Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *57*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Bia exact alaltaieri citisem la Spock de chisturi gingivale, dar am google-it si n-am gasit nimic, deci nu stiu cum ar arata. La noi in gurita in locul caninilor sunt niste puncte albe care se simt cu degetul, iar mai incolo la molari sunt iesiti in afara, ca si cum ar fi deja 3mm in afara dintele, se vede alb, dar cand pun degetul pelicula de gingie e continua, deci nu simt nimic in afara pielitei. ce exprimare...

Multumesc mult pentru incurajarile de a scrie, de faptul ca ai zis ca aici suntem noi cu adevarat Ai dreptate!

Sa-ti fie de bine budinca. Macar ti-a placut cat de cat?

A, si cand ai zis ca te simti vinovata dupa mesajul Luciei mi-am dat seama ca si eu simt la fel

fug ca s-a trezit

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Wow, Raluk! Un mesaj intreg pentru mine! Venind de la tine e un adevarat dar.
Ai incercat sa-i testezi cu lingurita, cum zice Spok?
Sa stii ca eu sar deseori printre mesaje, in functie de cat timp am, dar cand le vad pe ale tale, imediat ma opresc sa citesc ce mai face Alex. Dar, ca si celelalte fete nu am idei prea multe despre ce sa spun si spun in gand o rugaciune pentru voi. Cred ca as fi tare trista daca nu ai mai scrie despre ce ti se intampla pentru ca tu ai fost in perioada odiseei unul dintre marile suflete ale grupului nostru.

Mie mi-a placut budinca, doar ca probabil am pus un fruct nu prea copt si era un pic acruta. Dar baietii mei au refuzat sa manance cand au auzit ca e avocado, asa ca nu pot sa spun ca nu le-a placut.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Hihihi si acum un mesaj de la tine pentru mine in totalitate

Trebuie sa-l recitesc pe Spock, pentru ca nu am tinut minte testul . Noroc ca mi-ai dat numarul paginii

Si ma simt tare tare flatata ca te opresti la posturile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

vroiam sa va spun ca azi ne-a sosit girafa de care suntem incantate...ar rontai si mami un pic la ea!

Si noua tot azi ne-a sosit ! Ii place la nebunie Carinei, o molfaie cu spor.

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Cuscra Elle sa nu te superi pe mine ca nu ma bag la facut capitol, dar e Relu la calmat copilul si nu stiu cand cedeaza si trebuie sa zbor de la calculator . Asa ca tot tu ne vei salva, ca de obicei .

Pupa Alex hemangioamele Annei (sau nu i se da voie inca? )

Croco multumim de pontul cu dinobebe.ro. Si mi-a placut treaba cu margelele, cred ca a fost intr-unul din capitolele pe care le-am pierdut. Deci intr-o sticla de plastic de 0.5 pui margele? Ce ai hotarat cu wrapul?

Am vazut ca la fiecare e diferit cu wrapurile si slingurile, dupa preferintele copiilor, deci nu dati cu rosii daca la voi nu se potriveste . Lui Alex nu-i prea place in sling decat daca il bag foarte imbracat, cu sac imblanit. Altfel tot isi intinde picioarele si vrea sa stea drept, deci nu pot sa-l tin nici in pozitia de nou nascut cu picioarele inauntru, nici cu picioarele afara cum ne-a aratat Raluca_u. Si in wrap se intampla sa se zbata, dar adoarme repede si daca se zbate , daca il plimb repede prin casa sau pe strada. Deci eu oricand as vota pentru wrap. Si i-a placut din prima. Chiar prima data, in a doua lui saptamana de viata, m-a surprins ca a fost singura metoda prin care s-a oprit din plans. Si eu il pun pe mine in vreo 30 de secunde. Si pe bebe inauntru in alte 30. Mi se pare ca sta si mai strans, mai fix decat in sling. Adica in wrap as putea sa ma aplec sa fac orice (imi leg sireturile cand se desfac si sunt la plimbare, desi mi-e greu de "burta", dar ma pot apleca), dar in sling mi-ar fi frica. Slingul ma vad folosindu-l acum cand va fi mai marisor, asa ca tigancile, pus pe sold putin sa vada lumea .

Meli multumesc mult . Felicitari pentru greutatea lui Razvanel

A, Bia uite ca citind notita cu ce vreau sa-i spun Ukai mi-am amintit de cum ai descris tu cum te stoarce Mosorel ca mi-a placut tare mult. Deci mai puteam face o postare numai pentru tine

Deci, Uka eu ma gandesc ca ori e temperatura din casa (ziceau fetele ca sug bebeii mai des daca e cald), ori e un puseu, ori o dor gingiutele si simte nevoia sa mestece... cine stie cate pot fi. Si asta al meu vrea mai des mai nou, dar vad ca e o moda pe tot forumul nostru

Danuta ce fain rade printesa ta , mi-au placut pozele cu tati protector si ce fain i se vedeau ochisorii infofolita in scoica!

