Mi-e dor de tatal meu

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Astazi m-am trezit lacrimand gandindu-ma la tine, la cum era de 1 Martie cand tu erai langa noi. Mi-e tare dor de tine! Te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:


azi sunt trei ani de cind s-a dus tata. nu e zi in care sa nu fuga un gind la el, sa nu ma doara o amintire..
de cind l-am pierdut e ca si cum portia de fericire de la viata a pierdut o fisie buna, a inlocuit-o cu durerea; e acolo, mereu, dorul de el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delalex spune:

Si mie mi-e dooooooooooor de tati!!!A murit acum aproape 4 luni
Am fost la mormant pe 1 martie si i-am dus flori!El totdeauna venea la mine cu frezii si un martisor!!Tot timpul plang si parca il vad stand in cosciug cu o fata senina si linistita!!Inca nu pot sa cred ca nu o sa-l mai vad niciodata si ma gandesc ce era in sufletul lui stiind ca se apropie sfarsitul Groaznic!!
Te iubesc tati si mi-e dor de tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Astazi imi este mai tare dor de tine, decat de obicei, nu imi dau seama de ce. Saptamana asta ar fi fost aniversarea ta si al lui mama, nu am fost in stare sa-i iau flori, ma gandeam sa nu o rascolesc.Mi-e tare, tare dor de tine. TE IUBESC MULT, DRAGUL MEU TATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu pot sa zic nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Fuego i-a dedicat tatalui sau, Ioan Surugiu, decedat in 2010, o piesa intitulata
"Balada pentru tata":Sursa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Pe mine ma doare extrem de tare acest subiect, ma doare ca acceptarea nu va veni niciodata...acceptarea ca nu mai e e pe cale sa se instaleze, uneori simt ca am acceptatm, alteori imi vine sa urlu. Nu de putine ori m-am surprins asteptandu-l sa intre in casa. A murit subit, prosteste...intr-un accident, cineva i-a luat viata....de aici si blocajul nostru, al intregii familii...nu acceptam modul in care s-a dus. Nu pot si nici nu vreau sa-l iert pe cel ce a facut-o...de ce? pt ca nu l-a interesat.


Mergi la inceput