Cazare pentru doi adulti si doi copii

Cazare pentru doi adulti si doi copii | Autor: nemo

Link direct la acest mesaj

De cite ori incerc sa caut locuri la hotel pe siturile internationale consacrate, ofertele pentru doi adulti si doi copii sint foarte putine. Pe de alta parte, multe agentii de turism romanesti ofera posibilitatea de a caza doi copii chiar si in camera dubla (in apartament mi se pare mai putin surprinzator).

Din pacate, multe dintre agentiile romanesti nu au situri grozavei, iar sa rezolv tot prin telefon imi displace. In schimb, cu booking sau expedia nu pot rezolva defel. Pur si simplu acelasi timp de camera si acelasi hotel permite cazarea a doi copii la agentiile romanesti, dar nu la booking sau expedia.

Banuiesc ca familiile de doi copii si doi adulti nu sint o raritate. Daca sinteti in aceeasi situatie, cum rezolvati ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moonchild spune:

Sper ca am inteles bine problema ta si raspund la intrebarea care trebuie: daca situl pe care faci booking-ul iti permite atunci cand cauti camera si alegi nr. de persoane sa pui optiunea 2 copii atunci nu este nici o problema daca mai departe, la etapa de booking nu mai apar cei doi copii listati..Din proprie experienta la hotelurile internationale in general copiii pana la o anumita varsta (12 ani?)nu platesc nimic si probabil de aia nu sunt adaugati la numaratoare cand platesti camera/rezervarea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Nemo selecteaza alt hotel, eu stiu ca daca fac booking pe expedia sau lastminute unele hoteluri permit cazarea cu doi copii in aceeasi camera altele nu pentru ca au camerele prea mici.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Pe booking trebuie sa te uiti mai atent in conditiile de cazare ale hotelului, de regula scrie. si aca se plateste un surplus pt. copii, etc.
Ce hotel ai ales si nu se poate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Inainte sa faci rezervarea la hotelul respectiv pe booking/expedia etc, cauta linkul direct al hotelului. Acolo te poti lamuri, de multe ori, despre ce fel de camera este vorba.

Exista ca oferta si apartamentele, in care conditiile sunt mai ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

In ultimii ani am calatorit cu mai mult de 2 copii si am observat ca unele hotele nu pot oferi mai mult de un pat in plus in camera, din lipsa de spatiu, asa cum bine scrie Luna.
Daca selectezi o camera cu paturi corespunzatoare, cu siguranta se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Am gasit subiectul acesta si il folosesc.

Caut pentru la vara cazare in Franta (Paris si Valea Loarei). Nu gasesc nici-un hotel care sa aiba setat 2+2. Mi-a fost recomandat Ibis, dar nu am gasit decat 2+1 sau varianta sa iau doua camere. Pe noi nu ne deranjeaza sa fie doar 3 paturi pt ca copiii nu sunt mari (4 si 7 ani) si ne-ar fi suficient, dar nici sa ma tziganesc cu ei la receptie, nu-mi vine.

Voi cum v-ati descurcat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

2+1 e ok la ibis, adica e un pat dublu, matrimonial si unul simplu. Nu face nimeni scandal ca aveti 2 copii. Pt. micul dejun insa sa intrebati conditiile pt. copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Anya, noi in ultima vreme pe unde mergem nu mai mergem la hotel, ci inchiriem cate un apartament de vacanta dotat cu de toate, bucatarie completa, masina de spalat etc, cu doua dormitoare. Spatiu mult, bani mai putini.

Pe site-uri de genul www.ownersdirect.co.uk gasesti astfel de apartamente (sau vile) pe unde vrei tu. Mai sunt si alte site-uri, da un search pe google cu holiday rentals sau self catering vacation si vei gasi puzderie.

Uite aici ce vrei tu pt valea loarei: http://www.ownersdirect.co.uk/France-Centre.htm

Mergi la inceput