Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *141*
Raspunsuri - Pagina 13
denisamada spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui novus
Eu ii dau din comert si de aceea intreb Cam o lingurita doua pe zi e suficient ? |
Cred ca ies cam 3... Promit sa cantaresc maine si-ti zic.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
olishka spune:
Woooow ce de-a fete noi (adica vechi, dar care n-au mai intrat de mult) au aparut astazi |Pup familia Gazelor !!!
David iar s-a cocotat pe mine si trage de bluza, desi a mancat acum o ora mamaliga Nu cred ca o reusesc sa-i raresc mesele de laptic
Olga, mamica lui David iepurasul
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
1.Ca sa beneficiem de reducere pt early booking, pana la 31.03.10 2. deja am cerut 3.nu stiu 4. noi cu auto 5. Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Noi luam in considerare si avionul, cum am mai zis, nu am mai fost la asa drum lung cu "baba" noastra. Totusi, Costin a inceput sa se obisnuiasca cu gandul shofatului, ca ne avantajeaza la bagaje, ca printesa are trusou mare.
Floric spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Ilinca eu si acum ii dau san des, desi mananca si altceva. Dar vine el singur la mine. Astazi stateam la calculator si el se juca pe covor cu jucariile, la un moment dat se apropie de scaun, se ridica in picioare si imi da la o parte bluza Am zis ca mor de ras de el. Olga, mamica lui David iepurasul |
Oli, si eu patesc asa. Atat rad cand face cate o scena d-asta si el se uita cu o fatza de nedumerit la mine ceva de genul" Ce este? Unde e problema? Eu rad cand tu mananci". De regula, cand ma vede intinsa in pat vine si se serveste singur. Intai se joaca cu tzatza apoi fixeaza din ochi unde e robinetul si vine direct cu guritza deschisa. E o imagine de (scuze de comparatie dar asa imi place mie sa zic) scroafa cu purceii (in cazul meu purcelul).
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
denisamada spune:
citat din mesajul lui Gaza22 Salut !! Nu stiu daca voua v-a fost dor de mine dar mie mi-a fost tare dor de voi. [...] In alta ordine de idei si noi ne incardam cam ca toti bebeii la dorinta de a fi mai mereu cu mama. Se plictiseste repede de orice jucarie asa ca eu nu prea mai pot sa o las jos pe paturica si sa-mi fac de lucru , vre-o idee de jucarii interesante care sa nu necesite si prezenta parintelui?. Am si eu dilema cu premergatorul pt ca merge bine sustinuta de manute dar ma rupe de spate si vrea mereu sa se plimbe asa ca nu mai am timp sa fac nimic de aceea i-as lua premergator dar in acelas timp ma gandesc ca poate totusi e prea tarziu. [...] Si inca o intrebare de final cum faceti voi de apucati intr-o saptamana sa dati atatea feluri variate de mancare adica de doua ori pe sapt gabenus, o zi ficatel, de doua ori pe saptamana peste, pui, curcan, vita, mbs, ca la mine saptamana are doar 7 zile? Le combinati la o singura masa? , ati ajuns sa dati doua feluri la masa de pranz sau faceti masa de seara mai consistenta? Ca la noi masa de seara e iaurtel sau cereale cu lapte. |
Cum sa va uitam!? Asteptam cu interes sa ne spuneti ca mergeti cu noi la mare!
Adela se joaca singurik pe jos, dar trebuie sa aiba toata camera la dispozitie, altfel nu se poate. Daca incerc sa o iau in masinuta intr-o camera unde nu o pot pune pe jos (unde au traseu blanoshii) e jale... Sigur ca nu o las singura decat ocazional, ca-mi place si mie sa ma joc cu ea. O jucarie care ii mentine atentia (in perioada asta) e carticica muzicala de la Fisher Price, a invatat sa ii dea paginile sa cante si-i place tare. Cand mai prinde cate-o carte, incearca sa-i dea paginile (greu, ca nu are paginile groase ca aia a ei) si cand vede ca nu canta se enerveazaaaaaaaaaa!!!
