Mamici si Gravidute Italia (65)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

buna dragelor...
Intru sa vad ce ati mai povestit si sper sa reusesc sa si raspund pr ici pe colo

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare,iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

Mergi la inceput

Irina,,la voi inseamna ca sunt fr ieftine apartamentele,ca aici nu gasesti nici monolocal cu 50.00ode mii,de asta spuneam...
Referitor la mancat,al meu are momente,ii mai dau si vitamine pt ca sunt de parare ca pe temperaturile astea,nici macar vit din alimente nu mai sunt la nivelul mediu pt nutritia unui copil,si al meu e slabut,micut ca inaltime, dra e vioi,si asta inseamna ca e sanatos...avem si 2 canini,mai lipsesc doi si 4 masele

monica,si eu sunt fr atasata,de Cristian,si el de mine,si avem dati in care ne nu ne mai intelegem si ajung la parerea ca unui copil ii ajung 1 an sau un an jumatate langa mama,statul roman iti da prea mare post natalul,dar si daca ti l-ar da mai mic 1 an sa zicem,nu ai avea crese decente sa il duci sau iti trebuie bunici cu tarie,si nervi de otel...si noi il ducem pe cris din sept,sa vad apoi cum om sta cu bolile,cu imunizarea...macar pana la 1 tot il duc

Bionda,apoi tu iti bati joc de noi...ai bagat 3 poze si gata,esti la zii?????

Roxali...nu stiu cum sunt scolile aici personal dar din auzite,sunt de parere ca difera enomr fata cele romanesti...acum oameni sa iasa

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare,iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Salut fetelor!

Roxali

Monica ai un baietel mancacios ,sati traiasca.Intradevar e rau sa fie dependent de tine ,La mine nu era,chiar naveam probleme ila lasam cu cineva si nu plangea dupa mine,dar de la un timp e numai dupa mine,ma dispera cateodata,asta e, e al meu si nam ce face.Cat despre bani,chiar daca near ajunge numai salarul lui tot nar fi bine,ca permanent mi se da de inteles ca el munceste si aduce bani iar eu stau acasa,ca parca asa vreau eu,dar nui nimic sa rezolva si la mine situatia.

O duminica buna

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI

Mergi la inceput

Am uitat sa o felicit pe Kemsi pt norocul pe care il are,spunele sa iti trimia doua masina,sa te poti hotara..si cu int negru era buna
Salu si eu pe toate fetele care nu au mai intrat de mult si ii urez Nastere usoara ANALESYEI ,MULT LAPTIC SI UN BEBE VOINIC
O salut si pe Katia muncitoare,hai mama da si tu o bere ca deja a trecut primul salariu

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Irina20

Salut fetelor!

Roxali

Monica ai un baietel mancacios ,sati traiasca.Intradevar e rau sa fie dependent de tine ,La mine nu era,chiar naveam probleme ila lasam cu cineva si nu plangea dupa mine,dar de la un timp e numai dupa mine,ma dispera cateodata,asta e, e al meu si nam ce face.Cat despre bani,chiar daca near ajunge numai salarul lui tot nar fi bine,ca permanent mi se da de inteles ca el munceste si aduce bani iar eu stau acasa,ca parca asa vreau eu,dar nui nimic sa rezolva si la mine situatia.

O duminica buna

Irina,mamy de Fabian
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI

Nu cred ca exista un barbat care sa nu iti dea alta impresie,al meu azi mi-a zis ca fiuso e cam prostut,plange si se enerveaza din nimicuri,sa il educ mai bine cael nu are timp ca munceste...i-am zis ca sa faca si el maca mancarea duminica cat sta acasa,felul 1 si doi si eu o sa ma dedic mult mai mult educatiei copiluluivraja marii,i-am spus ca plange pt ca tati a lipsit de la orel de educatia a copilului,si ca daca nu devine un om adevarat in societate inseamna ca bagajul intelectuala al unui dintre noi e zero si de astasi mai multe am zis logic,ca eu nu tac nicicand,dar nici nu pun la suflet.deh...vine ea si vremea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

IRINA,NELIACRIS imi pare rau ca aveti niste soti care nu isi dau seama ce inseamna sa cresti un copil,sa stai zi de zi cu el si ca va dau vorbe cu sbantelesuri.al meu sotior e un tip super,de asta cred ca il si iubesc asa de mult.niciodata nu m_a jicnit in nici un fel si nici nu m_a facut sa ma simt in plus.de obicei eu sunt cea care spune ca noi cheltuim(eu si DENIS)si el munceste,iar ingerasul meu (asa il alint)imi spune ca sunt o prostuta daca cred asta ca daca munceste bani sunt la amandoi,ca eu muncesc mai mult ca el ca trebuie rabdare sa stai cu un copil de dimineata pana seara si sa nu ai timp nici sa te speli pe fata fara bebe pe langa tine...ma consider ff norocoasa cu un sot asa de minunat.nu degeaba avem 10 ani de cand suntem impreuna

monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna fetele!

