maine am carbo si inca nu m-am gandit ce voi manca , poimaine am vitamine ... si tot asa ...
Sper ca maine sa am o zi mai faina decat cea de azi
![](chatterbox.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Io am invatat azi...mai si-mi place. ce e tare ciudat e ca citesc in engleza, inteleg in romana si trebuie sa stiu in suedeza . Dar am gasit un dictionar de cuvinte de specialitate online, dictionar explicativ si am vazut ca toate sunt de genul "furculition"(stiti bancul acela, nu?
). Adica mutation e mutation numai ca se citeste altfel, translation e translation, etc. Noroc ca mai stiu chestii din liceu de pe la biologie, cu gene si cromozomi dominanti si recisivi...si-mi adusei aminte cum o mama si un tata cu ochi caprui amandoi pot avea un copil cu ochi albastri
. Maine trec mai departe...abia am citit chestii introductive, dar citii aproape un capitol din 3 cate am pentru primul test. De m-ar tine tot asa...
.
adriana imi pare rau ca iar e nasol la voi la serviciu...eu cred ca nu as mai putea lucra in atmosfera din aceea .
Bia da-i bataie cu casa!
sa va mai spun ceva...stiti probabil ca la noi se separa gunoiul menajer de hartie, metale, plastic, sticla. Ei bine, azi am primit alte doua containere unul maro si unul gri(despre care si Ovi si Silvia au zis ca sunt gri amandoua...). Asta ca sa separam acum si gunoiul menajer. Adica in gunoi kompost(ceea ce se descompune-mancare, flori, etc., avem o lista maaare cu ce putem arunca acolo) la care am primit si pungi speciale, ecologice si in gunoi de ars(alte gunoaie care nu se descompun gen scutece, saci de la aspirator, tigari, textile, jucarii de lemn...tot asa avem o lista maaaare) care se duce si se arde la fabrica de ciment pe post de combustibil. Ca sa vedeti...cica gunoiul care se arunca pana acum nu era deloc ecologic, se foloseau pungi de nailon care nu se descompun si uite asa ne-au mai dat de lucru...
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dianalaura/dianalaura.jpg)
dianalaura spune:
Multam de cafea!
Si multam de urari Adriana!
Bia, bagam si aspirina saracului, mai rarut ca adormim noi pana adoarme Stefan, da no, tot ii bine. Si profitam de aspirina asta ca ajuta si la slabit, asa ca Adriana, daca tot ai revenit la cura (din cate am inteles) mai baga si cate o aspirina de asta a saracului
Tu Bia, la fel de nebuna ai ramas...nu ti-a venit nici o idee de business? Ca mie acusi mi se termina somajul...si poate ma angajezi la tine..
diana de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/giulia71/giulia71.jpg)
giulia71 spune:
Fetelor multumim de uraturi.
O sa i le dau lu mamaie sa le citeasca, tare se va bucura.
Aseara am fost la inot la severus cu Cani, da minte n-am avut si i-am dat doua imbucaturi inainte de plecare si copilu de la efort a vomat, nu, nu-n piscina langa...
Asa m-am speriat si s-a spriat si el ca nu i se intampla prea des.
Adriana ce sa-ti zic, eu am curajul nebunului de mi-am dat demisia. Si la mine devenise stresul aprope insuportabil pentru mine, munca multa, bani ioc si nah tot asa.
Va zic, este super sa ai un loc de munca unde sa vi cu voie buna, din pacate cred ca oriunde in lume il gasesti foarte , foarte greu.
Mihaela,nu-mi zice de sortat ca asa ma apuca niste melancolii si-un dor de duca d'as pleca si maine.Stiu, stiu cand ma plangeam ca is singura, da' cine se shopingarea toata ziua?
Mai fetelor, da voi nu mai ziceti nimic de-o iesire???
Nimic, nimicuta?
Eu ma pui pe lista-is cap, cine mai vine?
uneori gandesc prea mult....