Selen Ebru e minunata! M-am distrat tare dar am si admirat-o cat poate fi de frumoasa . Si uitandu-ma la filmulet (ca tot timpul exprima mai multe decat pozele) m-am emotionat gandindu-ma ce copii mari avem! Si nu demult ne intrebam ce avem in burtici! Nici nu visam ca voi ajunge vremurile astea (din cand in cand ma apuca: e luni, oare am intrat sa-mi schimb semnatura, sa cresc numarul de saptamani? )

Raluca tare faine pozele cu slingul. Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Meli, in lipsa Luciei, fac eu pe observatoarea detaliilor din fotografii. Aparatoare dintr-aia de la patutul nazdravanului tau mic am avut si eu la puiul cel mare. Exact la fel, cu acelasi model. O cumparasem de la un second hand.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Si eu de unde crezi ca o am?
Aproape toate aparatorile de pat pe care le am (si nu-s putine,vreo 10-15 la numar) le-am luat din second-uri,la preturi de nimic (intre 5 si 10 lei).
Stiu ca am extrem de multe,dar pur si simplu nu ma puteam abtine sa nu le cumpar cand le vedeam atat de ieftine si de frumoase
Eu sunt FAN secondurimulte dintre paturici,pilote viu colorate ,sunt de la second,majoritatea aduse din Germania,unele chiar de firma....tot asa,la preturi extrem de mici

Raluk,

Azi am papat pt prima data piure de dovlecel yumiii,ne-a placut mult de tot

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Astept primavara...

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Liliana ai fost adorabila cu strugurii acri cum cauti tu defecte lucrurilor . Dar ce m-ai emotionat cand ai spus ca forumul asta (noi, fetele adica ) facem parte din TINE! . oooo, si ce distractie ca mi-am trezit puiul, nu mi-am putut abtine hohotele de ras, cu Andra si musafirii

Criss am vazut la tine in poze un grasunel smecher

Danuta multumim de explicatiile cu perioadele bizare ale bebeilor . Si m-ai distrat tare cum ai sfatuit-o pe Monikus sa mai faca un copil daca a fost asa ghinionista, sa-i arate ea vietii . Si eu ma gandeam de multe ori sa mai fac un prunc, pentru ca n-are cum fi mai rau , dar apoi imi demonstra Alex zilele urmatoare ca se poate si mai rau .

Croco e adorabila Ama si de cand era mica arata ca o fetita domnisorica mare! Si ce zambet!

Dana si Croco ma bucur ca ecografiile au fost bune, chiar daca au fost facute fara sa fie nevoie .

Ioanna sa folositi sanatosi leganutul!

Moni_iulia sa va fie de bine Botezul, grasunelul e tare tare simpatic! Multumim de poze

Andraiulia de cate ori povestesti de Botez imi cresti curiozitatea, e evenimentul pe care il astept acum cel mai tare !

Mada multumesc mult

Mama_si_pisa tare mult m-ai distrat cu Simon ganditor . Mi l-am si imaginat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Hai ca am si eu 10 minute libere ca nazdravanul e prin vecini si galushca se joaca cu tati

Cristina,ai fost foarte frumoasa la nunta,pozele de la biserica sunt tare emotionante

Anomis,wellcome backam vazut si ochi de pui Dinutu,o minunatie

Nela, o calda pt tine si un dulce pt "bebe cu picioare" care a papat cereale

Multumim tuturor pt aprecieri

Nu mai stiu ce vroiam sa zic..trimit acum sa nu se schimbe cap

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Astept primavara...

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Monikus cred ca acum nu mai e de actualitate ce as fi vrut sa-ti spun. Ei pot plange din multe motive, inclusiv din cauza iritatiilor in zonele intime. Noua ne trece (dar pentru scurt timp) iritatia la putzulica daca folosim unguent cu zinc. Eu am de la earth friendly baby.

Dar faptul ca papa 4 minute nu e rau. Eu mai faceam din cand in cand proba suptului si vedeam ca se intampla cand intr-o jumatate de ora de chinuri si supt si plans si zbatut la san si papa 70 ml. Si altadata in 2 minute (daca iti vine sa crezi!) a papat 210 ml! Deci ei au putere sa suga cat le trebuie si in timp scurt, numai sa poata.