Monica esti o norocoasa atunci..si noi suntem impreuna de 10 ani dar cateodata imi vine sa-i dau cu laptopul la capatana, mai ales cand eu stau cu Giulia in brate si ma chinui sa mai fac si cate ceva si el se joaca ! Dar e baiat bun in rest si il iert!!!.Felicitari pentru bebe Denis, e un frumos si un grasan!!

Bionda sunteti o familie foarte frumosa...ii place lui Albert zebra??Ca ma bate gandul sa-i iau si eu Giuliei.

Nelia mi-au placut replicile la adresa sotului!Am o prietena leoaica cu un temperament de te darama...nici ea nu tace!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna!
...ca digestiv la pranz???

eram sigura ca nu mai tin minte ce vroiam sa mai raspund din urma..dar sper sa recuperez pe parcurs...imi aduc eu aminte...

ioana pe unde mai esti ? ce mai faceti?

raluka ma bucur ca sunteti bine Anais si burtici...bineinteles si la mamici

biondo.... fac si eu ca fetele acum... unde 's pozele? atat?
oricum sunteti superbi
acum sa nu spui ca eu vorbesc ca inca nu reusesc sa le descarc pe pc... da' or sa apara si ale mele

monica am vazut pozici sunteti frumusei foc si denis e dulcic rau

nelia apropo de

Citat:
Nu cred ca exista un barbat care sa nu iti dea alta impresie,....

si eu de multe ori am avut senzatia ca el nu'si da seama ce inseamna sa stai cu un copilas de zi de zi ..rutina, etc... am avut tendinta de multe ori sa-i spun ca merg eu la munca si sa ramana el acasa daca uneori nu mi se parea ca ar fi multumit de rezultate ...dar discutand, mi-am dat seama ca n'are a face ceea ce uneori eu imi imaginez... el apreciaza munca mea..doar ca nu poate(n-are chef probabil...sa nu mi'o iau in cap) sa imi afirme zilnic asta..
din ceea ce am discutat noi ..imi aduc aminte ca odata ia scapat (nevrand) ca nu ar rezista sa stea nici o saptamana acasa in monotonie..
zice bun-rau...ma trezesc si ma duc la munca..greu-usor cum mi'o fi..."am de unde ma duce si de unde veni"...
ia sa se inverseze rolurile ...atunci sa vezi ce schimbari radicale si ce " soacre" am deveni noi

nustiu daca ti-a ajuns Pm-ul ...ai primit ceva ? nici e-mail?

noi cu carnevalul...suntem pregatiti de mult..doar el intarzie sa apara...
cica a inceput odata su S.Antonio abate...doar ca pe la noi pe aici se cam duc si pe aici traditiile ..in teorie ceea ce am auzit ca prima demonstratie cu parada ....tb sa fie duminica, dar defapt e se face abia joi la 15.30...cand soatza e la munca...as fi preferat sa fie si el cu noi... oricum noi am sarbatorit si in particular carnevalul (duminica).. cu costume si multe confetti...ce se mai distreaza Stefi..cred ca la anul o sa ne distram si mai tare ...abia astept!!!

merg acum pe la semnaturi sa vad ce poze ati mai adaugat..sa vad cum mai cresc puisorii nostri

va pup pe toate
mai revin....

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani...

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Helooooo!

Si acum cu explicatia:v-am pus poze putine pentru ca nu am rabdare sa le pun si doi nu imi place sa fac pozeam si camera si aparat dar cam stau degeaba,acum am hotarat sa incep sa fac poze multe in special lui Albert sa ii ramana amintire

Va mai scri si maiine ca acum mi-a venit sotul de la munca si trebuie sa ii pun masa.

Noapte buna!

Mergi la inceput