Mamici si Gravidute Italia (65)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Heloo girls!

Monica- eu l-am pus pe albert ff devreme in premergator adica pe la vreo 4-5 luni cata putin si vb lui Katia nu a patit nimic ba chiar i-a placut f mult

La capitolul olita suntem si noi acum,copilul meu refuza sa stea,cd e in toane bune sta dar putin de tot,vb lui Stefi nu pot sa il oblig la mine deja au inceput comentariile ca e deja mare pt pamperssunt constienta ca ar trebui sa il invat si chiar imi dau silinta,am aplicat toate tehnicile:l-am pus in fata oglinzii,i-am dsat jucaria preferata,l-am luat cu mine in baie si m-am pus si eu pe wc sa vada cum treb sa stea,am pus fara sa vada apa in oita si l-am laudat dar...nimic pur si simplu nu vrea.

De mers dupa cum v-am mai zis nici nu vrea sa auda,nici macar nu sta i n picioare singur ii tremura picioarele si incepe sa planga.

Cand o sa se mai incalzeasca,o sa il scot afara in fiecare zi mai exact in parculet poate o sa il stimuleze.

Ma mai repet cu o intrebare credeti ca la 19 luni o sa fie prea mic pt cresa?

Roxali ti-ai gasit de munca,ca nu prea am fost atenta?

Va pup,acm merg sa fac mancare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

adreea ma bucur sa aud ca sunteti bine..imi cer scuze dar nu am vrut sa te mai deranjez la tel..dar ma gandesc la voi in fiecare zi sa stii..
sincer, ma gandeam sa nu nimeresc aiurea in momente nepotrivite..stiu cand eram cu stfi mica..si imi taraia telefonul..exact cand nu trebuia..ah ce ma mai oftigam...
dar ma bucur ca ai reusit sa ne dai tu un semn de viata..si sunteti bine
asteptam si cateva pozici noi cand o sa ai timp mamico...te inteleg ca esti f. ocupata... de cele ce le'ai pus(poze) le-am savurat cu placere ..ce sa zic..ca nu-mi vin ajectivele potrivite..decat ca sunteti superbi..sa fiti fericiti mereu!
va pup si va doresc numai bine!

monica printre altele ca ma luasem cu vorba, am uitat sa-ti multumesc de complimente..asa ce ma ung la suflet

bionda..eu cu premergatorul am fost mai paranoia..ce sa zic am preferat sa mearga mai tarziu decat sa-i combin eu ceva...nustiu de ce..dar mi-a prins cat de cat mai bine ca a luat-o mai tarziu la picior..(probabil din comoditate) cand a inceput sa o ia la picior...of, ce energie imi trebuia

cu olita aparte ca nu il poti obliga...
faptul ca insisti ii incapataneaza si mai tare...si nici de'a dq..nu o sa vrea..
sfat:fa o pauza.. nu mai insista...relaxeazate si tu un pic
ascunde olitza intr-un loc unde nu o poate vedea el..si peste un timp incepi iar sa io arati usor, usor fara sa insisti..ii explici din nou cu calm fara sa te enervezi..daca merge merge..
poate data viitoare aveti succes... se indragosteste de ea...
la noi ,ce sa-ti zic ...n-a functionat nici asa
acum zic si eu din sfaturile altora... eu una nu ma enervez si nu pun la suflet ce spun altii consider ca nu e pregatita..caci daca era..sigur o facea...e foarte ascultatoare de felul ei..chiar nu ma pot plange(ei are si pasarele) da' na...dar daca ea nu are simtul..asta chiar nu il poti obliga..acum mai nou a inceput sa-si dea seama cand face pp si cand face kk..imi spune dar prea tarziu..nu isi poate tine sfinxul..poti sa-i faci ceva?..mai astept..pana la toamna (pana o dau la gradinita)..mai este..si sunt sigura ca vom avea reusite sa mergem fara pampers(ca dealtfel nu ne primeste dar toata vara o am la dispozitie sa o tin in putulica goala..
despre lume..nu'ti zic ce vb mai auzi..cum de tin copil la 2 ani inca in pampers ca e mare da' iote na... acum sa imi dresez copilul probabil ..sa-l pun la ore fixe..ca asa zice cutarescu,ntz,ntz,ntz....daca se poate se poate..daca nu..mai asteptam..toate se fac pana la urma...mai devreme sau mai tarziu..important e sa ai muuuulta rabdare si bunavointa!

de ce ar fi mic la 19 luni de cresa
....de azilo nido zici tu?
eu una daca as fi avut posibilitatea sa gasesc un azilo nido mai economic..sa mi-l pot permite macar...tare as mai fi dat-o ..ca asa s-a invatat numai dupa fusta mea... daca ai posibilitatea..inceaarca macar o perioada de proba..nu are ce strica.. pe de alta parte te mai relaxezi si tu un pic...

mamaaa ce m-am mai lungit si azi..gata de maine promit sa fiu mai moderata

va las sa vedeti un filmulet scurt cu mergareata pe bicicleta :)

va pup o seara placuta!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna!
Vazut pozici de dulcetica Denis...o sa faca ravagi mai tarziu

Slimatei santem sanatosi tun...trag tare la munca, daca tot avem ... poate ca o descarcare ptr mine
Astept sa-mi spuna "data" avocata...cam de 20 de zile ...off procedura de kk
Cu notele de la pagella baiatului nu sant multumita deloc(am mai zis-o), trebuia sa cer imediat "socoteala" ca tare mie frica ca l-au luat la ochi
Deci, un copil intr-a 4a poate avea 7 la purtare , gimnastica si informatica???...daca erau la mate si ita jos palaria, dar e preocupanta treaba mai ales cu purtarea...nu am avut discutii in contradictoriu si nici nu mi s-au plans ca ar fi needucat , doar ca e mai agitat...adik se fitaie in banca etc de la 8-16 jos cred si eu
deci, asta +avocata ma tin in agitatie...

Andreea scumpo sa fie asa cum v-ati propus maine

Raluk oriunde cred ca e ok daca e ptr 2 zile...mi-e mi-ar fi placut ceva mai super truper o statiune sau un hotel cu bai termale

Moni aveam de munca, adik sant angajata, dar cu munca "in criza", cand si cand

am tot citit , dar nu prea puc sa raspund mereu ...din aduceri aminte

daca nu apuc sa scriu maine

Sa fiti iubite asa cum va doriti si cand doriti!

Mergi la inceput

va servesc cu o de Sf. Valentin
cu inimioara

va pup pe toate si va doresc

sa iubiti si sa fiti iubite fetelor!
numai bine!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna cafeluta Stefi

eu cu scolerul si poate ajungem si la carnaval

numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui slimatei

va servesc cu o de Sf. Valentin
cu inimioara

va pup pe toate si va doresc

sa iubiti si sa fiti iubite fetelor!
numai bine!

papa buuun

Buna cafelutza! mersi frumos!
A fost f buna , mai ales dupa ce m-am luptat toata dimineata cu internetul care facea figuri si nu puteam accesa nici unul dintre site-urile mele preferate.

Piciorul inca ma doare rau daca incerc sa merg. ieri am facut o plimbare cu sotul ca sa vedem ce e prin oras ,avand in vedere toata tevatura asta cu Valentines Day si dupa o ora ma durea asa de rau ca m-a carat pana la masina mai mult pe sus...Cred ca fara sa vreau am sucit vreun ligament sau articulatie de la laba piciorului. cred ca maine merg la medicul de familie ( avand in vedere ca este si medicul echipei de fotbal din oras...ar trebui sa se priceapa sa-mi dreaga piciorul!)

Oricum, in oras era o ingramadeala de zile mari, o atmosfera placuta...multi turisti, concert live de jazz in centru...tarabe cu inimioare si alte atractii specifice sarbatorii..Doar ca erau o multime de mosi si babe iesiti la promenada de nu mai aveau cei tineri loc de ei. Aici toate "babetele" zici ca-s trase la indigo! cu haina de nurca , dresuri opace si pantofi (la 0 grade!!)

Astazi nu mai ies la plimbare ptr ca imi las piciorul sa se odihneasca , plus ca sotul e la munca pana marti, asa ca imi fac de lucru prin casa...

O zi frumosa fetelor si plina de iubire!

33 + Riccardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Ei,fete dragi,la multi ani si multa dragoste de Dragobetele american!

Eu am plecat de la ideea de weekend si am ajuns la un sejur in Turcia,ca-mi e dor de mareDar parca tot nu ma convinge nimic

Andreea,ma bucur ca sunteti bine!Abia astept noi pozici...ce curaj sa faci asa o masa mare de botez.Eu ma stresez de pe acum cum sa-l fac mai linistit sa nu se oboseasca prea tare copiiiLa botezul lui Anais,am ales locatia unor prieteni,o pensiune la tara,ea a avut o camera extra sa doarma si sa fie linistita.Acum prietena e si ea gravi,cam in acelasi timp cu mine!!!Mai mult ca sigur trebuie sa ma reorientez...

Stefi,ai vazut,ti-era dor de zapada si a nins!Mai,dar ce par lung ai,bravo tie ca ai rabdare sa-l ingrijesti!Frumoase poze,ati fost tot o veselie...

Katia,deci te muti..cred ca n-am citit cu atentie pe parcurs.Sa fie intr-un ceas bun si sa va aduca noroc noua casuta!
Azi-noapte m-am visat iar in Italica..offf

Roxali,cu rabdarea treci marea

Nafi,sotul tau e italian?Frumos nume Riccardo....Mai ai un pic,nu ai emotii pt nastere?Eu parca plutesc,desi stiu ce presupune,n-am nici un stres...

Va pup pe toate si va mai scriu cand am timp

Raluca

de Anais Iasmina si +14

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna seara!

Vad ca azi a fost slaba miscare pe forum! sper ca momente deosebite si pline de tandreturi au fost cele car v-au tinut departe de internet!

Cum imi era pofta de gris cu lapte ,am profitat de faptul ca "pisica nu-i acasa" si mi-am pregatit o cina care a semanat mai mult cu un mic dejun...dar mi-a mers la suflet grisul cu gem de capsuni.

Raluk31 ...intr-adevar se apropie momentul marii intalniri si nu e zi in care sa nu incerc sa-mi imaginez cum va decurge nasterea lui Riccardo (ma bucur ca iti place numele...a durat mult pana ne-am hotarat...). Abia astept ziua de vineri cand am programata ecografia si voi vedea cat de voinic e flacaul meu.

A..ca sa-ti raspund la intrebare...da, sotul meu e italian si e adorabil.

Vad ca inca nu te-ai hotarat in privinta mini vacantei! sunt atatea locuri frumoase de vazut ca e greu sa te hotarasti! iar ca sfat nu as sti catre ce sa te indrum ptr ca decizia depinde mult de preferintele tale! La 14 saptamani inca poti face calatorii mai lungi...asa ca destinatiile f apropiate le poti lasa pe mai tarziu. Franta ,Spania ar putea fi o sugestie...Oricum, succes cu deliberarile!

Noapte buna fetelor!

33 + Riccardo

Mergi la inceput

neatza..
am tercut numai sa va salut..sa speram ca am timp mai tarziu sa raspund..

va las -lutza si niste foto cu carnevalul...

va pup o zi buna!

papa buuun

Mergi la inceput

unde umblati mimicilor?
vaniti la cafea?
laptici ?

Mergi la inceput