Mamici si Gravidute Italia (65)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

'neatza!
?
am un somn in cap....afara ploua, bate vantul..brrr..ce frig e!!!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani...

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

mi-a placut tare asta si nu puteam sa nu o impartasesc cu voi

Inainte de casatorie:

Barbatul: In sfarsit. Am asteptat asta atata timp..
Femeia: Vrei sa plec?
Barbatul: Ai inebunit? Nici sa nu te gindesti la asta.
Femeia: Ma iubesti?
Barbatul: Bineinteles! Tot timpul!
Femeia: M-ai inselat vreodata?
Barbatul: Doamne fereste! Bineinteles ca nu.
Femeia: O sa faci sex numai cu mine?
Barbatul: Sigur ca da. Cu orice ocazie.
Femeia: O sa ma lovesti vreodata?
Barbatul: Ai inebunit?
Femeia: Pot sa am incredere in tine?
Barbatul: Da!
Femeia: Iubitule!

Dupa casatorie:
_

Cititi dialogul de jos in sus…!!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

papa buuun

Mergi la inceput

Intr-o zi Adam vorbeste cu Dumnezeu.
-Spune-mi Doamne,de ce ai facut-o pe Eva,asa de frumoasa,cu asa
frumos par
lung si blond?
-Ca sa o iubesti,Fiule.
-Si de ce ai facut-o asa de vesela si cu asa corp splendid?
-Ca sa o iubesti,Fiule.
-Atunci de ce ai facut-o asa de proasta?
-Ca sa te iubeasca,Fiule!

papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Neata...multu de cafea..
Si aici o da din ploaie in ninsoare desi acum 3 zile asa soare si frumos era de am zis ca vine primavara
Irina,am inteles acum,desi se dau fr greu acum imprumuturi pt casa,din cate am auzit eu,si apoi ei cand vin iti da un pret fr mic pe casa ,au niste nesimtiri in cap,o prietena de a mea a asteptat aproape doi ani,pana a gasit casa,apoi pana a umblat pe la mai multe banci...e un drum lung,important e sa se finalizeze frumos...deci cu un salariu al sotului v-ati permite o rata de 1 mie de euro...?ca ,cam atat vine rata plus spesele,condominio,sunt tari ca incercati,si ca aveti de gand sa ramaneti aici..nu stiam ca aveti de gand...si noi mai stam pana pleca Cris la scoala,vreo 4 ani jumate,cine stie ce se intampla pana atunic,si mie mi-ar placea sa raman aici,vom vedea..
Deci il lasi pe fabi dormind?juma de ora...unii te-ar condamna fr multa,eu una nu,mai am persoane aici care au 2 copii si o lasa pe fetita dormind pana il ia pe baiat de la gradi,si toat lumea o condamna
Se ne mai tii la zii,sa nu dispari.si asteptam poze cu voi

RALUKA hai cu nautatile?!

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare,iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui slimatei

Intr-o zi Adam vorbeste cu Dumnezeu.
-Spune-mi Doamne,de ce ai facut-o pe Eva,asa de frumoasa,cu asa
frumos par
lung si blond?
-Ca sa o iubesti,Fiule.
-Si de ce ai facut-o asa de vesela si cu asa corp splendid?
-Ca sa o iubesti,Fiule.
-Atunci de ce ai facut-o asa de proasta?
-Ca sa te iubeasca,Fiule!

papa buuun

chair ca sunt super....

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare,iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

Mergi la inceput

fii'mea il vede pe "Caciun"...mos Craciun sus pe pagina la forum...si ma intreaba de ce doarme?....
eu:(nestiind ce sa-i raspund caci nu stiu unde il vede ea ca doarme).... ii raspund ca se odihneste pt la iarna viitoare sa vina incarcat

va pup revin ...sper..

papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Neatza

Nelia cine tia zis ca platesti 1000 de europe luna,am cunostinte care plateste 250 de euro pe luna rata la banca,la un apartament de 50000 de euro,depinde acum cum iti pui rata fixa sau variabila,si mai e intrun od da nu stiu cum ii spune.

Si cu lasatul lui Fabian dormind da intradevar e de condamnat,dar fiecare mama isi cunoaste copilul,banca unde merg e la 2 minute de bloc.Fabian daca nul lasa doarma pana pe la 3 jumate,atunci cand il pun la nani e lemn,o singura data mi sa intamplat sal gasesc treaz dar statea cuminte in patut.Stiu cum reactioneaza.dar nul las tot timpul acum prefer sal iau mai mult cu mine pt ca mii mila sal tin atat treaza

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Numi aduc aminte cine spunea ca a fostla control cu fetita si are 76 cm,la 6 luni, uau...E voinicuta nu gluma,sati traiasca.Fabian are acus 2 ani si si are abia 80 cm

Cu mancarea tot asa ne chinuim,am incercat cu de toate,pana la urma am decis sal las in plata lui cat a manca a manca si gata,nu stiu ce sai mai fac,ma epuizat de toate puterile.

Acum a descoperit ca se poate incalta cu papucii lui taicasu si umbla pe aici.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Irina20

Neatza

Nelia cine tia zis ca platesti 1000 de europe luna,am cunostinte care plateste 250 de euro pe luna rata la banca,la un apartament de 50000 de euro,depinde acum cum iti pui rata fixa sau variabila,si mai e intrun od da nu stiu cum ii spune.

Si cu lasatul lui Fabian dormind da intradevar e de condamnat,dar fiecare mama isi cunoaste copilul,banca unde merg e la 2 minute de bloc.Fabian daca nul lasa doarma pana pe la 3 jumate,atunci cand il pun la nani e lemn,o singura data mi sa intamplat sal gasesc treaz dar statea cuminte in patut.Stiu cum reactioneaza.dar nul las tot timpul acum prefer sal iau mai mult cu mine pt ca mii mila sal tin atat treaza

Irina,mamy de Fabian

Pai cam asa este...depinde acum cat costa apartamentul...Si noi vrem sa cumparam si ceea ce vrem noi costa cam 200.000 .Cu o finantare de la banca ptr vreo 150.000 pe 20 de ani rata (fixa) vine cam 950 pe luna. Alte variante ar mai fi variabila (care implica un grad de risc destul de ridicat) si variabila cu cap ( adica poate varia dar nu poate depasi acest "cap" care este un plafon maxim stabilit de la inceput si deci riscul ca rata sa ajunga f mare este redus cu mult comparativ cu variabila simpla). Cam asta am inteles eu pana acum din cat m-am informat...Inca nu am gasit apartamentul care sa ne faca cu ochiul asa ca suntem inca in cautari. Nu ne grabim ptr ca oricum nu ne mutam inainte de a veni bebe ...

O zi frumoasa tuturor (chiar daca vremea e cam trista...aici ploua..)

31 + Riccardo

Mergi la inceput
Mergi la inceput