Cu urlatul la san... ohooo, din saptamana a doua Alex are probabil o data pe saptamana o masa la care sa nu urle . Si niciodata nu e acelasi lucru. Cateodata se opreste din plans dupa ce ragaie, pentru ca papand asa haplea ia si mult aer. Altadata cred ca ii vine in gat, ca nicicum nu vrea culcat pe spate. Ii pot durea gingiutele, urechile, gatul (dar banuiesc ca astea le-au cercetat doctorii). Mai plang daca nu vine fluxul cum le place lor (ori vine prea tare, ori prea slab). Uite, la ultimele doua mese dupa multe crize mi-am dat seama cum sa-i dau: la o masa a putut papa doar stand in fund pe picioarele mele, iar la astalalta numai stand peste mine pe burta (eu la un unghi de 45 de grade), asa ca si puii de ursuleti . Ieri incepeam cumva si la sfarsit puteam doar plimbat prin casa, cum spui tu. Muream de durere de maini. Daca ma asezam jos, in aceeasi pozitie, incepea sa planga. Dar se intampla si cand pur si simplu nu vrea sa pape si atunci plange si cand ii arat sanul. Aaaa, si uscatorul la noi ziua merge aproape non stop. Numai cu el poate manca. Incepe sa pape si dupa prima gura se desprinde, plange, mai suge o gura, iar plange... eu am crezut ca are muci si nu poate respira (vezi ca si asta poate fi). Cand colo, daca am dat drumul la uscatorul de par, a papat fara sa mai planga. Cred ca si ala il mai ameteste si-l aduce aproape de somn.

E foarte posibil sa fie ce spune Bia, noua aia ni se intampla cel mai des, sa fie prea obosit sa pape, dar e prea flamand sa adoarma! Si atunci ori aplicam tehnica lui Bia, adus aproape de somn cu suzeta si cand e mai ametit schimbat suzi cu sanul (si papa linistit semi-adormit), ori adormit de tot si se trezeste el peste 30 de minute fresh si flamand tare.

No, da cum spuneam, cu astea acuma nu te mai ajut. Am vrut doar sa te calmezi un pic ca se intampla si la altii si ca poate sa nu fie nimic grav, doar el sa fie mai sensibiluc .

Pupam mamica incercata, dupa o sarcina asa grea sa ai acum asa probleme . Mare lucru ca te tii asa de tare . te rog sa intri sa ne spui ce ati facut la spital. Tinem pumnii. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Cristina mda, mai sunt oameni frustrati pe lumea asta. Nu inteleg de ce sotul tau l-a bagat in seama. Doar un om complexat, care nu are viata personala, nu are nici o bucurie in viata reala, un hobby, care nu e bun de nimic, doar un om fara personalitate si care nu are prieteni, doar un NIMIC, un ZERO poate sa te urmareasca pe un forum de gravide si mamici... Cum de a stiut cine esti? Doar urmarind pozele poate... hmmm. Nu stiu daca sa-mi fie mila sau sila de un astfel de om. Cred ca daca ar fi ramas ascuns in umbra mi-ar fi fost doar mila, dar asa, si-a aratat nimicnicia... e intr-adevar periculos un astfel de om, sper ca nu mai aveti contacte cu el. Eu asa ii vad si pe pedofili si violatori si pe criminali, oameni frustrati care nu au viata lor si sunt complexati.

Si acum ca sa fac deliciul gunoiului, eu care sunt asa, mai vulgara, de la tara vreau sa va spun ca de vreo luna mi s-a schimbat secretia vaginala. Daca dura mai putin, as fi zis ca e ovulatia dinainte de primul ciclu, dar tine deja demult. E asa mai solida si mai lipicioasa, n-am avut in veci asa.

Domnu' zero, v-a placut? V-am facut seara mai frumoasa? Aveti pentru ce trai acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Cristina_ana eu nu am fost incå mireaså.Noi ne-am cununat decat civil..Am avut vreo 2 tentative esuate de a o face in Romania , ba in iasi ba in bucuresti.. si acum cu siguranta va ramane så o facem aici.dar problema este cand?!..Nu stiu så spun cand vom face pt ca tot am amanat si amanat..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Ralukule, ce tare ai fost! M-am distrat bine!!!

Cristina, am vazut pozele de la nunta, aratai ca o papusica!

Raluk, nu ar trebui sa iasa din sling daca-l strangi bine. Adica eu reusesc sa ma aplec cu Natalia, mai dau cu mopul..si ea sta sigur acolo. Eu o port tot ca tigancile pe sold, isi tine picioarele in jurul taliei mele si sta bine.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput