Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *141*
Raspunsuri - Pagina 20
anamariame spune:
Neata, Dodo-pui!Multumim de cafea si de piesa! Super amandoua!Eva are 45 cm in diametru, iar din varful capului pana la frunte am masurat 16 cm. Sper sa fie cat de cat ok masuratorile mele. Ramane cum am stabilit? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
anamariame spune:
Citat: |
citat din mesajul lui petrean neatza...multumimde cafea dodoam auzit ceva interesant...la "ce se intampla dr"..nu ceva ce nu stiam..dar ceva ce lamureste unele mame..."psihologii americani sustin ca e foarte importanta aporpierea intre mama-copil..pentru ca acesta sa nu sufere depresii la vasrta adolescentei sau sa fie hiperactiv". Asta era in legatura cu parerea eronata a multor mame, care refuza sa-si tina bebelusii in brate pe motiv ca ar fi alintati..sau ca nu i-am mai putea dezvata Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |
anamariame spune:
Wow, Aris, te gandesti deja? Bravo! Eu sunt ingrozita de idee. Stiu ca nu e locul potrivit sa marturisesc asta, dar asa e. Si nu pentru ca Eva nu e copilul ideal, pentru ca din foarte multe puncte de vedere este, dar pur si simplu nu ma vad ducand inca o sarcina. Ca la mine sarcina e problema, si nu cresterea.Si legat de Brazeton, am citit cam 100 pag, dar faptul ca vorbeste inca de la inceput de depresie post-partum, de dezamagirea unei nasteri prin cezariana in locul uneia naturale programate ma face sa il iubesc neconditionat. Cu alte cuvinte, m-a nimerit cam cu tot ce a scris acolo. Si mai am o gasca de citit! Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
pisigri spune:
Oameni buni, am o "problema":
Pisilinca mea e...fricoasa. Toata ziua patruleaza tinindu-se de mobila sau de ce apuca. Vrea sa o plimb toata casa tinind-o de amindoua minutele. Cind se grabeste se inclina in fata, dar in rest e destul de stapina pe ea. Adica io consider ca stapineste bine mersul in stilul asta.
Dar nu vrea frate sa se miste tinuta de o singura minuta nici de-a dracu. Intepeneste, incepe sa se clatine si sa scinceasca. Nici "momita" spre ceva interesant, nicicum...pur si simplu ii este frica. Si in ritmul asta, o sa mearga singura la 3 ani ca se tine de mobile de vreo luna si patruleaza chiar cu viteza....
Cum scap eu de excesul asta de prudenta??
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
petrean spune:
pisigri, nu ai cum s-o scapi, ea singura trebuie sa se simta in siguranta..si isi va da drumul cand va simti asta.Andrei a mers la 11 luni..dupa care, desi nu a cazut..a fost fricos..vreo luna..pana cand a plecat iar..definitiv. In luna dintre..mergea doar de mana..mobila..sau in 4 labe
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
Monnvas spune:
Pisigri - o sa scape singura la un moment dat, cand va avea nevoie de maini ca sa traga cartile din biblioteca si altele asemanatoare.
L-am filmat si eu pe Cristi cum merge singur - 1-2m, nu mai mult.
Fac cap nou mintenas.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
m_monique spune:
pisigri calmeaza-te ca va merge.
eu am observat la ioana: daca e incaltata cu botosei merge tinuta de ambele manute; daca e incaltata cu soseta subtire sau fara sosete merge tinuta de ambele manute.
uneori nu vrea sa mearga tinuta de manute, ca vrea sa mearga unde are ea treaba, nu unde o duc eu.
petrean spune:
ai mei nu mai vor deloc de manute..se trag sa-i las in 4 labe..si galopeaza...se ridica cand au chef..si iar se pun..pe alergat in 4 labe...
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006