Canadience si americance: in forma si frumoase! 4

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'neata,
Eu am fost cuminte, am avut de lucru,in we si timp putin de gatit, asa ca azi raportez cu 900gr mai putin

De sarbatorit, am sarbatorit si noi Valentinul asta, Anca ne-a tot declarat" elle nous aime a la folie" Youpie !!

In rest, astia mari ne-am facut de cap cu un cadou ce ne-a gaurit bugetul, dar pe care ni-l doream de mult. Asa ca sa fim sanatosi de acum ca sa acoperim creditul !!

Eu zic ca se iarta pacatele de la sf. sapt. asteia, deh, o data pe an e Sf. Valentin.
Dup-aia vine Pastele !!

O sapt. buna si fara multe abateri,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

de rusine, tin capul jos si nici nu intru vreo saptamana!
mancat ca porcul scapat in trufe...nesimtirea nu are limita la mine, paraie burta si eu tot duc la gura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu ma iau de mina cu Maru. Bad, bad girl!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Cristina sa va fie de bine cadoul

hai Marule, curaj, si pe mine ma apuca disperarea dupa weekend de obicei; ce dau jos peste saptamina revine in doua zile de imbuibare in weekend ;

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Mey, nu dati bir cu fugitii!!! E doar un w/e pana la urma. Asa a fost si la mine, dar vorba Cristinei (cge) o data pe an este St. Valentin. (btw, sa va fie de bine cadoul). Important este sa nu abandonam. Eu am luat-o de la capat ieri, right on track!

O saptamana excelenta sa aveti! Si capul sus!!!!!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Cioc, cioc! Aici e coltul rusinii? Deschideti, vreau si eu!
Cu alte cuvinte, azi m-am cantarit
Gata vaicareala, de azi trec din nou la treaba.

maru, esti cam deprimoiu? Te intrebi cum de-a zburat timpul? Been there, done that Hai ca se trece si peste asta!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Donia, doar imbatranim in aceeasi zi, nu?
dar jalea mare e ca am imbalotat nu din cauze de deprimare, ci pur si simplu, ca o ...poarca, cum zice Andrei (in loc de purcica)
Maine ma duc cu andrei la inot, sa mai vad si eu antrenor musculos, si sa nu fiu acasa daca cineva indrazneste sa sune sa zica ceva related cu...
Asta mai trebuia, sa serbez in avans...(n-au astia un emoticon cu babe!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

Donia, doar imbatranim in aceeasi zi, nu?
dar jalea mare e ca am imbalotat nu din cauze de deprimare, ci pur si simplu, ca o ...poarca, cum zice Andrei (in loc de purcica)
Maine ma duc cu andrei la inot, sa mai vad si eu antrenor musculos, si sa nu fiu acasa daca cineva indrazneste sa sune sa zica ceva related cu...
Asta mai trebuia, sa serbez in avans...(n-au astia un emoticon cu babe!)

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

He, he, eu sunt mai senioara decat tine cu aproape o saptamana, de aia ziceam ca deja am sarit parleazul, tu inca mai poti sa te bucuri de tinerete Ca la varsta ta poti sa mananci si nu se vede, la a mea deja trebuie sa am grija

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

La multi ani sarbatoritelor! Trebuie sa dati de baut!

Donia si maru un si un buchet de pentru fiecare!!!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

hahahaha, la o saptamana distanta, mare diferenta!

Mergi la inceput