A! La mare cautare e si puzzle-ul ala de pus pe jos, le ia, le desface, le scutura...
Noi am ales sa nu luam premergator (prea periculos, am zis noi)... avem antemergatorul ala Chicco (masinutza quatro), dar nu-i place sa stea in el daca nu se joaca cineva cu ea. Impinge la el sub supraveghere, aici nu o las eu, ca am senzatia ca nu-i asa stabila la faza asta.
Noi papam BV cu piure de fructe la masa de 9-10 (a doua din zi), la cea de 2 piure de legume cu galbenush (de 2ori/sapt) sau ficatel sau carne(curcan, gaina, vita), la masa de 6 cereale cu lingurita, iar la 10-12 cereale cu biberonul, ca e somnoroasa si nervoasa si nu colaboreaza la lingurita la ora aia. Daca se mai trezeste noaptea si dis-de-dimineata - lapte. Iaurt si "mbs" nu-i plac...
Wow! Cat am scris..
petrean spune:
Eu le dau dimineata branza+fructe, la pranz ciorba/supa+felul 2..care poate varia..:piure cartofi cu carnita, piure legume:brocoli, conopida, morcov+carnita+iaurt, spanac +ou, pilaf de orez...la cina avem cereale..si ultima masa lapte..ca evit sa dau cereale ultima masa...ca ii deranjeaza la burtica
Oh..la 22...se mai papa..noi la ora 20 cadem lati...
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
olishka spune:
Am facut poze la tarc
http://picasaweb.google.com/olgagireada/DavidInTarc#
petrean spune:
oauuuuuuuuuu olga de unde l-ai luat?in asta ar avea loc si picii mei:)cat e unul asa?
sau e facut din doua patuturi pliante?
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
aris26 spune:
seara
in primul rand
dyanna - puiule cum sa ma supar pe tine? nici gand. am vrut doar sa extind un pic o vorba pe care am aruncat-o la un moment dat si in jurul careia s-a creat o mica dezbatere de idei. tu ai fost doar cea care mi-a amintit ca nu am facut precizarile necesare
cat despre cele cateva ore in care ma desprind...hmmm...sincer nu m-ash desprinde eu deloc dar nu am ce face. eu am fost proriul meu angajator si pt ca dividendele nu se iau in calcul, acum stau acasa pe 800 de lei. deci nu prea merge. sotul nu mai facea fatza singur la firma(eu eram mereu baza la hartzogareala...el mai mult cu pr-ul). sora-mea a fost cea care m-a impins de la spate si m-a convins ca sunt o fraiera ca altele nu au cu cine lasa copilul nici 5 min si eu o am pe mama si nu ma folosesc de ea, ca e mai bine si pt copil sa stea si cu altcineva, ca e mai bine si pt bunici care se simt si ei utili si parte din viata primului lor nepot si uite asa.chestii de f mult bun simtz, asa ca m-am urnit. cu greu, pt ca eu si lunea ma urneam greu dar acuma dupa atata pauza. dar era momentul, ca altfel se alegea praful pt ca al meu e un tip grozav dar s-a invatat sa ma aiba pe mine in spate mereu.
mai citesc ce ati mai scris si revin...dar asta trebuia sa spun urgent sa nu ramana dyanna cu ideea ca m-am suparat pe ea
25 martie 2009
olishka spune:
citat din mesajul lui petrean oauuuuuuuuuu olga de unde l-ai luat?in asta ar avea loc si picii mei:)cat e unul asa? sau e facut din doua patuturi pliante? Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |
Pai unul asa de mare este destul de scump, dar daca iei doua si le unesti te costa mai ieftin Noi am dat 120 pe unul. David sta in el mai ales dimineata cand are chef de joaca si cand mai cobor eu pana jos sa-i aduc mancarea, caci mi-e tare greu sa-l car dupa mine.