Condica salajencelor(106)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

WOW o sa aveti baie ca la america! Bravo! Nu costa mult sa vi le trimita? Nu trebuie vamuite, e ok cu transportul? Abia astept sa vad poze.
Hai mai ca nu mai aveti mult, vorba ta, cu pianul va rezolvati livingul. Usile interioare va vin din America? Sau exterioare?
Io sper ca in vara asta va mutati, nu? Nu de alta, da sa facem petrecerea pe terasa, la un gratar. Vezi ca noi suntem in zona prin mijloc de iulie.....

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

fetelor cu mana pe inima va spun ca daca stiam ce implica constructia unei case ,ziceam pas.casa asta ne-a mancat sufletu si o groaza de bani.io si colegu suntem antitalent la constructii si ne putura prosti fiecare cum au vrut.noi am fost de buna credinta si am crezut mesterii.ei as, ca ne-o luaram rau di tat.
de stiam cati nervi implica lucrarea asta , preferam un ap cu 5 camere sau o casa gata construita.uite acum cu criza scazura preturile de numa.dar de ar sti omu..........
acum am intrat in hora si trebuie sa jucam.
oricum vreau sa va zic ca mesterii buni sunt ocupati de numa.cel care a lucrat la acoperis a si zis ca are lucrari luate pana in septembrie anul asta.deci se mai construieste inca.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

uitai sa zic ca mai ramane curtea de facut.dar ptr imprejmuit lateralele, avem plasa si stalpii.trebuie sa vedem cum facem in fata.
oooooooooooooooooo si nu ne apucam de lucru la interioare pana nu .............................modificam mirobolanta scara.

Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

Ah, inca nu ati facut scara? Dar ziceai la un moment dat ca ati gasit solutia si o rezolvati...
Curtea se face dupa mutare, nu-i urgenta.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Mama mi-a zis ca a vazut o oferta pentru Egipt la o agentie zalauana de 7 zile in Sharm el sheik la 350 de euro de persoana cu transport cu avion cu tot. Nu erau incluse taxe de aeroport si viza. Mie mi se pare oferta faina...

Vai Bia, Felix e statiunea copilariei si tineretii mele. Am mers acolo an de an, cu ai mei, de la 12 ani pana la 20. Oooof, ce fain era! Mi-s asa de familiare hotelurile alea, desi noi nu am stat la hoteluri ci la Sinmartin, la Casa Agronomului care era transformata in hotel. Ai mei au mers si dupa ce eu nu m-am mai dus cu ei, inca multi ani...fain de tot! Cred ca tragem o fuga la vara cand venim...ca prea mi-i dor de locurile alea...

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

oferta in egipt e pntr luna februarie?
cam greu sa-l scot pe tudor 7 zile de la scoala.

si mie imiplace in felix.bine cand am fost am stat la hotel nufarul sau la pensiune privata.poate anul asta de paste iar o tulim in felix.sa vaz cum lucreaza colegu.

Mergi la inceput

Citat:

WOW o sa aveti baie ca la america! Bravo! Nu costa mult sa vi le trimita? Nu trebuie vamuite, e ok cu transportul? Abia astept sa vad poze.
Hai mai ca nu mai aveti mult, vorba ta, cu pianul va rezolvati livingul. Usile interioare va vin din America? Sau exterioare?
Io sper ca in vara asta va mutati, nu? Nu de alta, da sa facem petrecerea pe terasa, la un gratar. Vezi ca noi suntem in zona prin mijloc de iulie.....

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

usile interioare din casa si beci.exteriaore avem.sunt puse de 2 ani, la fel si geamurile.culoarea e data la casa.

transportul nu costa exagerat demult.si oricum ies mai bine cu ele trimise de acolo decat din ro.in primul rand castig la calitate ,dar si la pret.usile de la dresinguri mi-au ajuns de 3 luni ,precum si bateriile de chiuvete ,dar si chiveta dubla din bucatarie.

si daca nu ne mutam pana ajungeti voi in ro, de gratarit tot ne putem gratari.ca avem spatiu si conditii.

sper sa reusimanul asta mutarea.
dupa ce mutam scara,pot sa zic cu aproximatie in cat timp de mutam.
scara imi manca sufletu si elanu de-a ma muta.
acu cautam mesteri cu idei ok.nu e usor de mutat , pentru ca implica niste modificari.

Mergi la inceput

Hmmm, nu stiu pentru ce luna e oferta, nu am intrebat. Da...la voi asta e nasol cu scoala...cum iti ziceam, aici nici o luna nu se simte. Bine, inca ale mele nu-s asa mari. Dar Diana nici acum nu are teme, si e a 7-a! Mi se pare aiurea, noi obisnuiti cu atatea teme in Ro...apoi si aici am inteles ca la liceu e mult de munca iar la facultate daca nu esti obisnuit sa inveti ritmic si sitematic nu prea birui. Zielle astea Diana mi-a muncit la mate din culegeri romanesti(aici nu exista in magazine asa ceva, numai profii au la scoli) si la romana. Noroc cu profa de romana ca o pune sa studieze, sa scrie, sa isi miste putin creierasii. Inca de Silvia nu ma stresez, ca e mica...dar cu ea cred ca va fi si mai greu, nu va avea antrenamentul Dianei din Ro...

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

uitai sa zic ca mai ramane curtea de facut.dar ptr imprejmuit lateralele, avem plasa si stalpii.trebuie sa vedem cum facem in fata.
oooooooooooooooooo si nu ne apucam de lucru la interioare pana nu .............................modificam mirobolanta scara.

Ah, inca nu ati facut scara? Dar ziceai la un moment dat ca ati gasit solutia si o rezolvati...
Curtea se face dupa mutare, nu-i urgenta.

pai am consulat vreo 5 mesteri.fiecare a venit cu alta idee.nu au fost 2 cu aceasi.si noi acum vrem o solutie realizabila nu doar povesti.faza nasoala e ca ni meni nu stie exact cum sa refacem ce am distrus.s-a taiat din planseu,acu nu mai purem adauga.pe schelet metalic nu merge scara.si uite asa ne-am impotmolit la mal.

Mergi la inceput

Ooof ooof tu Bia, chiar ca nasol ati patit cu mesterii! Hai ca tin pumnii sa le rezolvati, sigur o sa reusiti ca acum aveti experienta.

Io va , plecam la piscina, mai viu deseara.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Citat:

Io va , plecam la piscina, mai viu deseara.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

balaceala placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Noa ... terminai de citit despre vacanta in Egipt ... nu stiu ce sa zic .... in Cairo nu cred ca as vrea sa merg vreodata, in Hughanda , probabil as merge ... interesant cum traiesc altii. Mi-ar fi frica, sincer sa merg pe acolo , va admir pentru curajul vostru. Dar , mie tot la Grecia imi e capul. Atat de mult mi-a placut , incat, zau asa, as merge an de an . Frumoase si alte locuri, dar , pana acum, nu m-a fascinat alt loc atat de mult ca si Grecia. Mno ... fiecare cu gusturile sale

Mergi la inceput